Menstruacija mi zamuja že tri mesece!• meranitina
• Od: 5.7.2012
Menstruacija mi zamuja že tri mesece!
25.11.2012 16:36
Hoj ,
Imam 2 problema : Prvič : Zamuja mi menstruacija že 3 mesece in me je strah, da je kaj narobe. Je to normalno? Menstruacijo sem dobila lansko leto, ampak je zelo neredna. Nazadnje sem jo imela avgusta, sedaj pa miruje in menstruacije od nikoger. Je kaj narobe? Kaj storiti? Naj grem k zdravnici? Kako dolgo je normalno, da menstruacija zamuda? Drugič : Zelo težko si zapomnim določene stvari. Kaj storiti? Že v naprej iskrena hvala za vse odgovore ! Lep teden vsem. • zbegana zvezdica
• Od: 18.12.2011
Re: Menstruacija mi zamuja že tri mesece!
25.11.2012 16:55
Obvezno pejt k zdrvniku.
Asi že mela spolne odnose? K možen je če si jih mela da si noseča • meranitina
• Od: 5.7.2012
25.11.2012 17:11
Ne, noseča 10000% nisem, ker nisem imela spolnih odnosov.
zbegana zvezdica pravi: Obvezno pejt k zdrvniku.
Asi že mela spolne odnose? K možen je če si jih mela da si noseča • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
25.11.2012 18:35
menstruacija od začetka zamuja par dni, največ kak teden! 3 mesece ----> to so približno 3 menstruacije! torej nisi mela že trikrat menstruacije zapored! direktno do ginekologa! ni nujno, da je kej hudega....verjetno ni, ampak, na tvojem mestu, ne bi pustila, da se uredi samo od sebe!
spomin?? hehe.....obstajajo prov posebne knjige z vajami, kjer maš pol bolši spomin. alpa, če si ne morš zapomnit ob kateri uri si se s kom zmenla, si zapiši v blokec.... • legendary
• Od: 2.11.2012
Re: I need help :)
25.11.2012 22:53
joj punce.. names da tule jambrate, pejte prebrat kakšno knijgo o menstruaciji, ker v vsaki piše da menstruacija na začetku zamuja. js mam že 1 leto, pa mi velikrat zamuja.. poznam eno, ko je dubila menstro, 6 mescou mela nč, potem pa je spet dobila.. ne sekirite se, če niste sexale in če nimate kkšnih čudnih izcedkov/bolečin oz. karkoli NENAVADNEGA, se nimate kej za sekirat. menstra je pač taka prasica, da nikol neveš kaj bo nardila.
• evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
26.11.2012 14:14
legendary pravi:joj punce.. names da tule jambrate, pejte prebrat kakšno knijgo o menstruaciji, ker v vsaki piše da menstruacija na začetku zamuja. js mam že 1 leto, pa mi velikrat zamuja.. poznam eno, ko je dubila menstro, 6 mescou mela nč, potem pa je spet dobila.. ne sekirite se, če niste sexale in če nimate kkšnih čudnih izcedkov/bolečin oz. karkoli NENAVADNEGA, se nimate kej za sekirat. menstra je pač taka prasica, da nikol neveš kaj bo nardila.
ja lej to pa pač ni res. sej ne rečm da je s to punco kej narobe, mislm da ni. ampak ne morš pa to za usazga kr tko trdit. mogoče pa je kej narobe. če gre h zdrauniku pa ji reče da ni nč, nau popounoma nč zgubila. mau cajta edin. ampak noben zdele nemore trdit da ni nč narobe. h zdravniku bi js šla že zarad tega da mi predpiše kej za redno menstruacijo, če ne druzga. • legendary
• Od: 2.11.2012
26.11.2012 20:21
evica5 pravi:
legendary pravi:
joj punce.. names da tule jambrate, pejte prebrat kakšno knijgo o menstruaciji, ker v vsaki piše da menstruacija na začetku zamuja. js mam že 1 leto, pa mi velikrat zamuja.. poznam eno, ko je dubila menstro, 6 mescou mela nč, potem pa je spet dobila.. ne sekirite se, če niste sexale in če nimate kkšnih čudnih izcedkov/bolečin oz. karkoli NENAVADNEGA, se nimate kej za sekirat. menstra je pač taka prasica, da nikol neveš kaj bo nardila.
ja lej to pa pač ni res. sej ne rečm da je s to punco kej narobe, mislm da ni. ampak ne morš pa to za usazga kr tko trdit. mogoče pa je kej narobe. če gre h zdrauniku pa ji reče da ni nč, nau popounoma nč zgubila. mau cajta edin. ampak noben zdele nemore trdit da ni nč narobe. h zdravniku bi js šla že zarad tega da mi predpiše kej za redno menstruacijo, če ne druzga. ja dobr sej ne rečem da ne sme it, samu za vsak ku*ac pa tut ne smemo tečt k zdravniku. js navem kak so naše mame preživele, ko še ni blo vsega tega sranja, ko maš rdečo piko pa že letiš k zdravniku.. just sayin' .. pa ni to na vaju mišleno, pač na splošn, da neboš mislna • dekle
• Od: 24.5.2011
26.11.2012 21:30
menstruacija naj bi bila neredna prvi dve leti. tako piše v knjigah. moja menstruacija je bila neredna skoraj tri leta, pa nisem zganjala panike. imela sem jo, pa je pol leta nisem mela, pa sem jo spet mela , pa spet tri mesce ne pa tako naprej. nič ni narobe, to je popolnoma normalno. tako pač je v pubrteti in to sem jaz vedela že dve leti preden sem jo dobila.
jaz bi bla srečna če je nebi mela vsak mesec. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.