Ljubezen prek neta !?!

Ursiiii • Od: 16.3.2009 • Prispevkov: 3
Ljubezen prek neta !?! 10.6.2009 16:46
Seos!

Mam en problem... jaz sn se zaljubla v enega tipa pren neta ! Shocked
Cele dneve mislim sam na njega pa to ...
ful dosti se menima
on že ve da sem zatreskana v njega
zaupala sem mu že nekaj mojih skrivnosti xD
napisala sem mu že tudi da ga mam najrajš
sam on je bil nekaj cajta tiho dokler ga nisem vprašala al je tu
kaj misli da sem nora?

je to normalno da se zaljubiš prek neta brez da bi osebo vido?!?
xnobodyx • Od: 7.5.2009 • Prispevkov: 18
Re: Ljubezen prek neta !?! 10.6.2009 18:35
jst mam enake izkušnje že..
in to seveda ni nč 'nenormalnga'. sej pač se pogovarjaš s človekom, ga spoznaš. in če se zaljubiš zaradi tega, je še lepše, kot če se samo zarad videza (čeprov verjetno sta si poslala slikce, predvidevam...?)
jst sm se tko z enim pol tut srečala v živo, večkrat sva šla vn. tut tko,da sva se še v živo navadla bit skupi pa tko. sam na žalost (ja, na žalost.. al pa ne srečo, ne vem xP lol) ni blo nč iz tega, sva pa ratala kr dobra frenda
v glavnem, v tvoji situaciji, se enkrat pač srečajta še v živo ane. sploh pa bo vse ql, če si tut ti njemu všeč..? Wink
miss12 • Od: 27.5.2009 • Prispevkov: 43
Re: Ljubezen prek neta !?! 10.6.2009 19:08
ja jst tut mislm d je to neki normalnega, kr sm tut sama že mela neke čudne ljubezni pa ne prek neta ampk kr tku da sm eno nč sanjla pač o tm tipi k ga pozna sam na vidz in sm se kr ztreskla vanga!na začetku mi je blo vse ok sam zdei pa se tut js sprašavm če sm normalna al ne! Smile Embarassed ampk pol sva mela pač neki za kratk časi in neki cajta prek neta pol sva se srečla v živo in pol sva se pozabla...ja taka je love!hehe
pa dost sreče!
Re: Ljubezen prek neta !?! 10.6.2009 20:49
Nasledni tedn se dobima Very Happy
Upam da neom vsega zasrala xD
Re: Ljubezen prek neta !?! 10.6.2009 21:21
oo, lepo to Very Happy
nč ne boš zasrala, sam sproščeno.. Wink
pa lepo se mejta ane =))
Re: Ljubezen prek neta !?! 10.6.2009 21:23
Hvala ! Smile
babylove • Od: 9.5.2009 • Prispevkov: 186
Re: Ljubezen prek neta !?! 11.6.2009 18:20
Jst sm se tud prek nta se zaljubila ,on je tud vame.... Problem je pa to da sta se starša skregala in oba sta skus potovala in jst sm z varuško živela že od kr sm se rodila ... Zdej se je pa mami v slo se preselila in sestra živi z njo jst sm pa z fotrom v nemčiji .... Po msn-ju se s tipom skus slišiva ... Ampak na zalost se nikol ne bova v živo vidla Sad Crying or Very sad .... Tko sm vanga zaljubilena noč in dan zanga jokam ... so se prek msn-ja meniva začnem kr jokat .... rekla sm mu naj me pozab in začne novo življenje... In da sm jst '' drugega'' k pa sploh ni res zanga jokam kot nora in jokala bom celo življenje .... U sak dan zanj pišem ljubezenske verzije Wink

Ljubim ga zelo sm hočem da on začne zivet novo življenje brez mene Crying or Very sad Sad

Nazadnje urejal/a babylove 29.4.2010 19:01; skupaj popravljeno 1 krat
Petarda. • Od: 1.11.2008 • Prispevkov: 83
Re: Ljubezen prek neta !?! 12.6.2009 16:27
Kuaaa pa č bi se en dan dubila na kufet? Cool
Petarda. • Od: 1.11.2008 • Prispevkov: 83
Re: Ljubezen prek neta !?! 13.6.2009 0:41
simpleeboran pravi:
ancaRETARDED pravi:
Kuaaa pa č bi se en dan dubila na kufet? Cool

kdoo?

ja un tip pa una urša al kua je..nwm-.-
Re: Ljubezen prek neta !?! 13.6.2009 9:19
uhm, sej drugač je že napisala, da se dubita nasledn tedn... =)
pupaa94 • Od: 15.3.2009 • Prispevkov: 190
Re: Ljubezen prek neta !?! 13.6.2009 19:43
joooj ljudje prej se fajn prepričite č se je varn z mudelom dubit!!! tut men se je že zgudil d mi ej biu človk ful kul ampk sva se 4 mesce al pa 5 mescov prek msn-ja skos sam pogovarjala pa prek kamrce pa tko šele pol sva s eprvič dubla k sm bla ubistvu že prepičana d ni šlo pr kamrci za kšn trik pa d bis e pogovarjala z pedofilom!
res ful pazte zrd takih zmenkov kr je lohka človk še nwm kok prjazn pa se bo nakonc izkazal d je nepridipravi
metuljcica2 • Od: 27.1.2009 • Prispevkov: 38
Re: Ljubezen prek neta !?! 19.6.2009 23:47
Ja zanimiva je ta tema, ljubezen preko neta. Jaz sem tud zalublena v enga tipa, pa ga vedno srečujem v šoli, tud menla sem se že z njim in se mi zdi fajn oseba. Pol sem mu pa prek neta pač priznala, da mam simpatijo do njega in da vem da nimam možnosti da bi mu bla kdaj všeč. Pa mi je povedal da se mu zdim zelo simpatična punca, da ne smem rečt da mu ne bi bla nikol všeč. Ampak da je bil v zvezi pa da je še zelo prizadet. Potem se mi je pa kr zaupal, pač to kake probleme ma v ljubezni, pa da ne najde prave, da se bo težko spet zaljubil in da pravzaprav ne ve kaj točno hoče. In tako sem bila jaz tista, ki sem ga tolažla in mu dajala upanje da bo našel svojo srečo, da more upat... Pravzaprav sem bla zelo vesela, da se mi je zaupal, pa mi povedal svoje težave, kot da bi bla res njegova najboljša kolegica, ne pa neka bolj neznana oseba. Smile. Čeprav me vedno tako gleda in jaz njega, da mam občutek da je neka kemija med nama.
sarzo • Od: 27.6.2009 • Prispevkov: 2
Re: Ljubezen prek neta !?! 27.6.2009 14:39
simpleeboran pravi:
no ja js sm tut zaljubljena prek neta. sam pr men je blo tko. on mi je od začetka tko ful komplimente dajau ap tko ne..js pa dlih nism bla preveč zagreta za njega. pol je pa enkrat mu ratal in sva oba pržgala kamero ker pač nism mel akej druzga delat hehe. pogovarjala sva se od devetih zvečer pa do štirih zjutrei. po kameri.. no od takrat sva se usak dan pogovarjala. pred kratkim mi je pa povedau da me ljubi..in js tut njega. noro sva zaljubljena in verjamem da nama bo uspel. usak dan se nonstop pogovarjava prek smsov. pokličeva se ko je le možn. na msnju pa itk sam na kameri visiva. to je zdj že kak mesec Very Happy ni nč nenormalnga v tem da se zaljubiš prek neta..nenormalna je sam bolečina ko ne moreš bit s to osebo... ko so dnevi ko ne zdržiš pa začneš jokat.. ko se po kameri oba jokava.. šit pa pomislš zakaj je svet tok krut ampak jbg tut za naju bo pršou čas. aja pa srečala se še nisva :S:S:S

no mi2 sva se pa pol dobila..no po treh tednih sva se kr že dubla..sam k sm tole brala sm res misnla da sm to že jstgdaj prej pisala Razz..no zdej sva skupi že en let pa pou(umes sva končala 1x..sam ni panike)
Pupika • Od: 6.7.2009 • Prispevkov: 138
Re: Ljubezen prek neta !?! 10.7.2009 21:37
no jast sm tut bla zalublena prek neta sm je bla for da je biu on z francije
no pač ni biu glih full lep sam je pa meu fuull lepo osebnost-prjazen je biu pa vse
pa sma full dolgo prek neta hodla pa to
sm kaj ko ga nebi nikol vidla tak da sma se pol po 1 letu rašla pa zdej sma pač ful dobra frenda
soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: Ljubezen prek neta !?! 18.4.2010 18:11
js mam tut eno tako izkušno. pred dvemi leti sm spoznala tipa prek neta. USAK DAN sva se pogowarjala pa si zaupala. use sva si powedala. Smile čeprou sm vedla, da ga mam rada bl kokr use, si tega nism hotla priznt. mineval so dnevi, mesci k sva oba spoznala d pač nemorva en brez druzga. pršu je u lublano in blo je sanjsko <3 noben tip me še nardiu tok srečno. zdj sva še vdno skupi. tko d js mislm d je zveza prek neta čis možnaa. sam čutt je treba a tej osebi loh zaupaš itd..
Southwind • Od: 23.2.2010 • Prispevkov: 35
Re: Ljubezen prek neta !?! 22.4.2010 18:55
Moje mnenje je, da je ljubezen preko interneta nerealna in otročja.

Lp, Southwind
Re: Ljubezen prek neta !?! 22.4.2010 21:15
Southwind , js se p ful ne strinjam s tabo (: ljubezn prek neta je mogočaa, saj se lahko normalno zaljubš. sicr se sama nikol nebi zalubla u tipa k bi biu na fotkah lep p mi lepe stvari govoru, ampak če čutš neki posebnga je use možn. preizkušeno. tut sama nism vrjela da je to možno, zdj k se mi je pa to zgudil p vrjamm. s tipom sva skp in use je uredu. usak tedn pride u lublano.. maua se res prelepo. sva p tut najbolša prjatla (:
Southwind • Od: 23.2.2010 • Prispevkov: 35
Re: Ljubezen prek neta !?! 29.4.2010 18:14
soonck pravi:
Southwind , js se p ful ne strinjam s tabo (: ljubezn prek neta je mogočaa, saj se lahko normalno zaljubš. sicr se sama nikol nebi zalubla u tipa k bi biu na fotkah lep p mi lepe stvari govoru, ampak če čutš neki posebnga je use možn. preizkušeno. tut sama nism vrjela da je to možno, zdj k se mi je pa to zgudil p vrjamm. s tipom sva skp in use je uredu. usak tedn pride u lublano.. maua se res prelepo. sva p tut najbolša prjatla (:

Vidva sta se verjetno spoznala preko interneta.. Ampak dvomim, da sta se tako tudi zaljubila. Morda pa sta se zaljubila ko sta se prvič srečala? Sama res ne verjamem v to, ker je nemogoče, da se zaljubiš v nekoga, če ga sploh nemoreš pogledat v oči in mu povedati kar čutiš..

Lp, Southwind
Re: Ljubezen prek neta !?! 29.4.2010 19:57
hjaa.. vedno sva en do druzga čutla neki posebnga. sama nism mogla in hotla vrjet d ga mam rada. zdel se mi je tko bedno.. use prek neta in fona.. k sva se vidla p je blo use drgač. tko d maš vrjetn prou (: odkar se vidva usak tedn 1x-2x se je čis spremenil.. Smile hmm.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.