Prvi ginekološki pregled• dolce
• Od: 26.9.2008
Prvi ginekološki pregled
15.10.2008 3:37
zanima me kdaj ste šle prvič k ginekologu?
ste povedale doma? je šou kdo zraven? kk to zgleda? je bolš met ginekologinjo ali ginekologa? thx za vse odgovore že vnaprej! • Morena
• Od: 11.10.2008
Re: Prvi ginekološki pregled
15.10.2008 20:46
Jz še nism šla [14 let]. Ko bom pač imela to željo bom rekla mamic najvrjetneje. Drugače bi pa že zarad boljšega počutja raje imela ginekologinjo.
• ninaa
• Od: 23.10.2008
24.10.2008 21:26
hei.. jes sm stara 14 let in sm že bla pr ginekologu.. nisem si delala strahov in pregled je potekal normalno. moja mtka je vedla da grem. bolš je met ginekologinjo..! definitivno.....
• Taanc
• Od: 27.10.2008
28.10.2008 18:34
js bom mela tud ginekologinjo. stara sm 14 pa še nism bla k pomoje ni nč tk narobe z mano pa nč takga me ne zanima d bi šla. drgač pa čist una uizi, me nč ne skrbi • unforgivenStar
• Od: 30.12.2008
30.12.2008 22:32
ninaa pravi:hei.. jes sm stara 14 let in sm že bla pr ginekologu.. nisem si delala strahov in pregled je potekal normalno. moja mtka je vedla da grem. bolš je met ginekologinjo..! definitivno.....
in kko te to pregleda? ka se morš čist slečt al kaj ? • aly
• Od: 7.12.2008
31.12.2008 15:18
js še nism bla ker je zmano use ql stara sm pa 16. mi je pa moia sestra povedala kko je, če si sexala ti da neki notr ne buli morš bit pač sproščen in ja use slečš razn nogavic ker kko te bo pa drgač ginekolog pogledu ane, drgač pač če pa nisi pa ne oprav celotnega pregleda ane.
• Laurii
• Od: 12.12.2008
3.1.2009 14:28
heii..mi smo u šoli prd 2 tednoma mel predavanje o spolnosti..in nam je una dohtarca pč mal pripoveovala kok zgleda pregled pri ginekologu...neke vrsto palčke ti da v nožnico pa pregleda..pa baje je bolš met moškega ker naj bi bil bolj nežen....sam jst bom definitivno zahtevala žensko!!!!!!
• Tammie
• Od: 7.1.2009
7.1.2009 15:30
Hei.
No jst sm stara 16 let in sem že šLa na prvi ginekološki pegled (1.9.08 Pač da me je naročila sm si zrihtla sama ..povedla sm mamci in mi je sama rekla da bi rada šLa da vidi pač kero ginekologinjo mam pa tko mau .. sm jo čist razmela in sma šle skupii .. Iz moje stranii & kar slišim od sošolk in prjatlc je boljše met ginekologa kot pa ginekologinjo .. neuem .. tipi majo bol občutek pa use ... naprimer sošolka je razlagala da je bla na pregledu prvem & ji je ženska neki pregledvala in sploh ni mela občutka glede bolečine .. rekla ji je da naj potrpi & da je pozabla povedat da bo bolel tko da ja .. ni hudo Vso srečo & lepo se imejte Čaau * |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.