rabim nasvet/mnenje

zabitex • Od: 22.6.2012 • Prispevkov: 10
rabim nasvet/mnenje 18.11.2012 15:08
Tkole je...Mam en mjhn ˝problem˝... Konec poletnih počitnic sem spoznala nekega fanta s katerim sm tut bluzila 2mesca. Use je kazal d bova skupaj, dokler ni začeu hodit na faks in vedno bolj popivat, hodit na žure...vedno manj me je klicou, pošiljou smsje. V tem času sem se zaštekala iz njegoumu prjatlom (se lih ne razumta dobr) in sva se o tem tut menla. Zmenila sva se d na fejsu objavim d sm kao u razmirju. In k je tist fnt to vidu mi je prec začeu pisat gdo je ta tanovi srečnež ipd...k sm mu povedala d je to sam zafrkancija se je spet ohladiu do mene in mi spet počas nehou pisat. Njegou prjatu pa zmerm bolj...Ceu cukr je do mene, full se trud zame p to...
In zdj nevem...al nj unga čakam al ga nj pozabm? Je sploh dobr d se zapletem iz tem prjatlom? (:
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: rabim nasvet/mnenje 18.11.2012 16:33
Js bi se na tvojem mestu resno pogovorila s tistim fantom, ki je začel pit....če te ma zares rad, in če hoče bit s tabo bo odnehal in se zresnu....če se ne bo, js na tvojem mestu ne bi več zgubljala cajt in rajši bol natančno pogledala njegovga prjatla Wink in tud, če se onadva ne razumeta, nimaš razloga za slabo vest. Itak pa učas pijani ne vidjo dlje od konice svojga nosu.....čis možn, da mu nč nau jasn Razz če ti pa tale prjatu tok pomaga, si mu zihr vsaj mal všeč...Smile
nimamidej • Od: 26.4.2012 • Prispevkov: 149
Re: rabim nasvet/mnenje 18.11.2012 16:41
ka ma to veze,če se ONADVA ne zastopta dobr? vidva pa se pač ja.. moje
mnenje je,da tut ti njemu nehaš pisat,odpisvat,al kar kol, pa pretrgat
stike.. še bolš bi blo pa ga najprej naravnost uprašat,ka je zdej z vama,pa
če misl bit resn,al ne.. se strinjam tut z prejšnim komentarjem,če bo nehu
pit..je uredu..če ne pa mu ni do tebe.. po mojem mnenju si ušeč temu
tadrugmu,in ti predlagam de ga mal bol podrobno pogledaš.. prvega pa
raje pozabi.. moje mnenje! usejen mi je ka boš naredla,pa ka bojo rekl drugi..
frajn zrihti! Smile
nimamidej • Od: 26.4.2012 • Prispevkov: 149
Re: rabim nasvet/mnenje 18.11.2012 16:42
če ti pa tale prjatu tok pomaga, si mu zihr vsaj mal všeč...Smile[/quote]

se strinjam s temlem! Smile
Re: rabim nasvet/mnenje 18.11.2012 17:17
rdecelaska.....nč nimam za dodat...povedale sva se Wink
Re: rabim nasvet/mnenje 18.11.2012 18:08
Drgač sm ga že velikrat uprašala kaj se dogaja med nama alpa kaj sploh hoče od mene...pa mi je tko reku d neve al je pa temo spremenu =/
Hvala vama obema, velik sta mi pomagali Smile
Re: rabim nasvet/mnenje 18.11.2012 18:20
ahaaa......to je ena velika sprememba vsega! očitno.....tip se zaveda, da se je med vama spremenilo, peče ga vest (vsaj mogla bi ga) in se zato noče o tem pogovarjat....to pojasne zakaj zamena temo....!
js bi bla že kr mal jezna na tvojem mestu! in če si....maš vso pravico bit vsa besna:
naj že pove kva se dogaja....naj pove direktno v fejs....brez ovinkarjenja....al se bo zresnu alpa nč.... Confused
njegova odločitev je...ampak je tud tvoja....al ga hočš met, al ti pa že preseda in ti je ljubši njegov prijatelj...če bi js bla na tvojem mestu, bi se že slinila okol unga kolega (v šali mislim) Wink ampak je zdaj sam še vprašanje tvojih čustev Exclamation
Re: rabim nasvet/mnenje 18.11.2012 19:26
SmileOnMyFace pravi:
ahaaa......to je ena velika sprememba vsega! očitno.....tip se zaveda, da se je med vama spremenilo, peče ga vest (vsaj mogla bi ga) in se zato noče o tem pogovarjat....to pojasne zakaj zamena temo....!
js bi bla že kr mal jezna na tvojem mestu! in če si....maš vso pravico bit vsa besna:
naj že pove kva se dogaja....naj pove direktno v fejs....brez ovinkarjenja....al se bo zresnu alpa nč.... Confused
njegova odločitev je...ampak je tud tvoja....al ga hočš met, al ti pa že preseda in ti je ljubši njegov prijatelj...če bi js bla na tvojem mestu, bi se že slinila okol unga kolega (v šali mislim) Wink ampak je zdaj sam še vprašanje tvojih čustev Exclamation

Pomojm mi neki prikriva...usaj kolkr ga poznam... :S tukej je tut zakompliciran glede tega d mi nj direkt u obraz pove kaj je. mislm to, velikrat se bi lohk že dobila kr sva bla oba na istmu kraju in mi sploh ni tega povedou.zvedla sm šele k ga ni blo več tm. Vrjetn je to naredu zrd tega kr se ne upa (ni meu alkota u riti)...in ja...počas mi že preseda kr ne ve ka hoče. Un njegou prjatu mi pa čedale bol piha na dušo...sam čutm da ni to to.usaj nimam tizdga občutka zaenkrat.vrjetn lih zarad unga fanta Smile
Re: rabim nasvet/mnenje 18.11.2012 21:26
morš vedt kaj čutiš Wink učas je komplicirano...vem...na tvojem mestu bi si poskušala uredit misli. ko boš bila prepričana, kaj čutiš, kaj veš in kaj hočš, bo lajf za polovico lažji Wink
je pa čis možn, da te tisti fant ovira, da bi mela večja čustva do prjatla....prej, ko boš prvega brcnila v rit in ga poslala nekam, bol ti bo un prjatu všeč....več boš čutla do njega Wink
srčno upam, da bo tko....in da se bo vse ok končal Wink
Re: rabim nasvet/mnenje 19.11.2012 15:24
SmileOnMyFace pravi:
morš vedt kaj čutiš Wink učas je komplicirano...vem...na tvojem mestu bi si poskušala uredit misli. ko boš bila prepričana, kaj čutiš, kaj veš in kaj hočš, bo lajf za polovico lažji Wink
je pa čis možn, da te tisti fant ovira, da bi mela večja čustva do prjatla....prej, ko boš prvega brcnila v rit in ga poslala nekam, bol ti bo un prjatu všeč....več boš čutla do njega Wink
srčno upam, da bo tko....in da se bo vse ok končal Wink

Lih to bom nrdila.uredila si bom misli pol bom pa vidla ka bo iz usega tega Smile Full ti hvala Smile
Re: rabim nasvet/mnenje 19.11.2012 15:39
Sploh ni problema....upam, da se bo vse fajn končal Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.