Nasilen in ljubosumen sošolec - pomagejte PROSIM!!!!!

js.js.in.js • Od: 15.4.2009 • Prispevkov: 26
Nasilen in ljubosumen sošolec - pomagejte PROSIM!!!!! 10.6.2009 12:40
no uglaunm stvar je taka.....
en moj sošolc je vame!!! sam jst nism vanga in on tu tudi ve kr je lubusumn na enga druzga sošolca k sva pa dosti skp ampak med nama ni nč...in dns je skor ceu pouk joku zarad mene kr nima šanse pr men...in on ma pa tud take izpade k je enkrt hmal stou u učitlco vrgu in take uglaunm kdr se raz***** ni dobru...in je unmi sošolci na katerga lubusumn reku d ga bo razbiu...in čist je razkurjn dns in mam občutk d se zdej res kej dogaja......
kaj mi lohk prosm kku pomagaste napište karkoli sam je res fulll nasiln in me je strah Crying or Very sad Crying or Very sad

Nazadnje urejal/a js.js.in.js 10.6.2009 13:20; skupaj popravljeno 1 krat
anchycka • Od: 25.5.2009 • Prispevkov: 190
Re: Nasilen in ljubosumen sošolec - pomagejte PROSIM!!!!! 10.6.2009 12:53
Moj biwši je biu lubosumn na enga k sm bla wanga pa čprou niswa nč mela.p je isto reku d ga bo **** zto k je biu lubosumn nanga,k je ta mi ni biu ušeč,on mi je pa biu. Pol sm pa js temu k je reku d bo unga razbiu poslala sms,da naj unga pusti čist na mir,ker to kr mawa midwa ni njegova stvar,pa d naj me pusti mene in njega,pa naj se ga sam dotakne.powej mu da se ti bo zamiru za ceu lajf če to nrdi,pa d nbo zrt tega nč dosega,sam probleme bo meu s tastarimi. K on k je hotu pretepst unga k mi je biu ušeč je skin in se skoz pretepa in sm se ful bala. Tk da upm d ti bo ratal
Re: Nasilen in ljubosumen sošolec - pomagejte PROSIM!!!!! 10.6.2009 13:18
anchycka pravi:
Moj biwši je biu lubosumn na enga k sm bla wanga pa čprou niswa nč mela.p je isto reku d ga bo **** zto k je biu lubosumn nanga,k je ta mi ni biu ušeč,on mi je pa biu. Pol sm pa js temu k je reku d bo unga razbiu poslala sms,da naj unga pusti čist na mir,ker to kr mawa midwa ni njegova stvar,pa d naj me pusti mene in njega,pa naj se ga sam dotakne.powej mu da se ti bo zamiru za ceu lajf če to nrdi,pa d nbo zrt tega nč dosega,sam probleme bo meu s tastarimi. K on k je hotu pretepst unga k mi je biu ušeč je skin in se skoz pretepa in sm se ful bala. Tk da upm d ti bo ratal

ahaa..no bom probala....
eiii hvala ti res Very Happy Very Happy
pa zdej ga psti pr miri al ga še zmiri če pretepst??
Re: Nasilen in ljubosumen sošolec - pomagejte PROSIM!!!!! 10.6.2009 13:28
To je bln tri mesce nazaj,pa je ok zdj.ta se je sicr sprjaznt pa obupau nd mano d nima wč šans d se mu ne splača se trudit zame p ga je pol tut na miru pustu.mpk zdj se tut s tem že menwa tk da je ql.upam d bo tut pr teb ql izpadl
Re: Nasilen in ljubosumen sošolec - pomagejte PROSIM!!!!! 10.6.2009 14:28
ahaa no ma sam d je blu pol ql...eii hvala ti 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000-krat
res fulllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll ti hvala Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Re: Nasilen in ljubosumen sošolec - pomagejte PROSIM!!!!! 10.6.2009 14:57
Ni za kj.če unmu sošolcu res kj pomenš,te bo ubogau,vrjem.razn če je nor.sicr je pa tut moj bivši nor,k se sprau na vsazga k ni slovenc,pa k mu ne deluje slovenc,pa k mu ni ušeč.tk da ti unmu sam powej kako pa kaj,pa bo mnda ql.
Re: Nasilen in ljubosumen sošolec - pomagejte PROSIM!!!!! 10.6.2009 15:35
ja tudi moj sošolc je nor..dobesednu NOR...bom mu use tu povedla....hvala res...
pa res upam d bo ql pol Very Happy
theBoy • Od: 22.2.2009 • Prispevkov: 64
Re: Nasilen in ljubosumen sošolec - pomagejte PROSIM!!!!! 10.6.2009 18:07
Heej. Very Happy
Js ga ne poznam tak da nwm kak je..ampak ponavad je tak da sam govorijo pa govorijo ..pa nič ne nardijo..nimajo jajc.
Mogoč se sam dela frajerja pa mto da bi pridobil pozornost.
Re: Nasilen in ljubosumen sošolec - pomagejte PROSIM!!!!! 10.6.2009 18:25
Lahk da je tko,sam glde na to d če je nasilen je use možn.ti mu sam powei te stvari,pa če ma mal pameti,nebo tega naredu.
Re: Nasilen in ljubosumen sošolec - pomagejte PROSIM!!!!! 10.6.2009 18:40
theBoy pravi:
Heej. Very Happy
Js ga ne poznam tak da nwm kak je..ampak ponavad je tak da sam govorijo pa govorijo ..pa nič ne nardijo..nimajo jajc.

hejla Very Happy

ma pomoje sam frajerja se ne dela sigurnu...kr vem kašn je in je tak tud za druge stvari...
ma tu ga bi mogu prou vidt res...ampak neb blu prvič d bi koga premlatu tku da...se neb čudla d bi še koga
dari • Od: 8.3.2009 • Prispevkov: 127
Re: Nasilen in ljubosumen sošolec - pomagejte PROSIM!!!!! 10.6.2009 18:41
anchycka pravi:
Ni za kj.če unmu sošolcu res kj pomenš,te bo ubogau,vrjem.razn če je nor.sicr je pa tut moj bivši nor,k se sprau na vsazga k ni slovenc,pa k mu ne deluje slovenc,pa k mu ni ušeč.tk da ti unmu sam powej kako pa kaj,pa bo mnda ql.

o ta k se sprawla na usazga k ni slovenc mi je pa ušeč.. Very HappyVery Happy dejmo zmlatit te fuckin čefurje.. :RazzRazz jst mu dam prou... Very Happy
Re: Nasilen in ljubosumen sošolec - pomagejte PROSIM!!!!! 10.6.2009 18:42
aja drgač pa hvala tistmi k je popravu naslou sporočila...je tku fulll bulše Very Happy Very Happy Very Happy Wink Wink
Re: Nasilen in ljubosumen sošolec - pomagejte PROSIM!!!!! 10.6.2009 21:10
js.js.in.js pravi:
theBoy pravi:
Heej. Very Happy

hejla Very Happy

ma pomoje sam frajerja se ne dela sigurnu...kr vem kašn je in je tak tud za druge stvari...
ma tu ga bi mogu prou vidt res...ampak neb blu prvič d bi koga premlatu tku da...se neb čudla d bi še koga

Poznam take primere.. Rolling Eyes
Hmm..bi se probala nekak pogovort pa to.
Glede nasilja bi ga pa mogu edn starejši ( kak razred al pa dva ) mal v roke vzet pa ga prestrašit pa to..
Re: Nasilen in ljubosumen sošolec - pomagejte PROSIM!!!!! 10.6.2009 21:29
ja sej...se bom probala kej pogovort z njim...zdej nevem č bo pomagalu al ne sam se bo pač mogu sprjaznt d pač nečm met nč z nim pa tud č bo nasiln mi ne bo nč bl ušeč hvečjemi mnj...
drgač pa hvala ti Very Happy Very Happy hf fsm bay
Re: Nasilen in ljubosumen sošolec - pomagejte PROSIM!!!!! 10.6.2009 21:32
Hja..se bo mogu sprijaznit ja.

Nb..užiwii.. Wink
Pa fajn zrihtaj..vlk sreče. Very Happy
Re: Nasilen in ljubosumen sošolec - pomagejte PROSIM!!!!! 10.6.2009 21:36
jp...hehe Very Happy Very Happy
tnx bom fajn zrihtala...ti ju3 povem kku je blu Wink Wink
Re: Nasilen in ljubosumen sošolec - pomagejte PROSIM!!!!! 10.6.2009 21:38
Oki oki. Very Happy
Čaau. Wink
Re: Nasilen in ljubosumen sošolec - pomagejte PROSIM!!!!! 11.6.2009 10:57
dari pravi:
anchycka pravi:

o ta k se sprawla na usazga k ni slovenc mi je pa ušeč.. Very HappyVery Happy dejmo zmlatit te fuckin čefurje.. :RazzRazz jst mu dam prou... Very Happy

Men pa to ni ušeč,ki se mi zdi glupo.men ni še noben nč naredu...tk da to ni čist normalno se mi zdi...k on se tut na panxe spraula,pa nwem...use k majo nek stil.zto tut nism js zdržala bit z njim,k sam grozi pa neki...misl d če je skin d lohk počne kr hoče.
Re: Nasilen in ljubosumen sošolec - pomagejte PROSIM!!!!! 11.6.2009 11:52
anchycka pravi:
dari pravi:
anchycka pravi:

Men pa to ni ušeč,ki se mi zdi glupo.men ni še noben nč naredu...tk da to ni čist normalno se mi zdi...k on se tut na panxe spraula,pa nwem...use k majo nek stil.zto tut nism js zdržala bit z njim,k sam grozi pa neki...misl d če je skin d lohk počne kr hoče.

ja men se tud to zdi glupo...pač usi smo ljudje al slovenci al pa kej druzga....
JasnaTheCrazy • Od: 18.12.2008 • Prispevkov: 59
Re: Nasilen in ljubosumen sošolec - pomagejte PROSIM!!!!! 26.6.2009 9:54
brez zamere, ampk js ti kr mau zavidam. zto k vate je vsaj nekdo zaljubljen, vsaj nekdo zate souze pretaka, pa usaj nekdo...
js sm pa grda pa debela pa me noben ne mara Crying or Very sad
no ja, res ne vem, kašn nasvet bi ti dala...
po moje se moraš pogovorit z njim, pa mu povedat, de sta lahko še zmer prjatla. po moje bo to zanjga dost. če pa ne bo zaleglo, ga pa kr ignorirej, sej bo tku spoznau, de je otročji z njegovimi ljubosumnimi izpadi. sm če je res zaljubljen vate, te bo razumeu.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.