Mediska celje al novo mesto.. ;)...če kdo ve..• erkica
• Od: 2.9.2010
Mediska celje al novo mesto.. ;)...če kdo ve..
7.11.2012 18:30
hejj...am mene pa zanima če kdo hodi v medisko nm al pa medisko celje?? hvalaaa :* • Nincikaa
• Od: 5.10.2012
:)
9.11.2012 10:52
V novem mestu je baje uredu medijska šola,čeprau sama ne hodim tja... • sportnica
• Od: 24.9.2012
Re: :)
9.11.2012 18:00
Nincikaa pravi: Je pa pač bol staro pohištvo pa tko ko pač usi dijaški domi, hrana je še kr dobra, folk je tut še kr uredu not tko da je fajn
A ni prenovlen dijaški u nm? (nevem no, js nism iz nm, mam pa enga frenda tm) • abu
• Od: 2.6.2012
Re: Mediska celje al novo mesto.. ;)...če kdo ve..
10.11.2012 0:59
je prenovljen je.• *đuly*
• Od: 27.12.2009
10.11.2012 19:41
mediska na ekonomski z trgovsko .. js obiskujm trgovsko tm .. in k poznam dst fiolka k hodi 1 nastropje visje pravjo d je ful uredu sj mam nekatere ucitle iste .. in so kr uredu .. • sarkizeME
• Od: 22.10.2010
12.11.2012 17:08
Če maš možnosz pejt v Nm k tle v Celj je folk čist zahojn zadrugiran in zadet
• Nincikaa
• Od: 5.10.2012
17.11.2012 21:11
V nm je sam študentski dom prenovljen, dijaški pa ni. • Magica
• Od: 10.4.2013
10.4.2013 9:43
medijska celje je fina zakon ful vreji. profesorji so zlo uredu, js tja hodim
• slovenc79
• Od: 19.8.2011
10.4.2013 17:59
v-reji? se zrediš tam? :O
• TinaN
• Od: 22.9.2013
22.9.2013 12:51
Magica pravi:medijska celje je fina zakon ful vreji. profesorji so zlo uredu, js tja hodim
js bi šla na medijsko u celje pa me zanima če je več punc al fantov tam , ka počneš , kje maš prakso , a so trgovine kje blis , a je to u centru , a je šola uredu opremljena ? • ancica2
• Od: 5.6.2012
22.9.2013 21:36
Medijska v Celju je zelo opremljena, (oprema je nova) Ima televizijski studio. (tam se največ dela v 3. in 4. letniku), radijski studio,fotografski studio in 3 računalniške učilnice, s tem da je opremljena z i Maci, Nahaja se zraven 1 osnovne šole, Torej slabe 10 min hoje v center mesta, Glede na to,da sem letos končala to šolo,sicer ne vem kako je s tem,vendar lansko leto je bila prva generacija 1. letnikov,kjer so prevladovale ženske. Torej je po mojem razmerje med spoloma nekje enako. Če te zanima: fotografija,animacija,delo v video produkciji,grafično oblikovanje in delo v radijski produkciji, potem je to pravi naslov zate, Pa še tole: v 1. letniku je ponavadi zelo malo vaj (2 šolski uri na teden), (poudarek je na teoriji),torej spoznavate osnove ,v 2. letniku pa še vedno poudarek na teoriji,vendar malo majn. V 3. pa je zelo veliko vaj,(največ se dela v tv studiu), tukaj se uporablja znanje,ki ga je nekdo pridobil pri teoriji,(seveda profesorji pomagajo), v 4. pa, kot je značilno se vse nekako vrsti okoli mature (ki sploh ni težka),malo majn vaj kot v 3. letniku,vendar še zmeraj dovolj. To kar kar se ustvarja v šoli so vaje,v 2. in 3. letniku pa je obvezna delovna praksa . (72 ur), Upam,da sem ti na kakšen način pomagala. Se opravičuje za pravopisne napake.
• binna
• Od: 3.3.2009
22.9.2013 22:33
medijska v celu je zakooon Imajo super opremo ki se iz leta v leto izbolšuje (sploh film studio pa fotografski studio) ampak morš pa tut ti pokazat da te stvar zanima in se tut v svojem prostem času okvarjat s tem.. (če češ bit mal bolša) amm glede prakse maš v 2 in 3 letniku 72ur prakse.. dobiš cel spisek podjetji pri kateri lahko daš prošnjo.. ČE ti ne uspe nič najdit(al pa si ful lazy) ti zrihtajo lahk kr profesorji.. pač takrat se pouk zakluč 2 tedna prej in maš poletne počitnice. med poletnimi maš pa enkrat (kdaj se zmenš) 2 tedna prakse. nevem js sm bla v tiskarni v pripravi sicr so mi tut use razkazal.. enkrat v cetisu drugič v grafiki gracer.. ne delaš velik hehe glede pouka so pač praktični predmeti pa pač standart (slo, mat, ang.. prvi pa drugi letnik je še kemija, geografija, fizka, zgodovina.. p to tkoj prežiš pa učitli so zakon sama sem to šolo glih končala, pri nas ni blo omejitev, vendar odkar so dobili super opremo (1leto po tem ko sem jaz pršla na šolo) so ble pa men se zdi skoz omejitve. Tak da morš met kr 4-5 najbrž. Let's keep it real, vsaka šola ma tut svoje napake.. ampak v končnem so bla to moja najlepša leta hehe. Sploh ta nadomeščanja ko smo gledali filme Ammm.. aja no sama šola je dokaj majhna, športna vzgoja zato poteka na drugi šoli (gostinski al pa šolskem centru včasih pa tut na kladivarju) ampak ni hudega. Lah ti povem da copat ne boš rabla haha:D pa da ti ne bo noben nič ukradu če maš še kakšno specifično uprašanje kr upraš |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.