Srednja zdravstvena in kozmetična šola Maribor.?

13tamala • Od: 20.8.2011 • Prispevkov: 30
Srednja zdravstvena in kozmetična šola Maribor.? 3.11.2012 21:22
Načrtujem, da bi šla na to šolo... Sem pa 9. trenutno:D.... a še kdo razmišlja o tem?...
ninastopar95 • Od: 16.4.2011 • Prispevkov: 11
Re: Srednja zdravstvena in kozmetična šola Maribor.? 4.11.2012 16:27
kiro smer pa bi šla? jst hodim smer kozmetični tehnik....pa je kr fajn zdej ko mamo prakso
13tamala • Od: 20.8.2011 • Prispevkov: 30
Re: Srednja zdravstvena in kozmetična šola Maribor.? 4.11.2012 20:06
ninastopar95 pravi:
kiro smer pa bi šla? jst hodim smer kozmetični tehnik....pa je kr fajn zdej ko mamo prakso

za psihiatra.. sam to je pol... pa si v dijaškem domu?..
Infinity • Od: 29.11.2012 • Prispevkov: 2
Re: Srednja zdravstvena in kozmetična šola Maribor.? 29.11.2012 21:44
Tud jaz nameravam it sem, smer kozmetični tehnik.. Sem pa trenutno 9. (:
ninastopar95 • Od: 16.4.2011 • Prispevkov: 11
Re: Srednja zdravstvena in kozmetična šola Maribor.? 1.12.2012 23:46
ja v dijaškem sem. sj je kr vredi šola sam morem rečt da je kr težka šola razn če se ful dobro učiš pol ti nbo problem?

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.