DOWNLOAD MUSKE

bela • Od: 5.5.2012 • Prispevkov: 68
DOWNLOAD MUSKE 1.11.2012 20:42
Kaj pa vi uporablate da si muske dobite ? Z youtuba pa tko. Ful bi blo fajn ,ce bi biv ker tko fer pa zravn prilimo link TNX
anncx3 • Od: 22.1.2011 • Prispevkov: 86
Re: DOWNLOAD MUSKE 1.11.2012 21:25
bela pravi:
Kaj pa vi uporablate da si muske dobite ? Z youtuba pa tko. Ful bi blo fajn ,ce bi biv ker tko fer pa zravn prilimo link TNX

evo, tukaj je nekaj uporabnih strani za downloadanje muzike + tut ostalih stvari kot so (filmi, igrce, programi itd.):

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

nekateri programi, s katerimi si lahko z določenih torrent strani ''vlačiš'' dol datoteke:

[link]

[link]

[link] --> MENI OSEBNO NAJBOLJŠI Smile

Upam, da sem kaj pomagala Very Happy če pa še kaj rabiš, pa samo napiši.

LP **
anabanana • Od: 13.4.2010 • Prispevkov: 229 • Kraj: Velenje!!! :)
Re: DOWNLOAD MUSKE 1.11.2012 22:28
[link]
Re: DOWNLOAD MUSKE 1.11.2012 23:05
jzt pa kr prek youtuba downloadam... oz. prek clipconverterja, tam ko maš nad videom napisan in kr klikneš tam in mi je še najhitrejš, mi ni treba ne vem kaj vse iskat pa sem pa tja Laughing
Soundbox • Od: 23.11.2009 • Prispevkov: 470
Re: DOWNLOAD MUSKE 2.11.2012 15:02
Bellatrix pravi:
jzt pa kr prek youtuba downloadam... oz. prek clipconverterja, tam ko maš nad videom napisan in kr klikneš tam in mi je še najhitrejš, mi ni treba ne vem kaj vse iskat pa sem pa tja Laughing

ja to ti k te boli kurac kašna je kvaliteta komada..
Bellatrix • Od: 13.9.2012 • Prispevkov: 99
Re: DOWNLOAD MUSKE 2.11.2012 19:02
Soundbox pravi:
Bellatrix pravi:

ja to ti k te boli kurac kašna je kvaliteta komada..

prosim? kolkr jzt vem, je tale tema zato, da ji povemo kje mi musko dol vlečemo in ne zato, da bi lahk ti svoje bedno mnenje tule devu al devala pač karkoli si...
sploh pa moj problem, kakšno kvaliteto muske poslušam, al ne? zame je okej in če maš probleme s tem pač spoki stran, nism nikjer napisala, da bi rada slišala tvoje precenjeno posrano mnenje... zdej pa dej dudo iz ust pa odrast!
DasMe • Od: 2.11.2012 • Prispevkov: 2
Re: DOWNLOAD MUSKE 3.11.2012 8:36
Js uporabljam [povezava] ku je precej dobra stran za direkt z YT u *.mp3 format Wink ampak imajo pa učasih probleme z avtorskimi pravicami pr nekaterih pesmih Sad
noti96 • Od: 27.4.2011 • Prispevkov: 24
Re: DOWNLOAD MUSKE 4.11.2012 11:11
[link] Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.