mnenje...? prosm? :/• keep out
• Od: 7.8.2011
mnenje...? prosm? :/
1.11.2012 20:25
gre se za eno punco. tko sva dost u stikih, mam njeno cifro ampk zmer morm dat jst pobudo al da si dopisujeva, al da se kdaj dobiva (pač mimogrede iz šole(ne tko na samem). pomoje da če ji jst zdj neki časa nč ne napišem pa nč mi tud ona ne bo... kva nj nardim? vem da bo vrjetn kk napisu: "brezveze se matraš, pust jo pa drugo najd", sam po dougmu času sm najdu osebo k mi je fuul ušeč, prjazna ful, ma moje ideale (čeprou noben ni popoun) ampk ja... svetujte mi kva nj nardim da bi mogoče še kdaj ona dala pobudo, pa da se to mal premakne?? hvala že za vnaprej... • TheSpecialOne
• Od: 29.10.2012
Re: mnenje...? prosm? :/
1.11.2012 22:19
Hmm..Pomojem bi mogu pustit neki časa, ji nč pisat pa da vidiš kak bo odreagirala...Če bo pogrešala vajine pogovore in to.. Če ne bo se pomoje reees ni za trudit pa časa zgublat no... Al pa jo upraši pač zakaj ona nikol ne pokliče, klikne al karkoli pa če se njej sploh je za menit s tabo... Nwm no.. Good Luuuckk!
• nelci
• Od: 5.2.2012
1.11.2012 23:17
Lahko da je ta punca res zelo zelo sramežljiva in si ne upa dati ona prve pobude.. če se lepo sproščeno pogovarjata si ji ziher zelo vredu fant ali pa celo všeč• superskuna
• Od: 6.6.2012
2.11.2012 0:47
pisi ji, pisi ji in se enkrat pisi ji. ce ti je vsec jo klikni, ce ves da si tudi ti njej, ne obupaj !
in tuki se ne gre za sramezlivost, ucasih punca tok mocno cut neki do tipa da preprosto ga ne upa kliknt..(: • legendary
• Od: 2.11.2012
2.11.2012 2:03
ja lej js tut nikol ne kliknem fanta, pa tut če mi je ušeč. zakaj? preprosto ne upam. ampak ne morm pa rečt, da ona ne upa, kr nismo use punce iste.. ene klikajo use fante po vrst, druge pa pač ne upajo.. tk da najboljš da ti klikaš, pa dej probi zvedt če si ji ušeč, da ji ne boš že tečen ratu al pa kej • slovenc79
• Od: 19.8.2011
2.11.2012 14:50
lahko da jo je strah da jo hočeš sam izkoristit.. pogovarjaj se z njo, čim več. naj se te navadi in naj bo sigurno da ti je res všeč, da se res rad pogovarjaš z njo • malik
• Od: 13.8.2012
2.11.2012 19:35
se strinjam da je lahko punca ful fuuul sramežljiva, ker mam to težavo tut js. pust zdej 1 tedn namiru. pol pa jo povab na kšno vročo čokolado zvečer, pa po tem se pejta še kam sprehajat. nej bo mal romantično. in če boš čutu da je pravi trenutk, ji povej da jo ful cenš in to, pa če bi bla ona prpraulena met s tabo kej več.
ja fantje, se bo treba mal odpret! vedno čakate da bo punca izustila tiste besede • slovenc79
• Od: 19.8.2011
2.11.2012 19:40
ja, malik, kaj če se punce takoj ustrašjo pa dajo na ignor • keep out
• Od: 7.8.2011
2.11.2012 21:17
malik pravi:se strinjam da je lahko punca ful fuuul sramežljiva, ker mam to težavo tut js. pust zdej 1 tedn namiru. pol pa jo povab na kšno vročo čokolado zvečer, pa po tem se pejta še kam sprehajat. nej bo mal romantično. in če boš čutu da je pravi trenutk, ji povej da jo ful cenš in to, pa če bi bla ona prpraulena met s tabo kej več.
hja, fajn bi blo če bi se to dal, ampak ti povem da to ni mogoče ker mava oba fuul stroge starše čeprou sva stara že 18 pa 16. to bi že zihr naredu če bi meu možnost, tko pa to zihr ne pide u poštev :/ še kk nasvet? ja fantje, se bo treba mal odpret! vedno čakate da bo punca izustila tiste besede |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.