Pomoč pri zmenku

Timo3113 • Od: 22.2.2011 • Prispevkov: 269
Pomoč pri zmenku 30.10.2012 18:54
Rabil bi pomoč in nasvete za prvi zmenek oz. "dejt" kot se to zdej reče v slengu. Smile
S punco sem se spoznal pred nekaj dnevi,prej sem jo poznal le na videz. Začela sva se pogovarjat prek Facebooku. Moram reči,da si ne skrivava da sva si všeč. In zdaj po skoraj enem tednu (vsak dan je večer rezerviran za najine debate) sem se odločil da jo povabim ven,vendar nimam ideje kam. V kino ne bi šel,ker me kino spominja ne,hm,nesojeno ljubezen. Torej,kam ste fantje ponavadi peljali punco na prvi zmenek;kakšna ideja kako jo povabit,ker je že mal brezveze "hej a greš ven z mano" (no saj v skrajnem primeru bo menda tudi to okej);kako se obnapšat,da ne pustiš slabega prvega osebnega vtisa; kako se punce obnašajo/obnašate na prvem zmenku in vam je fant všeč? No a karkoli se še spomnite o prvih zmenkih kar napišite (prvi zmenek:ko ste šle s fantom prvič ven). Aja,pa še kaj naj oblečem za prvi zmenek,če ima kdo idejo? Ker ne bi rad izpadel kot hud frajer ker to enostavno nisem,ne pa kot en papagaj (zeleni čevlji črne hlače modre nogavice rdeča majica in siv pulover) Very Happy Hvala vam res Smile
Candycane • Od: 20.8.2012 • Prispevkov: 247
Re: Pomoč pri zmenku 30.10.2012 22:20
ma povab jo na eno pijačko v gostilno al pa nekam. ne zdej pretiravat s kakšno razkošno, romantično večerjo... Very Happy
oblec se pač navadno. tko ene kavbojke, jopco pa fuuul hude superge. (nato padajo vse punce)
vpraš jo pa.....nevem no....mogoče.......SAM REC JI. lej, če si ji ušeč ji bo vsen kak jo boš povabu Razz
Re: Pomoč pri zmenku 30.10.2012 23:02
Kaj pa kaki sprehodi,to ne "pali"? (pali-užge) Razz
ja veš sem jo imel povab na romantično večerjo,fotru bi pa smoking ukradel,pa bi šla Razz Razz šalim se
glede superg pa...men so moje stare natrgane zvožene allstarke 1a in jih ne zamenjam za niobene adidaske živih barv pa naj so puncam še tako ušeč Smile
superskuna • Od: 6.6.2012 • Prispevkov: 61
Re: Pomoč pri zmenku 30.10.2012 23:14
iz mojega zenskega stalisca bi bila zeloooooooo vesela ce bi me tip, ki bi mi biu ful usec povabu vn, pa ni vazn na ksn nacin. se bl je zanimivo ce pocasi napeljujes na to c:
drugac pa glej, klasika, kaubojke,majca,jakna in si (: drugac pa ksna kapca ucasih pase ce mas dalso frizuro. problem pa je, da veliiiiiiiiiiko punc ocenjuje fante glede cevljev. verjemi ! tko da nevem...na tvoj stil bi mogla ocent a so allstarke kul al ne haha.
ce razumes, mal sm zakomplicirala ampak upam da dojames C:
Re: Pomoč pri zmenku 30.10.2012 23:17
a allstarke pa niso hude? men so the best. jst mojih ne bi zamejala za nč Very Happy
glede sprehoda pa pomojem da je to tud okej....
Re: Pomoč pri zmenku 30.10.2012 23:20
Candycane pravi:
a allstarke pa niso hude? men so the best. jst mojih ne bi zamejala za nč Very Happy
glede sprehoda pa pomojem da je to tud okej....

nisi stekala kaj hocem povedat haha. na enem frendu totalno sedejo k ma tut tak stil, na enmu drugmu frendu pa niti podrazno (:
Re: Pomoč pri zmenku 30.10.2012 23:22
superskuna:aaaaaaaaaa. kaubojke (pač navadne modre nič kompliciranega),potem ena navadna bela majica,usnjena jakna (pravo usnje,trdo pridelano z delom na vrtu) in bele,no ubistvu zdej so že skor rjave allstarke haha Very Happy pa takšni ubistvu ne dolgi ne kratki lasje,nekje umes,tak skor do ramen Smile
Candycane:satre,dobre allstarke ane? Wink Very Happy
Re: Pomoč pri zmenku 30.10.2012 23:25
Timo3113 pravi:
superskuna:aaaaaaaaaa. kaubojke (pač navadne modre nič kompliciranega),potem ena navadna bela majica,usnjena jakna (pravo usnje,trdo pridelano z delom na vrtu) in bele,no ubistvu zdej so že skor rjave allstarke haha Very Happy pa takšni ubistvu ne dolgi ne kratki lasje,nekje umes,tak skor do ramen Smile
Candycane:satre,dobre allstarke ane? Wink Very Happy

jajjaja ! sam dej prosm, oper une allstarke hahaha. drugo je kul. glede tega, pa ce bo mrz dej ksno crno kapco gor pa si top. po moje no haha. sam ne las skrit u kapo haha
Re: Pomoč pri zmenku 30.10.2012 23:28
ne ker že dve leti niso videle pralnega stroja! grem rajši druge kupit Wink
Re: Pomoč pri zmenku 30.10.2012 23:32
Timo3113 pravi:
ne ker že dve leti niso videle pralnega stroja! grem rajši druge kupit Wink

kokr hoces (: uglaunem kul je use (:
Re: Pomoč pri zmenku 30.10.2012 23:32
neeeeeeeeee novih! bolj so znucane bol so hude. Wink
CocoChipmunk • Od: 2.2.2012 • Prispevkov: 39
Re: Pomoč pri zmenku 30.10.2012 23:34
reč ji, da se gresta eno igrco. in pol uzem kovanc in reč: ''če bo cifra te pelm vn, če bo mož, mečeva še enkrat''..in naprej štekaš-pač metat boš mogu doklr ne bo cifra in gresta na randi. ta je taka mal prikrito luškana, punce mamo rade to (:
Re: Pomoč pri zmenku 30.10.2012 23:35
Hvala vam punce Smile
Hvala za idejo Smile

Nazadnje urejal/a Timo3113 30.10.2012 23:39; skupaj popravljeno 1 krat
Re: Pomoč pri zmenku 30.10.2012 23:36
ni za kej Very Happy
whoknows • Od: 3.5.2011 • Prispevkov: 72
Re: Pomoč pri zmenku 31.10.2012 0:30
Ubistvu se s3njam z puncami zgori, samo NE PRAT STARK Smile

srečno pa verjem da bo, sam probi se čimbolj sprostit Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.