Trava• torton
• Od: 27.10.2012
Trava
27.10.2012 15:21
Jaz mislim poskusiti travo.
Zdaj pa bi se malo pozanimal kako to gre prvic koliko trave uzameš in kakšni so občutki. • justfly
• Od: 17.7.2011
Re: Trava
27.10.2012 23:18
u prvo ponavadi ful ful kašlajš, še posebi če prej nisi še nikoli kadiu. ene u prvo sploh ne zdne, oz jih majn, smo to ni nujno. čene pa prvo te bo zčlno sušit, boš meu suha usta in ustnice tko da uzami si dosti vode, smejat se boš zčnu xD lahko se ti bo vrtelo in hrana bo mela fuuul dobr okus, še posebi kej slatkega tko bol na hitro sm opisala • malamacka
• Od: 1.1.2012
28.10.2012 19:58
hah ja hrana res zapaše. js sm pujedla tok kokr punavad u 1 tednu drugač so bli pa usi moji frendi ful ****. tko en je ful bled pustou, pa sitn. prjatlca je bla čist ****. ne prčakuj glih kej noro dobrga.. • Rocafella
• Od: 24.1.2010
29.10.2012 20:30
za prvič maš 1 gram čisto dovolj, fajn je če si še to deliš.
drugače pa prvič mi je blo tak no..ful so me bolela pljuča pa kašljala sem, zdaj ko pa bolj al manj redno kadim pa mi je tak na izi, paše mi, mam občutek kot da celo leto ne bi rabla nič jest, postanem hiperaktivna al pa čist sproščena, vglavnem fajn je pa še zdravo. vseeno pa rejši priporočam brownie, boljši so, vsaj meni. • iphone
• Od: 19.12.2009
31.10.2012 0:48
jas ti pa nebi priporočo brownia al pa kakega pištotka... ampak samo zto ker dosti bol zadane kot če kadiš.. prvič je zlo fajn js sm bil prvič čist sproščen use mi je bilo zanimiv in smešn..priporoču bi ti pa še da ne mešaš s tobakom sploh če ne kadiš men postane velikokrat slabo ku prjatli nočejo čistga • torton
31.10.2012 8:54
Hmm kaj pa je browni?
Drgač pa tnx za te info.... • justfly
31.10.2012 10:20
torton pravi:Hmm kaj pa je browni?
Drgač pa tnx za te info.... browniji so pecivo s travo [link] • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
31.10.2012 11:32
Ja jst sm travo probala samo s cookijem, zato ker kadit jst tega ne bi mogla (preveč smrdi). Že cooki je imel okus po travi in sm ga komaj pojedla. V druge k sm mislna, da bo bolš je blo pa še hujš, sploh ni blo faze smejanja, samo vrtenje in spet čudn vidla & slišala, pač men je blo res kr neki! ..aja pa ful sm modrostne čutla k sm govorila haha, ampak itak sm bl mal govorila, ker ko je nekdo karkol reku, se je men to zdel že 300 let nazaj. Uglavnem kr neki, ne bom nikol več. • torton
31.10.2012 12:40
aha ok
kok pa je to prbližn en gram ker doma nimamo gramske tehtnce • superskuna
• Od: 6.6.2012
31.10.2012 12:45
o bog ti pomagi, sori. stoposto koga poznas k kadi in pejd z njim zbakat in je, alneki.
• LonelyGirl
• Od: 24.3.2010
31.10.2012 13:08
Jas mam iskušne s tem.umm če si že čike kadiu pač inhalirau pol ti ne bo nekega problema...prvič je ponavadi vsem kul pa so zadeti samo meni ni blo posebnega učinka frendica pa je bla ful tak da to je odvisno od posameznika kak telo sprejme vse skupaj...pa če še nisi si moreš oz prporočeno je da si rizl z tobakom&travo nardiš...lepše gre zamotat pa za prrvič je dovolj...ker jas sem prvič čisto travo in ni pol vredu filing pač ...
good luck _________________ LonelyGirl xD • justfly
31.10.2012 18:45
Neimenovano pravi:Ja jst sm travo probala samo s cookijem, zato ker kadit jst tega ne bi mogla (preveč smrdi). Že cooki je imel okus po travi in sm ga komaj pojedla.
V druge k sm mislna, da bo bolš je blo pa še hujš, sploh ni blo faze smejanja, samo vrtenje in spet čudn vidla & slišala, pač men je blo res kr neki! ..aja pa ful sm modrostne čutla k sm govorila haha, ampak itak sm bl mal govorila, ker ko je nekdo karkol reku, se je men to zdel že 300 let nazaj. Uglavnem kr neki, ne bom nikol več. hah pa ti si mela samo bad tripe • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
31.10.2012 19:54
summerparadise pravi:
Neimenovano pravi:
Ja jst sm travo probala samo s cookijem, zato ker kadit jst tega ne bi mogla (preveč smrdi). Že cooki je imel okus po travi in sm ga komaj pojedla.
V druge k sm mislna, da bo bolš je blo pa še hujš, sploh ni blo faze smejanja, samo vrtenje in spet čudn vidla & slišala, pač men je blo res kr neki! ..aja pa ful sm modrostne čutla k sm govorila haha, ampak itak sm bl mal govorila, ker ko je nekdo karkol reku, se je men to zdel že 300 let nazaj. Uglavnem kr neki, ne bom nikol več. hah pa ti si mela samo bad tripe hehe ma nism bla slabe volje, še ful zanimivo mi je blo pa tko, ampak mogoče sm preveč razmišlala da bo isto k nazadnje in potem je blo res haha. • justfly
31.10.2012 19:59
Neimenovano pravi:
summerparadise pravi:
Neimenovano pravi:
Ja jst sm travo probala samo s cookijem, zato ker kadit jst tega ne bi mogla (preveč smrdi). Že cooki je imel okus po travi in sm ga komaj pojedla.
V druge k sm mislna, da bo bolš je blo pa še hujš, sploh ni blo faze smejanja, samo vrtenje in spet čudn vidla & slišala, pač men je blo res kr neki! ..aja pa ful sm modrostne čutla k sm govorila haha, ampak itak sm bl mal govorila, ker ko je nekdo karkol reku, se je men to zdel že 300 let nazaj. Uglavnem kr neki, ne bom nikol več. hah pa ti si mela samo bad tripe hehe ma nism bla slabe volje, še ful zanimivo mi je blo pa tko, ampak mogoče sm preveč razmišlala da bo isto k nazadnje in potem je blo res haha. ja vrjetno je blo to da si že prej pričakovala da bo grozno in pole judi res blo. k pr travi je tko da če si nasplošno dobre volje in si veseu si pole k si počen še bol veseu, če pa maš neke pomisleke al pa si že od prej žalostn al pa slabe volje al kar koli te pole flikne še na slabše |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.