Katero srednjo šolo naj izberem?• irish
• Od: 12.2.2012
Katero srednjo šolo naj izberem?
21.10.2012 18:52
Takle mamo. Js sem odličnjakinja. In nimam pojma za katero smer bi se odločila. Starši me spodbujajo, da bi se vpisala na gimnazijo. Ampak slišm, da je to ful zahtevna šola. Da moraš celo popoudne čepet za knjigam. To me mal plaši • bubaFreak
• Od: 2.1.2010
Re: Katero srednjo šolo naj izberem?
21.10.2012 20:06
irish pravi:Takle mamo. Js sem odličnjakinja. In nimam pojma za katero smer bi se odločila. Starši me spodbujajo, da bi se vpisala na gimnazijo. Ampak slišm, da je to ful zahtevna šola. Da moraš celo popoudne čepet za knjigam. To me mal plaši
te res ne veseli noben poklic? kej z kemijo, biologijo, fizko? poklic učtlce? psihologinje? mal tule pobrski: [link] drgač pa ja kokr mi ena biuša sošolka pravi, je gimnazija ful zahtevna in pač tuki tisti k so mel 2jke nimajo nč za delat.. pa sprotno učenje, ja ja ((: • smile97
• Od: 31.12.2009
22.10.2012 18:45
js sm 1. letnik gimnazije in (zaenkrat) ni tolk hudu. Skupi z nalogo mi rata prb. 1.5 ure učenja na dan, pred testi pa mal več • nelci
• Od: 5.2.2012
22.10.2012 21:12
ola! :p
js sm tut prvi letnik gimnazije-sicer ekonomske gimnazije men osebno še zaenkrat ni težka, pa tut upam, da mi ne bo preveč. v osnovni šoli pa sem bila drugače prav dobra, nisem niti slučajno bla med najboljšimi v razredu, ampak me je ta odločitev najbolj veselila. v gimnaziji je obvezno sprotno učenje, vsaj jaz tako mislim, že v osnovni sem se učila sproti v 9.r... Jaz (zdaj) narediim nalogo in si preberem snov za naslednji dan pa pred testi je mal več učenja.. Tko, da mal se pozanimej kaj te veseli! Pa veliko sreče! • Evita
• Od: 26.11.2009
22.10.2012 22:25
Allo.
No jaz hodim 1.letnik ekonomske gimnazije, sicer zdaj se mi še ne zdi tako težka , bom pa videla kako bo naprej. Tudi jaz sem mislila, da je gimnaija tako težka, ampak mislim,da ni tak bav bav kakor drugi rečejo da je, samo učiti se je treba. Tak da katero koli šolo boš izbrala se bo treba učiti. V osnovni šoli sicer nisem bila odličnjakinja, bila pa sem dobra , pravdobra. Našla sem pa en test, ki je zelo dober in ti ga priporočam, tudi jaz sama sem ga reševala. [link] Vso srečo... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.