*Zalublena v dalnega sorodnika (luštn jeee)*

kataja • Od: 12.10.2012 • Prispevkov: 146
*Zalublena v dalnega sorodnika (luštn jeee)* 21.10.2012 14:18
tko je z mano: pred 1mu letam sm bla v X, s katermu sva v 4. kolenu...v sorodstvu.... pa me zanima , če je možna taka zveza... mislm sj poznam par parov k so v sorodstvu.. p to... sam(sj vem da sm še premlada za otroke)Very Happy a je možn, da bi biu najin Very Happy otrok kj prizadet p to?? uglavnm zj sm pa spet vanga, moja BF pa tut sam ona zame ne ve, kr se delam da me on ne zanima... pa z X pa z BF smo še u istmu kraju...
letos julija, na poroki moje sstrične, me je X skozzzzzzz gledou, k sm plesala poi tm na žurki, uglavnm spogledvala sva se, pa X je še od mjga brata prjatu....in od takrt sm spet vanga
KVA NJ NRDIM??? aja še to: 5/6 let je starejši od mene.. kva nj nrdim? men se bo zmešal, če ga ne dobim..!!!! drgač sva si pa do zdj parkret(velikrt) Very Happy rekla samo živjo...a se starejšmu fantu 5 let mlajša zdi otročja alpa kj tazga?
BornToBeFree • Od: 3.3.2012 • Prispevkov: 26
Re: *ZALUBLENA V DALNEGA SORODNIKA(LUŠTN JEEEEEEEEEEEEEEEE)) 21.10.2012 21:14
kataja pravi:
tko je z mano: pred 1mu letam sm bla v X, s katermu sva v 4. kolenu...v sorodstvu.... pa me zanima , če je možna taka zveza... mislm sj poznam par parov k so v sorodstvu.. p to... sam(sj vem da sm še premlada za otroke)Very Happy a je možn, da bi biu najin Very Happy otrok kj prizadet p to?? uglavnm zj sm pa spet vanga, moja BF pa tut sam ona zame ne ve, kr se delam da me on ne zanima... pa z X pa z BF smo še u istmu kraju...
letos julija, na poroki moje sstrične, me je X skozzzzzzz gledou, k sm plesala poi tm na žurki, uglavnm spogledvala sva se, pa X je še od mjga brata prjatu....in od takrt sm spet vanga
KVA NJ NRDIM??? aja še to: 5/6 let je starejši od mene.. kva nj nrdim? men se bo zmešal, če ga ne dobim..!!!! drgač sva si pa do zdj parkret(velikrt) Very Happy rekla samo živjo...a se starejšmu fantu 5 let mlajša zdi otročja alpa kj tazga?

hja lej, glede sorodstvenih vezi nevem kaj ti nej rečm, ker nism ziher kolk je to 4 kolet še iste krvi, ampak, nevem no mogoče ni ravno ogromna težava... glede otroka tud ne vem. pa še, si ziher da bi se zapletla z simatijo svoje bf? nevem no če je vredn tega, da se po možnosti kej skregata, da bi ti zamerla bf... nevem no razmisl še o tej smeri... glede starosti pa ni ovire če neobenga od vaj ne moti, jst mam 10let starejšga tipa pa gre... no ubistvu je odvisn kolk si stara... nevem 12 pa 17.. ja no ne ravno... 14 pa 19 je pa že mal drugač... je samo 2leti razlike pa je čisto druga pesem... moje mnenje, ampak odločt se morš pa sama Smile
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: *Zalublena v dalnega sorodnika (luštn jeee)* 21.10.2012 22:00
ti se nč ne sekiri kar se biologije tiče. velike možnosti da je otrok prizadet so kadar je otrok z bratom, polbratom. da je isti starš. pri kakem bratrancu že manj, še dlje pa ni razloga za skrb. itak pa, izjeme so, v incestu so se rodili zdravi otroci in čist mešanim parom prizadeti..

glej na druge stvari - kok je razdalje? kok sta stara sploh? 5 let razlike nč ne pove. če sta stara 90 pa 95 praktično ni razlike, če pa 9 pa 14 pa ogromna.

najbolj pomembno pa: si ga pripravljena zares ljubit? ali se ga boš čez par tednov naveličala in se zaljubila v drugega? bodi sigurna če hočeš kej resnega imet, vzem si čas za spoznavat itd..
kataja • Od: 12.10.2012 • Prispevkov: 146
Re: *Zalublena v dalnega sorodnika (luštn jeee)* 22.10.2012 17:22
ja js sm stara 16 on oa 21/22 nwm... ja moja BF eetaq ni resna pa (ok vem da je to grdo kar bom napisala, sam) nje sploh še pogleda ne.... ona se začasno zaljub pol pa mine, sam tole je že nevarn kr traja kr ene pol leta že;D....
kva nj pa drgač nrdim? a nj mu kj nakažem..?alpa kšne fore p to?
beniinthejets • Od: 15.10.2012 • Prispevkov: 14
Re: *Zalublena v dalnega sorodnika (luštn jeee)* 22.10.2012 19:00
kataja pravi:
ja js sm stara 16 on oa 21/22 nwm... ja moja BF eetaq ni resna pa (ok vem da je to grdo kar bom napisala, sam) nje sploh še pogleda ne.... ona se začasno zaljub pol pa mine, sam tole je že nevarn kr traja kr ene pol leta že;D....
kva nj pa drgač nrdim? a nj mu kj nakažem..?alpa kšne fore p to?

amm no jaz ti svetujem da se pozanimaj kaj točno bi on rad od tebe... al neki resnega al pa sam bluzenje.. Very Happy Wink
glede bf se pa sama odloči kolko ti pomeni, če ti ljubezen do tega fanta res več pomeni kot vajino prijateljstvo? no to pa je tak al tak odvisno kaki odnos imata z bf ...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.