Zaljubljena v učitelja!?

lollipop95 • Od: 11.4.2009 • Prispevkov: 7
Zaljubljena v učitelja!? 3.6.2009 18:50
U glasbeni špilam tolkala in zadnje čase se mi dogaja neki čudnega...uči me učitl in sm ga mela vedn ful rada. Je mlad pa ful je faca. In ko je recimo kdaj bliz mene mi je tk čudn pa ko me pogleda bi se najrajš kr stopila... Ful vlk krat komi čakam da ga vidim! In zdej ne vem al je to sam občudovanje pa to ko tk noro špila pa se zna tk ****...al sm slučajn zalublena v njega?? Sam ko na to pomislim se mi pa kr mal zagabi...tk ne vem no...ko je tolk starejši js pa nism navajena da bi bla u take zalublena. Embarassed
sosed • Od: 30.3.2009 • Prispevkov: 23
Re: Zaljubljena v učitelja!? 3.6.2009 21:00
A si ti normalna?
Munda • Od: 30.5.2009 • Prispevkov: 161
Re: Zaljubljena v učitelja!? 3.6.2009 21:26
to je čisto normalno in se usaki u zgodnih najstniških letih zgodi da se u nekoga precej starejšega zagleda- te bo minilo
lollipop95 • Od: 11.4.2009 • Prispevkov: 7
Re: Zaljubljena v učitelja!? 3.6.2009 23:00
sosed pravi:
A si ti normalna?

Ja sej glih v tem je problem, da ne vem če sm...sej nism glih ponosna na to Embarassed
tuRtLe • Od: 23.4.2009 • Prispevkov: 6
Re: Zaljubljena v učitelja!? 4.6.2009 11:24
pomoiem si sam zmedena ..
in to je cist normalno in se lahko usem zgodi ..
ne delaj si blemov zarad tega in probi cim manj mislt na to
te bo ze minilo ..
malavesnika • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 167
Re: Zaljubljena v učitelja!? 2.8.2009 21:06
sosed pravi:
A si ti normalna?

ti nisi bla nikol v recimo mal bol starga zaljubljena npr 20-30 let
miaTHEshoe • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 448
Re: Zaljubljena v učitelja!? 2.8.2009 21:47
nisi zalublena, to si samo v nekem obdobju. ono budalo od soseda pa ignoriri. Wink
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: Zaljubljena v učitelja!? 3.8.2009 16:32
ti si ziher zalublena, to je usojena ljubezen
Re: Zaljubljena v učitelja!? 26.9.2009 10:32
underberg pravi:
ti si ziher zalublena, to je usojena ljubezen

LO in še edn L

ja itq da nis sam pač ušeč ti je po notranjosti pa to.....pač pr srcu ti je tk nekak Very Happy
to ni nč narobe100% d ne Very Happy te bo minlo kot so že drugi rekl Cool
Screaam • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 213
Re: Zaljubljena v učitelja!? 26.9.2009 10:39
pja morš se zavedatt d pač moralno to ni prau
učitl pa učenka..
mogoč pol k boš končalaa glasbeno. Very Happy
fLomaster • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 394
Re: Zaljubljena v učitelja!? 26.9.2009 16:23
je usaj lep? Razz

ja, tm ko sprašuješ, če ga sam občuduješ al si res zaljubljena u njega..ja, je možno, da si u njega, ampak lej..dej ga primerji s kšnim sošolcem al pa s kom k ti je ušeč, ampak je mlajši itd. .išči dobre pa slabe točke.no, že pr starosti nej sošolc dobi točko.xD in ziher bo tut zmagu Very Happy upam, da razumeš Very Happy
miss12 • Od: 27.5.2009 • Prispevkov: 43
Re: Zaljubljena v učitelja!? 26.9.2009 18:53
js mam tut podobn problem...ampak men je še hujš....on ni učitl on je vaditl pač k obiskujm neko skupino ne..(nda se mi rzlagt k je prevč z pist kaj je ta skupina)no in on je sam 7 let starejši...sej vrjetnu se mu res zdi sam ena mula tm...pač najstniki pa tu ne...ampk vsenu...js ku ga vidm mi je tulk ušeč da pozabm govort če me kej vpraša.ampk dobesednu ne sam tku ku se pač reče če si v enga zlubln ne..ampk tip ma punco(k je tut naša vadilca:() in vse je pač z njo že doug cajta in mi nit na misu ni pršlo da bi se js kej tle upletla umes...ampk vseno mi je nerodnu k nit govort nemorm zravn njega ne nč.ku me pogleda zafarbm in...tu je grozn problem kr letos bom mogla met več stiku z njim js pa nbom tga zmoooglaaa Embarassed Embarassed Embarassed
Screaam • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 213
Re: Zaljubljena v učitelja!? 27.9.2009 9:46
pa ja bošš Wink

lej tip ti je pač res ful ušeč si pa zatrapana vanjga.
sej to čist normaln. (: sam morš se zavedat
da bo težk kej resnega oz. več z njim Very Happy
rajši poglej svoje vrstnike al pa mau starejšee..
zihr so še bol kjuuut Cool
TMCFE • Od: 18.9.2009 • Prispevkov: 38
Re: Zaljubljena v učitelja!? 16.8.2010 8:45
hej Smile

nč skrbet moja fotr pa mtka sta 11 let razlike Very Happy
sestra pa nen fnt pa 8 let razlike(sestra je 19 fnt pa 27)

tko da sploh ni hudga... sej neveš kva se bo zgodl čez 5 let Very Happy

srečno Smile
MalaRacka • Od: 18.8.2010 • Prispevkov: 5
Re: Zaljubljena v učitelja!? 18.8.2010 16:46
Minilo te bo, vsakemu je že kdaj bil učitl všeč!

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.