Ne vem pri čem sem• metuljcica2
• Od: 27.1.2009
Ne vem pri čem sem
12.10.2012 18:40
Zdravo!
Mene pa nekaj zanima. Všeč mi je sosed. Vidiva se ne dosti, ko pa se pa se pogovarjava, beseda, dve in že greva vsak na svojo stran. Tud nasmeji se mi, pa jaz njemu, gledava se v oči, v zraku je čutit neko napetost...Večkrat me tudi ogovori, pa vpraša kako je kaj, pa reče kak je danes vroče ali mrzlo če je mrzlo... včasih se tud kaj poheca:) Ko sem ga prvič spoznala mi je nekaj pomagal, takrat sem se preselila in še nisem mela neta, zato sem ga spraševala keri net je boljši... Reko je, da lahk pridem k njemu, če bom mogla kaj pogledat na neta, pa da mi lahk posodi geslo, da bi prek njega mela internet...Ampak jaz nisem šla do njega. Drugič sem ga spet poprosla če mi lahk za par ur nekaj pomaga nest iz avta, takrat mi je ponudil cifro, sam sem spet jaz zakvačkala, ker nisem mela fona zraven, niti listka da bi si jo napisla in sem rekla da bom prišla k njemu ko ga bom potrebovala. Pa spet nisem šla. Zdaj mi je žal, da nisem takrat šla po fon pa vzela njegovo številko, pa tud da nisem takrat šla k njemu, ko sem imela priložnost. In ne vem kak na to popravim. Mislite da sem imela kaj možnosti pri njem in sem jih zapravila s tem in me zato ne povabi na pijačo? Ali misli da me ne zanima? Lp. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.