Mnenje.:3

13tamala • Od: 20.8.2011 • Prispevkov: 30
Mnenje.:3 10.10.2012 22:00
Čaau. Jas bi pa sam rada slišala mnenje o pesmi ki sem jo jas napisala... Pač tko no frendice praujo da je kul, sam bi rada slišala resnično mnenje:D Tak da ja, če se vam da prosm:3 Huala

? občutek ki me obda, ko se tvoja slika v misli poda, neverjetna toplina, ki jo povzroča bližina...in vcasih se mi zdi,da ta slika bledi,saj tebe ob meni ni..pa vendar pride dan,ko spet zacutim da nisem sam.
? čutim da si ob meni, da ti je mar... pa vendar, preteklost me spremlja, na vsakem koraku bolj kremplja... na sredi srca, tam kjer so le redki, tam je tudi ta...
-vedno znova se spomnim nate,kako je bilo,ko sem gledal vate,in z neznimi dotiki bozal telo. prezivljala sva case,ki sva jih imela le zase.vendar ti so odsli in vcasih se zazdi da bi bilo bolje ce sploh nebi bili..
? spomini so edino kar mi je ostalo, vse drugo vsak dan bolj bledi, zdi se da moje srce še vedno trpi... želim si tebe, tebe nazaj, čeprav pravijo da ponosa požreti ne znam...
? nikoli ne zaspim saj ves cas ob misli da sem brez tebe,trpim! rad bi te nazaj, da zacutim spet tisti najin mali raj,ki nekoc sva ga imela,pa ceprav sva vcasih trpela..rad bi te nazaj,saj edino ti,das mi vedeti,kaj resnicno pomeni ljubiti..
? ob misli nate, se vrne občutek popolnosti, nepopisne sreče. Tvoje oči, tvoja usta,tvoj nasmeh. 3 najlepše svari, odkrite skozi moje oči... Vse to je pripadalo meni, vse to sem imela ob sebi.. vendar kaj, ko se vse dobro enkrat konča, obljubljal si mi veselje, dobila sem trpljenje...
? se vedno si zelim,da te kdaj nazaj dobim..da pozabima na vse slabo,in ziviva prihodnost saj imava edino tako se kaksno moznost..res le tebe si zelim ,da te spet v objem dobim..
? ker pomenis mi vse,ceprav ti vcasih tega ne znam pokazati ampak vedi da zame najbolj pomembna si edino MALA ti
? vem da obstaja še ena možnost za naju, ampak se mi zdi, da je to vsak dan manj vredno. Trplenje ki si mi ga povzročil je močnejše od volje, od ljubezni. Prizadel si me globoko znotraj, prav na tistem mestu, na katerega nisem pustila nekogar, nevem kako sem lahko, zaljubila se tako močno...
? najvecja napaka,da sva se spoznala in moznost si dala..vedi ne trpis samo ti ceprav se ti zdi da mi do vsega vkup dol visi..ne morem pozabiti tistega zaljubljenega pogleda tik pred poljubom..
? kakorkoli, vse sem ti dala,živela sva v nebesih, bilo je prelepo, če drugih ne bi motilo, bi še zdaj bilo tako... nočem te ljubiti, a ne gre te pozabiti
? srce te se vedno cuti,glava hoce pozabiti..kaj storiti zdaj?
najbolje je od vsega oditi, na vse pozabiti,ter se v svoj svet spustiti..edino tako bos potesila bolecino,ki nazalost nikdar ne bo zgnila in bo vedno globoko v srcu pocasi tlila..
? vse je preveč zapleteno, želim si oditi, in se nikoli več ne vrniti.... nekam daleč, kjer bi te naj poskušala pozabiti, vendar vem, da to ne gre.... preveč te imam rada, preveč skupnih dokodkov imava...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.