Bl za fante

mistery • Od: 3.9.2012 • Prispevkov: 7
Bl za fante 9.10.2012 18:14
Ja bi vs rada uprasala ce vm je dobr da je punca "****" al vmje bols da je naravna pa tko.zato k mi mamo eno v razredu k se skos neki nastavla ene par ns je pa takih k nm to ni glih usec pa sprasujem ce je fantom to okj al ne. Pa pliiiis odgovorte k me res zanima.hvala ze vnaprej. Wink
Defonle • Od: 30.9.2012 • Prispevkov: 39
Re: Bl za fante 10.10.2012 15:04
Odvisno od posameznika. Men osebno ni všeč. Smile
OnDarkSide • Od: 17.9.2012 • Prispevkov: 15
Re: Bl za fante 10.10.2012 16:53
tuki je spet odvisn kakšn je tip...pr ns pač...lej fajn je za pogledat sam odkrit povedan..noben nebi hotu bit z njo, kr pr takih si ponavad sam številka pa sam tkrt k e "rab"...
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Bl za fante 10.10.2012 17:06
naravna vs. kaj? Very Happy ku*ba? z mejkapom?

narvane punce se najbolše, karkol že to pomeni Smile
OnDarkSide • Od: 17.9.2012 • Prispevkov: 15
Re: Bl za fante 10.10.2012 17:24
tukej se mi zdi da je on mislu bl na ufuranke pa to...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.