pesmica
• dekle
• Od: 24.5.2011
pesmica
7.10.2012 21:09
v srcu shranjen imam droben cvet
v njem prijatelj je ujet kdor v mojem srčku si mesto pridobi tam ostane za vse dni. ti si v moj srček se skrila najlepše mesto si si priborila za vedno ostala boš tam nikoli te ne spustim drugam saj rada te imam to pesmico sem sestavila sama. vaj je vsec? kritike zelo zelo zelo dobrodošle • dekle
Re: pesmica
8.10.2012 7:50
ko človeka spoznam,
in mu zaupam, mu priznam, da tudi slaba biti znam. zato vzemi za kompliment, če vidiš v tistem trenutku me, ko začnem noret. na svetu nekaj je le ljudi, ki moj izpad pokažem jim, če med njimi si, vedi, zaupam ti. tale je malo starejša zato tudi ni tako dobra. tista prva je pravzaprav najboljša do zdaj od mojih. • dekle
8.10.2012 20:56
pogrešam tisto dekle
ki nekoč na sprehod peljalo me je. sva se pogovarjali moje sanje na novo ustvarjali smisel življenja mi je dala čeprav zanjo to bila je le šala. zdaj to dekle za mojim bratom podi se. ni več sprehoda po mojih mislih ni več obhoda ni jutranje tišine ob kateri vse slabo mine so le vikendi otožni ki zdijo vedno bolj se grozni. nešteto misli se mi po glavi podi na glas ne upam jih povedati vedno znova si domov želim ko pa ta čas pride odhoda se bojim bojim se da dekle za vedno iz mojega življenja odide. za brata se ne bojim navajena sem da tako je z njim mnogokrat proč odide navajena sem da vedno nekoč nazaj pride a to nisem prepričana za dekle ki še ne ve da mora vedno vrniti se dekle ki ne ve kako zelo zna osrečiti me. za dekle ki zna vedno potolažiti me ki vedno izbere prave besede vse mi res nekaj posebnega je. četudi sem z njo pogrešam jo ker ni več tako kot je nekoč bilo ni pogovorov ni odgovorov niti ni izgovorov. le še ptica ki imenuje se resnica resnica pa boli moj srček mnogokrat trpi a vseeno preživi se nekaj novega nauči z iskušnjo več v življenje odhiti • dekle
9.10.2012 19:47
sreča očem je skrita
sreča z nesrečo je prekrita nesreča pa počiva prav povsod nikoli je ne spraviš proč od tod in če sreča z nesrečo je prekrita zraven nesreče tudi bo odkrita če povsod nesreča je to pomeni da povsod tudi sreča zbira se kritike zelo dobrodošle • dekle
pesmica
12.10.2012 19:55
kam se sreča skrila je?
mar me zapustila je? je pozabila na me? ali igra se z mano le? me še pozna? se z mano še igra? se mojega življenja veseli? ali se me zelo boji? • dekle
2.8.2014 11:29
mal sm brskala pa sem našla to temo z mojimi pesmimi, ko sem že čisto pozabla da obstaja.
tukaj je zdaj ena novejša, pa me zanima vaše mnenje. zaželjene tako pozitivne kot tudi negativne kritike I dream about you every day and night, in this stupid world you are my only light. I need you by my side, with you everything feels right. Whit you I can feel complete, every day, you make my heart beat. You can make me happy you can make me sad, but with you, there's nothing to reagret. |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.