mejkap =)**• pikapoka1997
• Od: 22.2.2012
mejkap =)**
7.10.2012 14:24
no men zanima ,kaj ve/i punce in fantje praute na mejkap?
če ga ma punca npr. prveč ? da nos umetne trepalnice ,leče itd. ? =))) in punce al ve uporablate mejkap ? dosti/malo kaj vse ? • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
Re: mejkap =)**
7.10.2012 14:35
men se zdi mejkap čis kul dokler ga ni preveč. če je preveč se mi že gravža in se mi zdi groza..... js sm totalna klasika: črna barvica pa korektor • slovenc79
• Od: 19.8.2011
8.10.2012 18:07
makeup je trapast. tista svetleča koža nenaravne barve je prav ogabna. ogromne trepalnice sploh niso tako lepe tako da sploh ne vem kaj je fora umetnih trepalnic.
če že kaj samo okol oči malo.. pa še to bolje brez. • krohop
• Od: 25.2.2012
8.10.2012 18:14
slovenc79 pravi:makeup je trapast. tista svetleča koža nenaravne barve je prav ogabna. ogromne trepalnice sploh niso tako lepe tako da sploh ne vem kaj je fora umetnih trepalnic.
če že kaj samo okol oči malo.. pa še to bolje brez. +1, se popolnoma strinjam! • tinxi
• Od: 11.8.2011
8.10.2012 19:33
Tudi jaz makeup podpiram v mejah normale.
Žal pa je veliko punc, ki imajo 'meje normale' precej visoke.. Preveliko pudra, nepravilna izbira pudra (predvsem mislim barvo), kakšne pisane barve okrog oči? NE, tega ne podpiram..sicer ima vsak svoj okus, ampak moje mnenje je, da je tisto že too much. Uporabljam samo maskaro na zgornjih trepalnicah, in eyeliner, da obrobim in malo povečam oči. Ne pretiravam, rajši imam obraz, na katerem ni nobenega ličila. • aidarasta
• Od: 14.3.2010
8.10.2012 23:24
Nalicis se letom primerno!!
Nic slabega se mi ne zdi ce je punca v soli namazana s pudtom (v svojem odtenku koze) in maskaro ttudi barvica ni napacna. Narobe se mi zdi ko se 12letnice mazejo z usmu temi stvarmi ki res nisso primerne (moje mnenej) glede umetnih trepalnic se mi pa zdi da je bolj primerno ce jih uporabis ko gres vn ali pa na kaksen poseben dogodek (poroka,disko,..). In ja se vedno drzi pregovor MANJ JE VEC! • BornToBeFree
• Od: 3.3.2012
11.10.2012 18:00
mejkap dokler je v meji normale. jst uporabljam kdaj pa kdaj maskaro |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.