pomagi prosimmm

lolixlolloli • Od: 23.2.2011 • Prispevkov: 64
pomagi prosimmm 5.10.2012 14:00
heej zanima me če ma kdo nikona d5100, d500, d3100... uglaunem kerga podobnga če mi lahko pove kje se da resetirat... hvala ful<3
bubaFreak • Od: 2.1.2010 • Prispevkov: 73
Re: pomagi prosimmm 5.10.2012 16:16
lolixlolloli pravi:
heej zanima me če ma kdo nikona d5100, d500, d3100... uglaunem kerga podobnga če mi lahko pove kje se da resetirat... hvala ful<3

RESET Function ( ? ? ) top

If you hold down the ? MENU and ? INFO buttons (the two with the green dots) at the same time for a few seconds, you can quickly reset your D5100 to its basic settings. This is a big help if you've screwed with a bunch of settings, and just want to get it back to normal the next day.

Learn how your preferred settings vary from the default green-button reset values, and in just a few presses you will always be able to get your D5100 back to normal.

tole sm najdla na netu, sicr sm gledala za nikon D5100

pa še tle poglej [link] pa najd reset button

drgač pa še po googlu mal pobrskej
lolixlolloli • Od: 23.2.2011 • Prispevkov: 64
Re: pomagi prosimmm 6.10.2012 10:38
o hvalaaaa sej mam d5100:)
<3

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.