LASJEEE• byceps
• Od: 30.9.2012
LASJEEE
30.9.2012 19:20
oj:D
jz mam pač en problem, mam ful dougle lase pa tko dost goste pa lepe. sam si morm usak večer nardit kitko da mam zjutri lepe, če si pa ne mi pa use tko čudn štrli pa zgleda k da mam ''metlo'' za lase. pa zadne čase k si počešem lase mam čez 1 uro tak obup da ni res pa use se mi viha sam tko na konicah in mi gre to že zlo na živce:( pa spredi ker mam tak postran frufru pa se mi zviha in zlo čudn zgleda.. nevem kaj nej nardim, kašne šampone mate vi pa balzame pa te preparate za lase? jz mam drugač bol blond, srednje tanke, pa dost suhe ampak se mi lasišče hitro masti. če veš kej, prosim napiš, hvala • justfly
• Od: 17.7.2011
Re: LASJEEE
30.9.2012 19:36
po tvojem opisu maš iste ku jst • whoknows
• Od: 3.5.2011
30.9.2012 22:30
K da bi svoj opis las brala • Alinska
• Od: 27.6.2012
2.11.2012 14:26
Meni se tud ful hitr začnejo vihat, sploh kadar dežuje. Ti preparati za ravnanje las so baje kr dost grob poseg. A je kšna probala z likanjem? Jst si jih mal navlažim pa zlikam in potem čez olje za lase, da zaprem las, da ni tako suh in ne stoji preveč po svoje. Jst sm si kupila preparat v Tuš drogeriji po modri ceni - poglej malo, ker če vzameš vsaj 3 izdelke (iste ali različne) dobiš enega zastonj pa znižano je ful. Se kr splača, ker, če ne bi že bankrotirala.
• Votko
• Od: 27.6.2012
7.11.2012 18:42
Kar se tiče omrežja si lahko pri Tušmobilu brez skrbi, vse dela zelo dobro in nikoli do sedaj (sem že več kot 2 leti pri njih) ni bilo težav. Pa tudi prenos podatkov je hitrejši kot pri konkurenci. kar se pa paketov tiče pa je izbira odvisna kaj želiš in koliko česa uporabljaš. mingl je itak zakon, pa tudi paketi Free so kul, za malce bolj zveste uporabnike • YoungTheGiant
• Od: 5.11.2012
7.11.2012 19:14
Omg, js mam tut ful svetlo rjave lase in niso ne kodrasti ne ravni. -.- zdej jih mam večino časa spete v figo na vrhu glave, drugače znorim res. in ja, konice mam totalno uničene in se grem v petek končno ostrižt. Any ideas?
+ ponoči jih mam tut v figi ker drugače usanem in sem ko nek zombi.. • legendary
• Od: 2.11.2012
8.11.2012 21:20
Votko pravi:Kar se tiče omrežja si lahko pri Tušmobilu brez skrbi, vse dela zelo dobro in nikoli do sedaj (sem že več kot 2 leti pri njih) ni bilo težav. Pa tudi prenos podatkov je hitrejši kot pri konkurenci. kar se pa paketov tiče pa je izbira odvisna kaj želiš in koliko česa uporabljaš. mingl je itak zakon, pa tudi paketi Free so kul, za malce bolj zveste uporabnike
haha, mal si temo zgrešu ((: drgač pa ja js ko si lase umijm mam potem vedno ogromne in štrenaste in skodrane in si jih zlikam.. ampak niso čis ravne pol.. no morm si nov likalnik kupt k ta zj je že star |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.