nekam se morm izpovedat...

abcdef. • Od: 4.3.2010 • Prispevkov: 44
nekam se morm izpovedat... 28.9.2012 16:48
Verjetno nisem edina ki je v stiski ali se počuti osamljeno, utesnjeno in na dnu.. moj lajf prav nima smisla več .. odkar sm v srednji šoli gre vse le navzdol.. samozavest je v minusu sama sebi se gnusim počutim se kot drek dobesedno (: ZAVEDAM se da mam problem .. mogoč nism lih bolana ampak rabim pomoč .. vsem je že znana bulimija.. ampak nimam bulimije! sam pač bruham .. od začetka je blo 2x na tedn zaj pa vsak dan .. večkrat na dan .. ne morm več.. razpoloženje se mi spreminja in ure v uro .. večino časa sm depresivna .. sama sebi se zdim grda in debela in ogabna skratka obupna.. v šoli sem najbolj vesel človek na planetu, ko pridem domov se najem pa grem bruhat pol se pa jočem zkaj to delam pa sm depresivna.. h zdravniku se mi ne zdi potrebno hodit sam zanima me če ma kdo podobne probleme pa kk se je rešo jih alpa neki .. vsake pomoči bom vesela (:
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: nekam se morm izpovedat... 29.9.2012 18:07
Mogoč se zdej nauš strinjala z mano, ampak vedno.. čisto vedno ima lajf smisel. Vedno je neka stvar v življenju, ki ti daje upanje naprej. Ne glede na to, kako zelo majhna je ali kaj je to: je to družina, tvoj partner, prijatelj, lahko pa je to tudi domača žival ali pa preprosta škatlica za nakitom Wink Naredi uslugo sebi in se spomni ene stvari, ki jo imaš neizmerno rada, če tudi se ti bo zdelo, da ta stvar oz. ta oseba lahko preživi tudi brez tebe, se motiš.
In upam, da veš, da si naredila že velik korak, samo, da si se izpovedala. Nekateri se ne: ker se nočejo, ker so jezni, ker se ne znajo, ker se bojijo...! rekla si, da se je vse spremenilo, ko si prišla na srednjo šolo...poskusi najti razlog: ker si izgubila stike s starimi prijatelji, ker se nisi našla v družbi, ker ti je padel šolski uspeh...? Praviš tudi, da se sama sebi zdiš ogabna in nagnusna, da se ti zdi, da si debela in je tvoja postava v frki...! Sprašujem se, ali imaš res prekomerno težo, ali se ti to samo zdi?
In kar je najhujša težava: bruhaš. Trdiš, da nimaš bulimije: ampak, ali bruhaš, ker hočeš shujšati, ali kar zaradi strahu in ker si žalostna??

To je za zdaj vse, kar ti lahko povem, ti pa svetujem, da obiščeš strokovnjaka Smile
Drži se in si zapomni, da ima lajf vedno smisel Wink
irish • Od: 12.2.2012 • Prispevkov: 180
Re: nekam se morm izpovedat... 30.9.2012 11:34
js sm na istem. in ne vem kaj nej. začel se je, ko so me u šol punce začele odrivat pa me opravljat kr naprej. smejejo se mi.
in ne morem jest. če pa jem se prenažrem. debela sm. grda.
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: nekam se morm izpovedat... 30.9.2012 13:36
v bistvu, celoten obstoj vsega nima nobenga smisla Very Happy ampak zakaj bi se zarad tega sekiral? smo pa zato bližnji drug drugemu smisel. prjatli, sorodniki itd.. tko da tud če misliš da si sama sploh ne veš kok ljudi te ima rado. pa tud ker to najbrž skrivaš.
bruhanje.. za hujšat je to itak brezveze, ker to je hiranje, ne hujšanje. ampak če praviš da ni zato, pol je vzrok v čem drugem. tukaj je skoraj zihr v pishi ker se tok slabo počutiš.
tole depresija sigurno je. očitno je vzrok nesamozavest.

rav tukaj na tem forumu sem spoznal punco ki je bila podobna, ves čas je bila slabe volje, črnogleda, mislila je da je grda in debela, v resnic pa krasna punca. želele sem da bi bila skupaj ampak mi ni verjela, mislila je da bi jo itka varal itd.. in ni bilo nič.

bi se dalo rešit to tudi brez zdravnika, ampak zelo ti priporočam da pa vseeno greš. ne po tablete, ampak pogovor z nekom ki ti bo znal pomagat, lahko tud psiholog, da stvar rešiš in se spremeniš, ne samo da s tableti pometeš vse pod preprogo.
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: nekam se morm izpovedat... 30.9.2012 15:08
moje osebno mnenje je, da tablete niso zdravilo pri takih stvareh in se strinjam s slovencem. tuki je problem v psihi in edino sam ga lahko razrešiš s pomočjo bližnjih ali psihologa. Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.