kaj narditi (love)??

LadyCindy • Od: 28.3.2009 • Prispevkov: 12
kaj narditi (love)?? 31.5.2009 15:00
nwm kaj naj nardim. zapletla sm se s fantom ki ga poznam že 4 mesce in sem že 4 mesce z njim vendar sem spoznala da si ne želim zveze. še nikoli ga nism zares vidla razn fotografije tud slišala sem ga sam 1x za 3 min in ko sem mu povedala da si želim biti sama je bil fulllllll žalostn in rekel tud da se bo ubil. tud z mojimi frendi se pogovarja in usi pravjo kok me ma rad in zakaj si ne dobim z nekom ki se lahko vidim. js pa njega niti nimam toliko rada. res nwm kaj naj nardim in zdej hoče da se odločim ali bom z njim za vedno meni pa se zdi da želim še mal uživat v lajfu.... res se zdi da sm mal neumna sam res bi bla še mal sama in raje spoznala koga iz bližine ne pa sam preko neta... vendar sm mu js takrat oblubla da bom za vedno z njim ... res nočem da si kdo kaj zard mene nardi... in kako naj mu razložim da sm se o tej zvezi zmotila ne da bi ga prizadela??

Shocked Sad Crying or Very sad
kterjase • Od: 17.5.2009 • Prispevkov: 16
Re: kaj narditi (love)?? 31.5.2009 15:08
Ja glej če ti je reko da se bo ubil to pomen de te hoče samo izkoristiti saj on hoče da si ti njegova punca, zato ti pa je zagrozil da se bo ubil verjemi da tega ne bo naredil pa če ti ne boš z nji ali pa ne. Pa tako ili tako če pač nočeš biti z njim pač nočeš, NIHČE res prav NIHČE te ne more prisiliti v to. pa vso srečo Wink
anchycka • Od: 25.5.2009 • Prispevkov: 190
Re: kaj narditi (love)?? 31.5.2009 15:58
sam res...pust ga na miru.Zbriš ga povsod.Še prej mu pa razlož,da pač ne čutš tega kar čuti on in da ga nočeš prizadet sam da je tko bolš,d končaš,česar si ne želiš še preden bi se kj začel.nimaš kj,povei mu.naj te ne bo strah.js tut nism pristaš tega spoznavanja prek neta in mam podobne izkušnje pa te štekam.rajš mam realnost.vso srečo Wink
dari • Od: 8.3.2009 • Prispevkov: 127
Re: kaj narditi (love)?? 31.5.2009 18:37
**** ga...
Re: kaj narditi (love)?? 31.5.2009 19:35
hvala usem za pomoč bom probala premagat strah Smile
Re: kaj narditi (love)?? 31.5.2009 20:38
no js sm mu napisala en sporočil k sm ga sestavla pa sm ga poslala
pa blokirala sm ga pa zbrisala pa me je prosu če ga odblokiram pa ga nism
upam da sm prov nardila pa da si ne bo kaj naredu k je zmer use na samomor ubrnu :S Sad
kterjase • Od: 17.5.2009 • Prispevkov: 16
Re: kaj narditi (love)?? 31.5.2009 22:06
Ja pa itk da si prav nardila pa tud da si mu poslala sporočilo si prav nardila. Še bol prav pa to da si ga blokirala pa zbrisala. Pa ne ga odblokirat tk ko ti je napiso, to je napiso sam zato kr ga je strah al pa sram ko si mu to nardila, sam ti pa verjemi da si naredila prav. Pa tut za samomor se ne sekirat kr ga tk al tk ne bo naredo ampak on ti s tem sam grozi. Wink
impulz • Od: 12.10.2008 • Prispevkov: 93
Re: kaj narditi (love)?? 31.5.2009 22:36
enostavno ga zbriš iz lajga sej če ga še nisi vidla in ne nč pol ti nima nč za očitat ne nič al pa lepo naravnost povej da se ti zdi use skupi LAME in da se ti zdi da te tale zveza "zavera" in da je zate bolš da je konc pač uporab foro NI PROBLEM U TEM U MEN JE always work
dari • Od: 8.3.2009 • Prispevkov: 127
Re: kaj narditi (love)?? 31.5.2009 22:38
ma zkej se sploh zapletaš prek neta... net za take reči prou sux

to je treba jt vn in si zunej dobit kej.. Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.