Zmenek na slepo

metuljcica2 • Od: 27.1.2009 • Prispevkov: 38
Zmenek na slepo 21.9.2012 23:29
Zdravo!

Ta tema ni tako pogosta in me zanima, če hodite na te zmenke, kako se vam zdijo in ali so uspešni? Tu mislim če se lahko iz njih kaj več razvije kot samo kratko prijateljstvo? Smile

Imam eno lepo izkušnjo z enim zmenkom na slepo Smile. Sicer se ne odločam za njih, ampak tokrat pa sem se Smile. Od tega je že kak mesec in pol Smile. Z enim fantom sva si pisala kaka 2 meseca, potem sva se odločla da se dobima in sva se Smile. Meni se je zdelo vredu, nasmejala sem se, on se je tudi, kar je tud rekel Smile. Tudi zabavala sva se, se menla, hecala skoz, v glavnem fajn, brez ene same pritožbe Smile. Potem drug dan se mi je še zahvalil, da sem prišla pa da se je mev fajn Smile. POtem sva si še kak mesec pisala po foni, vmes me je še 2x poklical, vprašala sem ga če bi še mogoče kdaj šov na kako pijačo pa je reko da ja. Zdaj pa je problem, ko mi ne piše več, pa ne vem če je pozabil al se noče več menit z mano?Tud ne vem če ga naj še povabim, če mu ni v breme... Kaj mislite? meni je škoda, ker je fajn fant in bi rada vsaj še kak stik ohranla z njim Smile
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Zmenek na slepo 22.9.2012 14:42
eh, tko to je.. pač folk mislš da je vse lepo pa začne čez čas ignorirat. men se to kar naprej dogaja. velik punc sm spoznal pa se dolg pogovarjal z njimi, na pijačo sm šel pa samo z 2ma. pa tud to ni blo nč pol..

zgleda da ga ne zanimaš več. al pa ga zdej bolj šola skrbi pa je mal pozabu Very Happy zdej če se kkšen mesec ni oglasu pol se najbrž ne bo več, če pa se pa ga pač vpraši zakaj se ni. če je pa tko kkšn tedn da se ne oglas pol pa še nč ne pomen to Smile

napiši mu sporočilo kdaj kej pride na net, pol pa pusti če se bo oglasu fajn, če ne pa se ni treba sekirat Wink se dogaja to vsm.
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: Zmenek na slepo 23.9.2012 11:04
Ja napiši mu sms, kaj dela, da se nič ne oglasi itd.. mogoče pa on čaka nate. Wink ..
Drugače sm sama tud enkrat spoznala tipa preko neta, kjer sva se ful zaštekala in potem tud dobila. Prehitr sm skočila v zvezo z njim, kjer se je nato pokazal, da je čist drugačna osebnost, kokr se je kazu po netu. My mistake.
metuljcica2 • Od: 27.1.2009 • Prispevkov: 38
Re: Zmenek na slepo 24.9.2012 16:30
Ja, sem še malo počakala, da ne bi bla prehitra, potem pa sem mu pisala. Malo kako se kaj ma, če je kaj novga... Pa je kr hitro odpisal ja, zdaj pa ga bom mal pustila čakat Smile
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Zmenek na slepo 24.9.2012 22:33
metuljcica2 pravi:
zdaj pa ga bom mal pustila čakat Smile

pismo ne se igrat igric zdej.. ne bit butasta Razz
lepo se pogovarji naprej kot da nič ni blo (ker dejansko nič ni blo) Wink

lahko ga pa vprašaš pač zakaj ga ni bilo. igric se pa ne igrat, ni zrelo Razz

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.