Prosiiiim pomagaj.

Tiasikaa • Od: 9.1.2011 • Prispevkov: 13
Prosiiiim pomagaj. 21.9.2012 22:22
Hej.
Povedala vm bom celo zgodbo, vi mi pa prosim sam povejte kaj si mislte. Pč pred šterimi leti je eno leto starejši fnt začeu pecat mojo najboljšo prjatlco. Kmal zatem sta bla skupi. No ene 4 mesce je blo use lepo med njima, potem ju je pa že mal mineval use skupi. In men je ta prjatlca že razlagala, da bi mu dala konc. In 2 dni pred koncem je ta njen fnt pršou do mene. In me je zažvaliu. Pč valda sm se umaknla, ker je biu z mojo najboljšo. Ampak on je še kr vame rinu. No nasledn dan sta si dala onedva konc. Pč ta prjatlca ni vedla za naju. No po tem sva se pa midva z tem njenim fantom oz. zdej biušim še ene parkrat dobila pr men. Pč vedno me je hotu zažvalit. No pol se je to dogajal ene 5 mescou, ampak ne da bi bla midva skupi to je blo bl tko mutenje alneki. No, ker sm pč jst mela tega dost in ker dejansko med nama ni blo nič nism mogla reč ej konc je. Zato sm zlo doug sestaulala kaj bi mu rekla in na koncu mi je ratal. No in potem najnmu ˝koncu˝ se nisva vidla prbližn eno leto. No pol sm pa tut jst začela v sredno hodt in sva se večkrat vidla na busu. In pol mi je enkrat reku, če greva na kavo in sm rekla ja. No na kavi sva se mal pogovarjala in tko. Na koncu mi je dou sma lupčka na lička. No pol pa spet doug ni blo nč. Pomojm spet pou leta in zdej med temi poletnimi počitncam sva se parkrat dobila. In spet je blo isto, v prve ni glih neki hotu, v druge je biu pa že bl ˝korajžn˝ in mi je spet hotu dt lupčka na usta. In pol sm se jst spet umaknla. No in po tem mi je spet nehu pisat. In pol je men že ****, ker skos mislm da me ma on sam za tko mal. Upam, da veste kaj hočm povedat. No in sm ga jst kliknla in mu rekla, če me je spet **** zato, ker mu nism dla lupčka. In je reku, da ne. Okej tut če je res kdo nebi reku tega. No zdej sva se pa zmenila, da greva v pondelk pred šolo na kavo. In zdej mene ubistvu zanima, kaj vi mislte. Me ma res samo za ˝igrt˝, sm mu mogoče ušeč, bi kej meu z mano? Res prosim za odgovore. Ker sama mislm, da me ma dejansko za ˝igrt˝ in sm res čist na tleh.
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Prosiiiim pomagaj. 22.9.2012 11:26
jst sm mela mal podobno situacijo, da sm bla sm igrača...ni fajn, verjem Sad
moje osebno mnenje je, da je zlo mal možnosti, da si mu zares všeč. če bi bil zares iskreno zatrapan vate, bi se trudil zate in bi hotu obdržat stike s tabo...brez zamere..sam men se zdi, da se sam igra s tabo...jst ti svetujem, da ga odpikaš, takoj, ko bo spet hotu neki met s tabo. verjem mi, taki znajo bit nevarni...
nelci • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 112
Re: Prosiiiim pomagaj. 22.9.2012 11:27
okej men je tole ful čudno.
zakaj delaš to svoji najboljši prijateljici? mislim a zdaj sploh ve za vaju?
no meni je tako vseeno, samo jaz vem, da mi to ne bi bilo niti malo všeč, če bi mi to naredila dobra prijateljica kaj šele najboljša! sori, ampak mogla sm ti povedat..

po drugi strani pa jaz mislim, da ti je on zelo všeč. Samo nevem zakaj nimata pol leta nič, potem te pa povabi na kavo ali karkoli drugega.. nevem kaj si naj mislim...drugač ti pa ne znam pomagat..upam, da ti bo še znal kdo pomagati z več izkušnjami Wink
bubaFreak • Od: 2.1.2010 • Prispevkov: 73
Re: Prosiiiim pomagaj. 22.9.2012 21:09
nelci pravi:
no meni je tako vseeno, samo jaz vem, da mi to ne bi bilo niti malo všeč, če bi mi to naredila dobra prijateljica kaj šele najboljša! sori, ampak mogla sm ti povedat..

pa sej ne hodta več z to bff. Very HappyD sej piše da sta prej onedva nehala, potem sta pa onedva se začela dobivat. Very Happy

drgač pa lej iskreno povedano, mislm da te ma za neki tazga ja.. ker vid da mu ne boš dala lupčka nazaj, al neki, te preprosto ne šmergla več ane.. : ) lej dj ga upraš ne.. u živo ti ne bo mogu lagat, ker boš vidla reakcijo Wink
Bellatrix • Od: 13.9.2012 • Prispevkov: 99
Re: Prosiiiim pomagaj. 22.9.2012 21:54
po pravici povedano, te ma tale fant verejtno samo za nekakšno "igračo"... pač poskuša neki, ampak ko vidi, da ti nisi zainteresirana ga mine in ti pač ne piše in nič. taki fanti niso resni in tut ne pričakuj resne zveze z njim, pomojem pa mu gre tk verjetno sam za bluzenje s tabo in nič več. mogoče se motim, ampak tko pač jzt mislim.
pač, če ti je všeč, se zdej dobta, ampak glej kok se bo obnašu, če te bo hotu spet sam za bluzenje, pol pejt rajš stran od njega, razn če tut ti ne iščeš nič resnega..
drgač pa, takšnim fantom se je boljše izogibat Wink
superskuna • Od: 6.6.2012 • Prispevkov: 61
Re: Prosiiiim pomagaj. 22.9.2012 22:05
bubaFreak pravi:
nelci pravi:

pa sej ne hodta več z to bff. Very HappyD sej piše da sta prej onedva nehala, potem sta pa onedva se začela dobivat. Very Happy

drgač pa lej iskreno povedano, mislm da te ma za neki tazga ja.. ker vid da mu ne boš dala lupčka nazaj, al neki, te preprosto ne šmergla več ane.. : ) lej dj ga upraš ne.. u živo ti ne bo mogu lagat, ker boš vidla reakcijo Wink

pa sej ni point u tem a sta nehala al ne. point je u tem da se """vlači""" okol z njenim biušim. in meni tut ne bi blo kul da bi se mi šla bestica skurvat z biušim. pa čeprou bi nehala z njim 5 let nazaj. že iz principa bi ji zamerla.

drugac pa..baby you're just his toy.
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Prosiiiim pomagaj. 22.9.2012 23:23
kaj pa je narobe? če je bivši je bivši. to pomen da nima nobene veze več s tem kar je blo prej. "zamerla iz principa".. to je čist otročje in egoističn.
superskuna • Od: 6.6.2012 • Prispevkov: 61
Re: Prosiiiim pomagaj. 22.9.2012 23:48
slovenc79 pravi:
kaj pa je narobe? če je bivši je bivši. to pomen da nima nobene veze več s tem kar je blo prej. "zamerla iz principa".. to je čist otročje in egoističn.

mogoče res otročje in egoistično, a taka je resnica. večina punc, ne vse, predvidevam da bi se strinjale z mano. ja bivši je bivši z razlogom, ne glejmo v preteklost, in tako naprej. ampak nobenmu ni fajn če vidi najboljšega prjatla/najboljšo prijatlco z svojim BIVŠIM. just saying
Tiasikaa • Od: 9.1.2011 • Prispevkov: 13
Re: Prosiiiim pomagaj. 23.9.2012 8:53
Usm hvala za odgovore. Nism si misnla, da mi jih bo sploh tok odgovoril. Vidm, da maste največ problemov za to prjatlco.
Tko da glejte. Se spomnte vašga 7., 8. razreda k ste se 2 tedna družl z eno osebo in ste bli suuupr prjatli že in pol čez 2 tedna ste mel spet druzga najboljšga prjatla? No tko nekak je blo z nama. Med tem k sta bla onedva par sva se midve družle v šoli med odmori. Potem sta si dala konc in so ble počitnce. med temi počitncami se nisve vidle popounoma nič, verjetno če bi ble najboljše bi se ne? No potem je biu pa 9. razred, sva se neki družle, ampak se nisve glih ujele. SKREGALE SE NISVE NIKOL, sam ugotovile sva, da nisva rauno za skupi. Da nismo več otroci in da rabmo pravo prjatlco. In to je to.
Drgač pa še neki, nje sm povedala, da je on pršou do mene in da me je hotu zažvalit. In ni bla jezna oz. mi je rekla, da če mislm bit z njemu nima ona nč proti. Tko, da se sploh nisve kregale.
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: Prosiiiim pomagaj. 23.9.2012 11:00
Okej, ena možnost je, da se s tabo samo igra. Samo poglej, ti se mu tud vedno umikaš itd in mu daješ mešane signale stalno in zakaj bi biu on potem tako prepričan, da si tud ti njemu všeč. Obstajajo tud taki vrste tipov, ki si ne upajo preveč oz. obupajo če jim ni jasno kaj punce hočjo od njih. Fora je v tem, da sta oba zmedena. Mislm, da te on povabi na kavo takrat ko ima priložnost, kej več pa ne, ker mu tud ti dajaš take mešane signale, da mu ni nič jasno. Very Happy
bubaFreak • Od: 2.1.2010 • Prispevkov: 73
Re: Prosiiiim pomagaj. 23.9.2012 17:10
superskuna pravi:
bubaFreak pravi:
nelci pravi:

pa sej ni point u tem a sta nehala al ne. point je u tem da se """vlači""" okol z njenim biušim. in meni tut ne bi blo kul da bi se mi šla bestica skurvat z biušim. pa čeprou bi nehala z njim 5 let nazaj. že iz principa bi ji zamerla.

drugac pa..baby you're just his toy.

5 let nazaj?? k si ti mal preveč sebična mogoče? Razz

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.