just dance :s

Witch • Od: 26.6.2010 • Prispevkov: 11
just dance :s 19.9.2012 21:42
Helouu(:
Am js mam eno uprašanje.. Pač že 6 let treniram ples (hiphop) & blo bi fajn da bi do zdj že znala 'špago'. Enkrat mi je že uspelo sam sm si pol zlomla roko & neki časa nism plesala & seveda se tut raztegovala nism pa vaj tut nism več delala.. Zj sm pa spet hotla prit nazaj 'u formo' sam mi nikkr ne rata. Pol pa za par dni obupam pol pa spet.. Very Happy
& zj me zanima če kira od vas zna špago pa kk dougo je rabla da ji je uspelo? :$
Hvalaa:*
malamacka • Od: 1.1.2012 • Prispevkov: 39
Re: just dance :s 25.9.2012 18:44
woo kuko ti je pa ratl da si pr špagi roko zlomš?
js sm učas ritmično gimnastiko trenirala pa smo šli tko po mišjih korakcih Wink
nesmeš mislt na bulečino sam prsiljuješ se da greš čim bl dol. pa najprej ti priporočam da se kumaaad raztegnš, za naslednjodnevne bolečine pa mejbi icepower haha
uso srečo Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.