Kaj mislite?• 1poncy1
• Od: 26.3.2012
Kaj mislite?
19.9.2012 20:15
Mene zanima kaj pomeni ce te tip enkrat ignorira drugic pa ne npr. Enkrat te pozdravi naslednjic ne, potem recimo po fb ne klepeta s tabo in u zivo pa bolj ko si z njim na 4 oci. Recimo ti x2 udaris z nogo ob tla in potem on ki sedi zraven tebe ponovi za tabo cez 1-3sek. In ko se ubrnes te gleda v oci pa se ti tako lepo smeje. Ko trener kej rece pa tko naprimer ce ne nardiste uredu boste to imeli za nardit se x10 potem pa on rece da te nasmeje in kaj ce nardis x24 narobe? Pol ko delas vajo pa koncas pa hodis nazaj ko si blizu vzporedno z njim pa neki metrov stran rigne. Pol pa ko omenis da se ti mudi stran in si prej zaceu trening sprasuje kam gres? In mu noces povedat on pa se vedno ustraja in sprasuje in potem ti nasteva kaj gres u kino,.. in ko ena umeni kaj gres na zmenek reces ne on pa kaj gres s prijatlom ali pa k prijatlu in mu odgovoris spet ne in potem. Te nekdo uprasa da ce gres u kino? In ti reces da ne gres jutri on pa ti rece pri temu kaj gres u kino s prijatlom ali fantom? Pa veckrat tako gleda samo nisem sigurna ce gleda prau mene pa oci se mi zdijo tako kod da se mu svetijo. Oponasa me pa veckrat in ja na izletu ko smo bli s klubom in smo pol meli en obred sem mogla bit tam prva pa on je biu tam glavni pa se ki sem rekla da bi rada vedla kdaj da grem se neki vn iskat pa me je uprasau koliko casa rabim in tako pa sem rekla da enih 15min. Pa pol mi je reku da naj grem in imam 15 min. Pa tako recimo ko sem ga uprasala za telefonsko mi jo je dau pa sem rekla sej je samo za tko.. in on je reku ja sej tako za treninge pa to. Prosim povejte kaj mislite?
• 1poncy1
• Od: 26.3.2012
heeeeelp!
21.9.2012 20:58
A mi lohk kdo pomaga!!! Ker sem zmedena, torej kaj mislite ali sem mu mogoce usec? • slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: Kaj mislite?
21.9.2012 22:13
glede na to da je rad bliz tebe je sigurno da si mu všeč |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.