husky-poznaš koga, ki ga ima?• nejchula
• Od: 30.6.2009
husky-poznaš koga, ki ga ima?
14.9.2012 17:53
torej stvar je taka..
moj kolega si zlo želi Huskyja in sem razmišljala, da bi mu ga lahko dala za rojstni dan kar bo zlo kmal.. na netu sem že iskala razne oglase pa so že vsi oddani al so pa 500eur+ tko da če poznaš koga, ki oddaja Huskyja al pa prodaja zlo pocen, povej res zlooo bi bla vesela, tist kolega pa še bl hvala _________________ sometimes I pretend to be normal. but it gets boring. So I go back to being me. xD Nazadnje urejal/a nejchula 15.9.2012 10:17; skupaj popravljeno 1 krat • Timo3113
• Od: 22.2.2011
Re: husky-poznaš koga, ki ga ima?
15.9.2012 9:07
edino kar ti lahko rečem (mam aljaškega malamuta,zelo podoben huskyu,razlika je v barvi oči in da so malo večji ter težji (5kg),in če hočeš psa,ki bo dooolgo živel in bo prvovrsten primerek te pasme,je najboljše da ga kupiš pri vzreditelju,ki ima certifikate,starši morajo biti 1a,ampak cena je potem štirimestna... se ne bi raje pozanimala ali starši temu kolegu dovolijo psa?
• nejchula
15.9.2012 9:57
sem se že pozanimala in mu dovoljo psa..tut uprašala sem ga, če bi mu nekdo dau psa in reku da nej z njim nardi kar hoče, če bi ga obdržou pa je reku da bi drgač za te malamute sm tut že gledala in kokr sm prebrala so ful bl trmasti in je težje z njimi kot s huskyji..sem iskala oglase in so povsod že oddani al so pa okrog 1000eur zato sem se pa še na vas obrnila _________________ sometimes I pretend to be normal. but it gets boring. So I go back to being me. xD • Timo3113
15.9.2012 13:47
čist odvisno od primerka do primerka,dedek ima šarplaninca,ki so eni izmed najbolj napadalnih psov,pa je čisto priden,sploh table "Hud pes" ne bi rabili,ker sploh ne laja,razen ko hoče hrano drgač pa,če je iz mesta,rajši daj kaj drugega,huskiji rabijo ogrooomno teka,najbolje je če jih pelješ dvakrat na dan (zjutraj/zvečer) na sprehod ali pa vsaj popoldne za uro in pol... Pes je velika obveznost • nejchula
15.9.2012 15:02
to je res da je odvisno..ampak večina je takih glede sprehoda ni problema, živi bliz gozda in je reku da bi hodu laufat z njim zdej bi sam še rabil psa, drugih problemou ni _________________ sometimes I pretend to be normal. but it gets boring. So I go back to being me. xD • tinamalina
• Od: 4.9.2009
15.9.2012 15:41
HEY, tukaj imaš par oglasov [link] [link] [link] [link] upam, da sem kaj pomagala • nejchula
15.9.2012 16:00
joj zakaj je to tok drago :/
mislm sej za to pasmo je ful pocen.. hvala _________________ sometimes I pretend to be normal. but it gets boring. So I go back to being me. xD • Timo3113
15.9.2012 17:31
glej da boste vidli še lastnike,pa da so bili vzgojeni v domači kuhinji,pa da sta mama in oče mladičkov na ogled,da sta lepa in zdrava... drugače pa,moje mnenje,pes ni primerno darilo od prijateljev,rajši se šepogovori z njegovimi starši,pes zna obremenit celo družino,ne samo tistega fanta.
• Bellatrix
• Od: 13.9.2012
15.9.2012 17:58
vem, da maš dobr namen s temle... ampak men je tole, da daš prjatlu psa za rojstni dan bol tko no. pes je velika odgovornost in tut če zdej pravi, da ga bo sprehajal, si prepričana, da s ene bo enkrat naveličal? pa kak na to gledajo njegovi starši, mu bojo zagotovo dovolil met psa? zakaj se ne bi rajši z njegovimi starši pogovorila o temu, če mu splho dovolijo pa kak bo vse skupi, ker če mu daš psa, in ga bo pol mogu stra dat, ker bo prevelika obremenitev, je bolš, da mu daš neki drugega... sploh pa ta pes rabi veeeeeliko gibanja in če si ni prpravlen vzet najmanj 1 uro na dan zanjga, pol je bolš, da je brez psa.
in glede cene, itak so vsi mladički dragi, in prepičana sm, da ti ne bo nihče dau huskya kr tko zastonj. in spet je tu vprašanje, darilo za nevemkolk evrov? a ni bol primerno, če mu kupiš neki okol 20 ? al pa več, kot pa za 200+ sploh pa, men ta ideja pač ni všeč, da bi nekdo nekomu psa kupu... da ti ga starši al pa kdorkoli, ki je v sorodu s tabo in je prepričan, da boš res skrbel zanjga, pol ja... če pa tam kr en pol pa ne drgač pa velik sreče pri iskanju, če še vedno vztrajaš pri psu • Bellatrix
• Od: 13.9.2012
15.9.2012 17:58
...
Nazadnje urejal/a Bellatrix 15.9.2012 18:00; skupaj popravljeno 1 krat • la-joie
• Od: 26.4.2009
15.9.2012 18:55
Psi niso igrače in se jih ne kupuje/podarja za rojstni dan. Pes je velika (tudi finančna) odgovornost in odločitev zanj more biti dobro premišljena s strani cele družine. Pasemske pse se kupuje pri preverjenih vzrediteljih, kjer so cene pač take kot so. Kupi mu plišastega, prodajajo tudi take v naravni velikosti.
• nejchula
15.9.2012 19:39
okej vidm da je šlo to čist u drugo smer kokr sm prčakvala..
sm mu dns povedala kaj nameravam tko da pač ne bo za rojstn dan..in je reku da bi ga res meu..tko da je zdej pršlo do tega da mu sam pomagam iskat.. valda mu nebi dala psa, če si ga nebi želeu in nebi blo primernih pogojeu..on tut brez psa hod usak dan na sprehod in tečt tko da to je najmanši problem..starši mu pa tut dovoljo drgač niti nebi reku da bi ga obdržou.. nism vas uprašala za mnenje če je to kul darilo ampak sm sam uprašala če poznate koga ki ga oddaja, ker je tut velik ljudi, ki nima časa in bi ga radi čimprej oddal.. drgač sem pa najdla neki oglas, ki ga oddajajo zaradi pomankanja časa tko da ga gremo jutr vrjetn pogledat in tist prjatu bo šu vrjetn zravn.. hvala useen _________________ sometimes I pretend to be normal. but it gets boring. So I go back to being me. xD |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.