Mama mi ne pusti ful stvari...

poison • Od: 30.5.2009 • Prispevkov: 1
Mama mi ne pusti ful stvari... 30.5.2009 16:04
Vglavnem ja moja matii zna bit carica in use vbistvu kot sestra mi je skori ni niti tok stara in ja vglavnem ko pa pride do stvari da si hočem spremenit čupo ali nekaj novega probat ali stil na staro spremenit začne komplicirat kaj naj naredim da mi bo pustila tako hudo nepomebne stvari ? -.-' ja ne pomaga veš mami saj je moje telo jaz delam z njim kar mi paše -.-'

prosim za odgovor in nasvet Cool
bnika333 • Od: 10.2.2009 • Prispevkov: 29
Re: Mislim HAAAALOO ?!!! 30.5.2009 16:53
poison pravi:
Vglavnem ja moja matii zna bit carica in use vbistvu kot sestra mi je skori ni niti tok stara in ja vglavnem ko pa pride do stvari da si hočem spremenit čupo ali nekaj novega probat ali stil na staro spremenit začne komplicirat kaj naj naredim da mi bo pustila tako hudo nepomebne stvari ? -.-' ja ne pomaga veš mami saj je moje telo jaz delam z njim kar mi paše -.-'

prosim za odgovor in nasvet Cool

ja lej, na to se bi pa kr težk odgovorl..
nevem, če ti ne psti ti pač ne pusti.. nimaš kej.. sej nisi edina..sam probi jo na vsak način prepričat.. nwm =)
dari • Od: 8.3.2009 • Prispevkov: 127
Re: Mama mi ne pusti ful stvari... 30.5.2009 18:16
ja spremeni in ne obdiraj mame... XD
zmajcy • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 78 • Kraj: Nova Gorica
Re: Mama mi ne pusti ful stvari... 30.5.2009 20:27
probi se pogovorit z njo. naštej vse njene dobre strani oziroma vse, kar ti je na njej všeč, potem pa omeni, da si želiš od časa do časa malo spremeniti stil in si kupiti kaj, česar do sedaj še nisi imela. razloži ji, da bi ti veliko pomenilo, da bi imela pri tem več svobode, saj bi te dejstvo, da si lahko kupiš kakršnokoli oblekco navdalo s samozavestjo in ti polepšalo življenje..oz. kaj podobnega. sej pomoje rabi ona sam čas, da sprejme, da odraščaš.
velik sreče!
msf
pokerface • Od: 29.3.2009 • Prispevkov: 127
Re: Mama mi ne pusti ful stvari... 31.5.2009 7:44
Ja sej...pogovor se z njo...
reči ji da nisi več mala punčka, ki ne zna pazit na sebe... Very Happy
če bo pa še vedno rekla ne pa tut jast ne morem tvoje mame prepričat...
jast bi se tut rada pobarvala al pa kej v takem smislu pa tut mama reče...ja premlada si še...
ja halo...kolk dolgo pa nej še čakam, dokler bom odrasla...Question
pa še pol mi bo menda dajala nasvete pa opozorila pa take...
TwiX • Od: 27.3.2009 • Prispevkov: 4
Re: Mama mi ne pusti ful stvari... 4.6.2009 19:41
še naprej deŁi to kar ti hočeš...bo že dojeŁa d je bz kj prepričwat & poŁ bo nehaŁa xD men ne pusti pirsa u usTnco Crying or Very sad
Tweaker • Od: 14.6.2009 • Prispevkov: 20
Re: Mama mi ne pusti ful stvari... 14.6.2009 20:17
ja če ti ne dovoli spreminjat frizure, ti jo pač ne.

In zato uporabiš denar, ki ga imaš za nekaj drugega, za frizuro, ali pa prijateljico, ki hodi na frizersko, uprašaš, če lahko.

Boš pač nadreta,sej se bo mtka ščasoma navadla.
spela9 • Od: 3.11.2008 • Prispevkov: 22
Re: Mama mi ne pusti ful stvari... 15.6.2009 17:22
men mt v osnovni ni pustila večino stavri. zdeii pa se ne prtužuje ubistvu čez nč. frizuro mam res tako da se ti zmeša. mam vse barve mavrice v laseh, pa še mtka me barva. k grem vn mi reče sam ne prepozn pridt,...zadne cajte se je ful spremenila in mi 10000% več pusti k lansk let ob takmu cajtu. sej mogoče bo tud tvoja dojela da si najstnica pa da se morš znoret, če je nov pamet srečala zdej jo bo pa pol in ji bo žov:). drgač pa pač prid dumov z novo frizuro...itak se bo navadla...kaj ti pa lohka nardi...prepove komp, vzame mobitel...pa še to bi ti vrjetn po 1 uri vrnila...sam fajn bi blo da se najprej pogovriš z njo...pa ji kej oblubš in ti mogoče rata. velik sreče. aiidee**

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.