DARILA PREKO NETA ;) :D

SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
DARILA PREKO NETA ;) :D 8.9.2012 22:33
ok, v kratkem bo en moj bivši sošolec mel rojstni dan ;( skratka...ne vidim ga glih pogosto, in tud za svoj rojstni dan ne bo bil v mojem mestu, torej bi mu rada poslala darilo preko neta. Wink ali kdo pozna kakšne smešne posnetke na youtubu al karkoli drugega, kar bi bilo zabavno in odbito darilo ?? Very Happy Wink
bubaFreak • Od: 2.1.2010 • Prispevkov: 73
Re: DARILA PREKO NETA ;) :D 9.9.2012 11:00
SmileOnMyFace pravi:
ok, v kratkem bo en moj bivši sošolec mel rojstni dan ;( skratka...ne vidim ga glih pogosto, in tud za svoj rojstni dan ne bo bil v mojem mestu, torej bi mu rada poslala darilo preko neta. Wink ali kdo pozna kakšne smešne posnetke na youtubu al karkoli drugega, kar bi bilo zabavno in odbito darilo ?? Very Happy Wink

o bog, a je tku težko poslat preko pošte neko voščilnico, pa zraven čokolado mogoče? jooj, čez 10 let bo to že use prek neta, ta net je zje*bal človeštvo u nulo.. pač prek neta mu sam čestiti, ko bo pa u mestu, mu pa pošl darilo ane. (: če bi men kdo video poslav za rd.. ne hvala Very Happy. samo moje mnenje Wink
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: DARILA PREKO NETA ;) :D 9.9.2012 11:29
Se strinjam s tabo! ampak problem je, da nimam njegovga naslova in nočm ga uprašat, kr bi postal sumljivo. vidiva se zelo redko, mogoč enkrat na leto, ko pride do bratranca v Lj in to med počitnicami v maju. to je še več kot pol leta...ponavad ne dajem daril preko neta in to je zame prvič, ampak tokrat res nimam izbire.. Confused

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.