Telefon na dom pri Tušmobilu• Rebekky
• Od: 1.7.2012
Telefon na dom pri Tušmobilu
5.9.2012 11:41
Zmeri več frendov je na Tušmobilu, tko, da bom zamenjala operaterja tud jst pa še telefon bi imela rada nov.
Zdej me pa me zanima če se je kdo že odločil za nakup telefona kar od doma na ta način in kako hitro se to vse uredi? • Tomek
• Od: 27.6.2012
Re: Telefon na dom pri Tušmobilu
5.9.2012 13:45
Ja res je, če maš večino frendov na Tušmobilu, je boljš da postaneš še ti del tega, ker se med sebo dosti bolj ceneje komuniciraš. drugače pa je tale zadeva telefon na dom kr kul. Jaz sme ga naročil pred mesecem, ker je moj ta star telefon zaplaval z mano v morju. Sem klical na klicni center, tam vse poveš kaj rabiš in potem dobiš pogodbo na dom, plačaš in mobitel je tvoj. Zlo simpl vse skupaj • T3jchk
• Od: 26.6.2012
Re: Telefon na dom pri Tušmobilu
6.9.2012 13:05
Joj, moji frendi so tud nekateri kr na Tušmobilu. Pa net tud res dobr dela? Ker men Simobil ne lovi povsod dobr, ponekod ful polčas dela. Kokr vem preko frendov, ker noben se več ne pritožuje čez Tušmobil. Pa viša se število uporabnikov, tako, da zgleda so vredni zaupanja in nimajo skritih unih for drobnega tiska.
Anyone? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.