Love problems? OH YES! -.-• mišikaa
• Od: 30.7.2011
Love problems? OH YES! -.-
4.9.2012 16:28
No pač z enim fantom se ful dosti pogovarjava po fb, najbolj po sms-ih, in no pač zdaj sem bla fazanka in ta fant je pa 4. letnik na isti šoli. In po sms-ih si vse poveva, v šoli pa ko sva se srečala sva se vedno nasmejala drug drugemu pa pozdravla, kaj več pa se nisva pogovarjala.
In slišala sem tudi da bi naj bil zaljubljen v neko punco, ki pa je oddaljena kakih 150 km ampak nista skupaj. In pač zdaj res ne vem če bi bila kakšna možnost da sem mu všeč? • abu
• Od: 2.6.2012
Re: Love problems? OH YES! -.-
4.9.2012 22:42
Poznam to ko se po fb-ju pa po sms-ih velik menš z njim v živo pa se sam pozdravta pa nasmejeta. 8sam pr men ni blo čist isto k nism bla zalublena vanga).Pomoje bi blo dobr da bi ga ti enkrat ogovorila in začela naprimr pogovor s tem da ga uprašaš kako je pa tko .... in pol če bo vajin pogovor steku, boš vidla če je zainteresiran zate in če maš kej možnosti. drgač ga lahko pa kr sama uprašaš če maš mogoče kej možnosti pri njem...bodi pa čim bolj samozavestna in zabauna, ker imajo fantje radi taka dekleta.• malavesnika
• Od: 20.7.2009
26.9.2012 21:34
Reči mu ko se bosta kaj pogovarjala če gresta na kakšno pijačo ali kaj takega mogoče se bosta potem bolj zaštekala tut v živo..
Jas sem imela/imam podoben primer. Pač spoznala sem enega fanta pa sva se ful pogovarjala po fb pa sms-ih najprej se mi je zdelo čist prijatlsko zdaj pa več nisem prepričana. No in midva sva se potem enkrat dobila pa to pa je bilo super in fajn in vse.. Potem sva se še neki časa pogovarjala in se še enkrat dobila (tako na hitro ker ni bilo dost časa) pa še zdaj se pogovarjava in to.. Ampak zdaj sem tako zmedena, da nevem kaj bi on rad prijateljstvo ali kaj več. Ker mi lahko rečem vse pove, vse lajka, piše srčke in lupče pa vse no ampak je ful odvisno enkrat je ful prijateljski druč pa namiguje na kaj več no v glavnem nevem kaj naj.. • blazka98
• Od: 26.8.2012
27.9.2012 20:39
Ja tut jsst sm že mela podobn primer pa to..vem da je teško sam najbolš bo da pač direkt uprašaš..• malavesnika
• Od: 20.7.2009
28.9.2012 20:50
Sej bi ga vprašala ampak nočem zaradi tega najinega prijateljstva ogrozit.. Drugače pa ja ni preveč sramežljiv vsaj tako glede vsakdanjih stvari ne je bolj on pobudnik vsega. Kako je pa pri teh stvareh pa nevem. Poskusila bom, da se še po šoli kaj dobiva pa bomo videli kako in kaj bo. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.