Kam naprej? :s

Mias • Od: 18.3.2012 • Prispevkov: 118
Kam naprej? :s 2.9.2012 17:37
Živeeeeli! Smile

Evo jst mam pa "majhn" problemčk. :s
In sicer..zdej grem u 9. class in me usi sprašujejo kam grem naprej.
in pol usakmu poesebej razlagam, da nevem, da do nobene stvari nimam kašnga posebnga veselja..u šoli mam več al mn use 4 al pa 5..in res nočem jit kr na eno gimnazijo k po 4-ih letih nimaš nč od tega..
In ja..pač usi so za nek nadarjeni: petje, risanje, šport, kemija, matematka.. itd..
A pr men je tko, da edina stvar k jo vem je to, da zlo rada "organiziram".
Ja tko je..tut sama nevem kaj nej bi blo to..sam mi je pač fajn, k mormo npr. za valeto narest program..in mene sošolci automatsko postaujo za organizatorko, ker pač vejo, da nebo pol use skupej u vodo padl.
In me zanima, če obstaja kašn poklic u povezavi s tem organiziranjem in itd.
Ja lahko bi bla organizatorka zabau al nek..sam za tole pomojm ni srednje šole. >.<

Please help;*
bubaFreak • Od: 2.1.2010 • Prispevkov: 73
Re: Kam naprej? :s 2.9.2012 17:59
itq da obstaja Razz

lahko organiziraš zabave, poroke, hiše , prireditve... lah greš za arhitekta pa izdeluješ stavbe in njihovo notranjost.. izvoli: [link] pejt pogledat na organizator dela

Drgač pa sej srednje šole za velik poklicou ni, zato pa greš naprej na višjo šolo oz.univerzo ne? Razz npr. zej bi šla na gimnazijo, potem pa naprej na višjo šolo za organizatorja dela (nevem če to obstaja sploh, samo primer sm dala)... če nočš na gimnazijo, tut če bi šla na šolo v neki smeri, bi mogla useen naprej it (;
Mias • Od: 18.3.2012 • Prispevkov: 118
Re: Kam naprej? :s 2.9.2012 18:17
bubaFreak pravi:
itq da obstaja Razz

lahko organiziraš zabave, poroke, hiše , prireditve... lah greš za arhitekta pa izdeluješ stavbe in njihovo notranjost.. izvoli: [link] pejt pogledat na organizator dela

Drgač pa sej srednje šole za velik poklicou ni, zato pa greš naprej na višjo šolo oz.univerzo ne? Razz npr. zej bi šla na gimnazijo, potem pa naprej na višjo šolo za organizatorja dela (nevem če to obstaja sploh, samo primer sm dala)... če nočš na gimnazijo, tut če bi šla na šolo v neki smeri, bi mogla useen naprej it (;

oooo hvaaaaaala ti resno! Very Happy
bom mau pogledala tole stran. Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.