Apetit

buupa • Od: 19.4.2009 • Prispevkov: 14
Apetit 28.5.2009 18:47
Hey!
Amm, jaz bom čisto kratka..Smile
pač zanima me, če kateri/a ve kako zmanjšati apetit. Ker opažam, da mam zadnja dva tedna strašno veliko željo opjesti vse kar opazim, po tem pa mi je žal... in mi je slabo ker toliko vsega pojem.. Bruhala pa nebi rada, ker to ni zdravo. In če bom 1× začela bruhati, potem se bojim da ne bom mogla nehati....

Zjutraj vstanem, jem... pridem v šolo jem.. pridem z šole jem.. potem jem še 2× popoldne (usaj večer po šesti uri ne jem...).. in cel čas vmes imam prigrizke (bonboni, kapučino, čokolada... okeei tut sadje vmes, ampak useen je preveč vsega sladkega) In se mi zdi, da dosti PREVEČ jem.

Pojedla bi vse kar mi pride pod roke (maybe je to zaradi menstruacije... ampak je bilo tako tudi že pred enim tednom....)

Torej, ve kdo KAKO ZMANJŠATI ŽELJO PO HRANI??? (pa ne mi predlagati, da naj se ukvarjam z športom... ker mi je enostavno nedostopno. en čas sem hodila tečt, zdaj pa ne morem več, ker se bojim psov, ki me napadajo!) Smile
dari • Od: 8.3.2009 • Prispevkov: 127
Re: Apetit 28.5.2009 18:56
hmmm... zaposli se s čim drugim... šport je dobra ideja ampak si napisla de ne športa..

če igraš kakšen inštrument ga vadi namesto da ješ.. Very Happy

ali pa namesto teka si zamisli kakšen šport ki ga lahko delaš doma pred hišo al pa notr..
buupa • Od: 19.4.2009 • Prispevkov: 14
Re: Apetit 28.5.2009 19:16
dari pravi:
hmmm... zaposli se s čim drugim... šport je dobra ideja ampak si napisla de ne športa..

ali pa namesto teka si zamisli kakšen šport ki ga lahko delaš doma pred hišo al pa notr..

instrumenta ne igram...
začnem pa razmišljati da bi se res nekam k neki dejavnosti prjaula.. k sam sedim doma..
neki časa sm mela željo igrat klavir (sam mislim da je začetek pr 15 letih mal prepoznoo)...
kitaro bi igrala, sam bi pol usi kazali name z prstom, da ponaulam za drugimi.. k trenutn ful velik ljudi na naši šoli igra kitaro in je že prou u navadi tota kitara...
u hiši.. bi lak sam sobno kolo. (enkrat sm probala, sam mi več k 3 dni ni uspel)
pred hišo pa ne morm nč, k ni prostoraaa! Mad
dari • Od: 8.3.2009 • Prispevkov: 127
Re: Apetit 28.5.2009 20:12
buupa pravi:
dari pravi:

instrumenta ne igram...
začnem pa razmišljati da bi se res nekam k neki dejavnosti prjaula.. k sam sedim doma..
neki časa sm mela željo igrat klavir (sam mislim da je začetek pr 15 letih mal prepoznoo)...
kitaro bi igrala, sam bi pol usi kazali name z prstom, da ponaulam za drugimi.. k trenutn ful velik ljudi na naši šoli igra kitaro in je že prou u navadi tota kitara...
u hiši.. bi lak sam sobno kolo. (enkrat sm probala, sam mi več k 3 dni ni uspel)
pred hišo pa ne morm nč, k ni prostoraaa! Mad

nikoli ni prepozno... loti se če ti je u veselje...
in briga te če drugi s prstom nate kažejo zaradi igranja kitare... pač maš tako veselje... če ne pa se loti igrat kšn bol tak inštrument ki ga redko kdo igra... n vem bobni so dobri tudi za fizično aktivnost Very Happy te kar zmatra če jih intenzivno igraš Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.