pokvarjena darila za prijatelje

eLoo • Od: 18.8.2010 • Prispevkov: 46
pokvarjena darila za prijatelje 22.8.2012 14:57
uglaunm tko je to. moja frendica ma 16 let. vem da je že ful tem na to ampak nism dobila kej uporabnega sicer pa iščem, kot sm že napisala kšno bl dirty darilo. tangice in use u zvezi z pokvarjenimi mislimi.
torej če mi lahk pomagate. Prosm. Hvala Smile)
lubennicaaa • Od: 21.8.2012 • Prispevkov: 46
Re: pokvarjena darila za prijatelje 22.8.2012 15:00
pok kondomou z okusom jagode Wink
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: pokvarjena darila za prijatelje 22.8.2012 16:47
komot se da kak kuli zrihtat... edinstve.. če veš ka mislim Wink
Re: pokvarjena darila za prijatelje 22.8.2012 19:25
sladkorne hlačke, lisice,...
Re: pokvarjena darila za prijatelje 22.8.2012 21:29
za v sex shop morš bit star 16 ne?

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.