Re:Kako privabiti punco???• Gasilec4225
• Od: 3.8.2012
Re:Kako privabiti punco???
21.8.2012 0:43
Mene pa zanima kako privabiš punce oz.punco.
1)Ali se moraš kako drugače obleči,ko greš ven? 2)Lepo nadišaviti? Še posebej punce pomagajte mi prosim........ hvala za v naprej • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: Re:Kako privabiti punco???
21.8.2012 0:50
lape_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • slovenc79
• Od: 19.8.2011
21.8.2012 2:28
obleči se kot je tebi všeč ins e nadišavi kot je tebi všeč.
kako naj bi vedu kaj bo punci všeč, če so vse različne? najbolje da najdeš tako ki ji boš všeč takšen kot si in kakršen si seb všeč • Candycane
• Od: 20.8.2012
21.8.2012 8:29
1)odvisen od punce.večina nas ma punavad rajš bol preproste fante npr. ena majca, kavbojke pa hude superge 2)mal deodozoranta pa je pa še en namig:vsak dan si umivi zobe al pa mej čigumi(zarad zadaha),poskus bt zabaven in se čim več smejati (to je puncam fuuuul ušeč) upam d sem ti kj pumagala • Gasilec4225
21.8.2012 9:01
Candycane pravi:1)odvisen od punce.večina nas ma punavad rajš bol preproste fante npr. ena majca, kavbojke pa hude superge
2)mal deodozoranta pa je pa še en namig:vsak dan si umivi zobe al pa mej čigumi(zarad zadaha),poskus bt zabaven in se čim več smejati (to je puncam fuuuul ušeč) upam d sem ti kj pumagala Hvala :)Ful si mi pomagala • tinaaaaah
• Od: 27.7.2012
21.8.2012 13:12
Candycane pravi: drgač pa če ti je ušeč punca k je npr. emo se še ti obleč v črno.al pa če ma ta punca bol hip-hop stil se še ti obleč tko.
sicer nevem zakaj bi spreminjal stil zaradi punce...če je punca emo še ne pomeni da more biti tudi on. mislim da nobene ne moti če je fant u pisani majici namesto črni. ali pač? 1) dejstvo je, da punca nebo opazovala nevem kako tvojih oblačim, ampak bolj, tebe, tvoje vedenje. lepo pa je da se oblečeš nekaj kar ne nosiš doma, že zgolj zaradi tega da se boš ti boljše počutil. 2) ni potrebno pretiravati s parfumi in deodoranti...poskrbi le za higieno, nanesi malo deodoranta in mogoče parfuma, ampak ne pretiravaj ! • ful
• Od: 23.8.2011
21.8.2012 13:14
Odvisnood vsake punce posebej kakšn stil ma ona kaj ji je všeč. jest osebno mam rada fante kokr bi jest rekla temu z ''okusom'' za modo ampak vsak ma svoj okus v tem je problem x) tko da nosi to kar je tebi ušeč pa da se fajn počutiš. Da maš pa umite zobe pa lepo dišiš je pa obvezno se bodo punce kr leple nate. ;D
Meni osebno je vonj najbolj pomemben če bo šu na hodniku mem mene fant ki bo lepo dišau se bom sigurno obrnila za nemu hehe • Candycane
21.8.2012 18:39
tinaaaaah pravi:
Candycane pravi:
drgač pa če ti je ušeč punca k je npr. emo se še ti obleč v črno.al pa če ma ta punca bol hip-hop stil se še ti obleč tko.
sicer nevem zakaj bi spreminjal stil zaradi punce...če je punca emo še ne pomeni da more biti tudi on. mislim da nobene ne moti če je fant u pisani majici namesto črni. ali pač? ajga Tinaaaaah, pumir se! Nisem hotla rečt naj svoj stil spremeni, sam to da bi se emo punca bolj počutila če bi ji fant,ki jo osvaja bil njej podoben in bi jo razumu. • ancooo
• Od: 14.2.2011
Re:Kako privabiti punco???
21.8.2012 20:43
Gasilec4225 pravi:Mene pa zanima kako privabiš punce oz.punco.
1)Ali se moraš kako drugače obleči,ko greš ven? 2)Lepo nadišaviti? Še posebej punce pomagajte mi prosim........ hvala za v naprej Obleč se zares kukr ti paše, punci morš bit ušeč takšn kot si.. Men osebn je res ohhhhhhhh ušeč če tip diši:$$ ..to je res fuul prvlačn • slovenc79
21.8.2012 21:24
meni gre ful na živce da se punce ful nadišavljene. kemikalije pa to.. fuj.
da je prešvicana mi je bolj všeč :$ • Gasilec4225
21.8.2012 22:03
slovenc79 pravi:meni gre ful na živce da se punce ful nadišavljene. kemikalije pa to.. fuj.
da je prešvicana mi je bolj všeč :$ Men je pa všeč če je punca rahlo nadišavljena ne pa toliko ko gre mim tebe d še pol en čas diši. • Gasilec4225
Re:Kako privabiti punco?
21.8.2012 22:11
Pa še en majhen problem imam.....Star sem 20 let pa še nikoli nisem imel punco.
Ena mi je rahlo všeč pa ne vem kako naj jo povabim v kino ali pa na vročo čokolado. Če jo kliknem na fb-ju mi ne sploh ne odpiše :S:S Ali sem kaj takega narobe storil? • bubaFreak
• Od: 2.1.2010
21.8.2012 22:57
punce mamo rade gasilce :$$
haha, drgač pa edini nasvet; bodi ti,ne pretvarjej se.. ker če boš ti ti, boš dubu eno tako punco, ko ji boš ušeč zarat sebe, ne pa neki zarat wnb sebe. lej sej kul da se pač mal nadišavš pato,da pa bi spremenu stil...lej punca sem, ampak bom rekla da tega ni nobena vredna da bi se spreminju ok off topic Gasilec4225 pravi: Pa še en majhen problem imam.....Star sem 20 let pa še nikoli nisem imel punco.
Ena mi je rahlo všeč pa ne vem kako naj jo povabim v kino ali pa na vročo čokolado. Če jo kliknem na fb-ju mi ne sploh ne odpiše :S:S Ali sem kaj takega narobe storil? ah pust take punce, ko to high in nočjo odpisat -.- rajš si eno preprosto najd. : ) • slovenc79
22.8.2012 2:14
gasilec, če ti na fb ne odgovori že ni preveč nora nate take "hard to get" so za playerje. da se igrajo z drug drugim in ena se hvali kako najbl popularen tip leze za njo pa se dela hladno, playerček pa kako je eno nedostopno podrl. izogibaj se tega sveta 21. stoletja jaz sem star 21 let pa tudi še nisem mel punce. pač iščem pravo, ne gre se mi za igrice. z glavo v zid se pa ne zaletavam. bo že, ko bo • Candycane
22.8.2012 9:25
Gasilec4225 pravi:Pa še en majhen problem imam.....Star sem 20 let pa še nikoli nisem imel punco.
Ena mi je rahlo všeč pa ne vem kako naj jo povabim v kino ali pa na vročo čokolado. Če jo kliknem na fb-ju mi ne sploh ne odpiše :S:S Ali sem kaj takega narobe storil? To da pr 20 letih nimaš punce ni noben problem. tko da se ti zarat tega ni treba sekirat. tiste punce ne poznam, mogočeje dobra,mogoče ni. ampak poznam pa velike deklet,ki ne odpisujejo in ignorirajo fante samo zarat tega da bi ble kul. tut jst sem bla taka. en fant (ni bil najbol seksi) se je vame zaljubu pa me je vprašu jst pa sem ga zavrnila čeprou je bil najbolj prjazn fant na sveti • Gasilec4225
22.8.2012 15:25
Res lepa hvala vsem,ki ste mi pomagal.Upam da bo res tako.
In držal se bom vaših nasvetov in kratkih opominikov kaj lahko in kaj ne . • slovenc79
22.8.2012 15:58
Candycane, če si ag zavrnila ker ti ni bil všeč zaradi tega nisi p*asica če pa ti je bil dejansko všeč in si ga zavrnila sam da bi bla kul je pa pokvarjeno, ja :S • Candycane
22.8.2012 17:54
slovenc79 pravi:Candycane, če si ag zavrnila ker ti ni bil všeč zaradi tega nisi p*asica
če pa ti je bil dejansko všeč in si ga zavrnila sam da bi bla kul je pa pokvarjeno, ja :S fora je tle da on ni biu tist frajer pa tak lepotec v katerga se vsaka zaljub. ampak men je bil zlo ušeč po osebnosti in sem mu rekla ne sam zarad tega da drugi nebi rekel kva je narobe z mano da z njemu hodem.tko da sem bla prasica • slovenc79
22.8.2012 18:51
aha.. mja, jbg • Candycane
22.8.2012 23:01
slovenc79 pravi:aha.. mja, jbg
točn tko. sj zdj ko sem se temu fanti opravičala pa puvedala vse po resnic sva z njemu res najboljša frenda, skos se skupi smejiva, skup filme gledama...rada se mava • pikapoka1997
• Od: 22.2.2012
23.8.2012 12:53
Moje mnenje :
1.Na prvem mestu more bit prvo higiena ! (Da maš zobe temeljito umite - če se hočeš žvalit xd , pa da nisi umazan ,da se stuširaš pač 2.Daj si čist malo parfuma ( parfum ,ki te dela ''svežega'' ) 3. Da si lepo oblečen ( to mislim tako ,da nisi razcapan ,da nimaš maš vtrgano majco ,teniske... ,da ne zgledaš ko neki klošer xd ) 4. meni so všeč tudi fantje ,ki imajo lepo frizuro ,malo želeja ,ali pa balzama ,ki lepo diši (moški balzam hehe) 5.deodorant ,da ko zašvicaš ne smrdiš! (Kr to je ogabno) --> To je po mojem mnenju ZELO pomembno:) Upam ,da sem ti kaj pomagala;) Užiwi! • Gasilec4225
23.8.2012 15:28
pikapoka1997 pravi:Moje mnenje :
1.Na prvem mestu more bit prvo higiena ! (Da maš zobe temeljito umite - če se hočeš žvalit xd , pa da nisi umazan ,da se stuširaš pač 2.Daj si čist malo parfuma ( parfum ,ki te dela ''svežega'' ) 3. Da si lepo oblečen ( to mislim tako ,da nisi razcapan ,da nimaš maš vtrgano majco ,teniske... ,da ne zgledaš ko neki klošer xd ) 4. meni so všeč tudi fantje ,ki imajo lepo frizuro ,malo želeja ,ali pa balzama ,ki lepo diši (moški balzam hehe) 5.deodorant ,da ko zašvicaš ne smrdiš! (Kr to je ogabno) --> To je po mojem mnenju ZELO pomembno:) Upam ,da sem ti kaj pomagala;) Užiwi! Velik si mi pomagala oz. ste mi pomagal ko ste mi pisali nasvete kako pa kaj.Upam da boste tudi srečali pravega ali pravo partnerja/ico. • fallenangel
• Od: 11.10.2009
24.8.2012 0:18
Vsi ti nasveti, ki si jih zdej dobu ti ne povejo kako punco privabit, ampak kako je ne odgnat. Vse kar je blo naštet je sicer res zlo pomembn. Privabiš jo pa lahko samo z zanimivim karakterjem in s tem da si upaš. Ampak brezveze se trudt če to nisi ti.
• Gasilec4225
24.8.2012 11:24
fallenangel pravi:Vsi ti nasveti, ki si jih zdej dobu ti ne povejo kako punco privabit, ampak kako je ne odgnat. Vse kar je blo naštet je sicer res zlo pomembn. Privabiš jo pa lahko samo z zanimivim karakterjem in s tem da si upaš. Ampak brezveze se trudt če to nisi ti.
To imaš pa tudi prav ja |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.