help me• nuska16
• Od: 27.5.2009
help me
27.5.2009 18:55
HeLou foLk...em no jst sem cist nova se tLe in sm tk nad tipi ze cist obupana...ugLaunem hodim u 2 letnik sredne zdraustvene sqL u ceLu pa mi je en tip tko usec d se kr topim k ga vidim....zdj pa midva se ucas tko fuL gLedama pa to an...sam jst nwm kok nj ugotovim ce sm jst tut njemu usec...kr sm tk boL sramezLive sorte...pa to... sam stopit do njega pa to si pa ne upam... pa se neki fuLL me je strah d bom Spet razocarana tk kt sm bLa ze veLkrat pa to in sm poL ceLa u bedu, najhujs bi bLo pa se to d sma sososoLca in bi ga mogLa poL res usak dan gLedat...aja pa fuLLL jE podobn Zacu Efronu [zto pa mi je tok usec - pa na spLoh je ceu posebn pa use to] POMAGEJTE M PLISSSSS
• anchycka
• Od: 25.5.2009
Re: help me
27.5.2009 19:19
Tole je pa čist men podobn,k sm ista ja...problem je to,če ne upaš ja...probi zvedt njegou ime pa priimk...pa boš mela mogoče kj sreče na netu...al pa nwem probi se spoprijateljit s kako njegovo sošolko če se kj družte tko...pa se spoznajte mal.pa pol postopoma mal upraši kk mu je ime pa to...al pa ko ga srečaš,se mu mal tko nasmej,pa če se ti bo nazaj,je to velik plus.al pa enkrat ga pozdravi pa boš widla če te bo nazaj...nwm tko spontan kj...ne prewč načrtvat k boš žiučna še bl kt bi bla sicer.
• nuska16
27.5.2009 19:26
sej fora je u tem d jst vem kok mu je ime kok se pise pa use to...sam ta moja prekleta sramezlivost...nwm zkai nism tk k nektere k lah do tipa kr stopijo pa mu recejo '' ej ti s pa men usec a bi sou z mano u kino ?'' al neki tazga, Dobim pa tut njegou msn sam pol bom tk par dni oklevala predn ga bom upisala pa to use pol pa nbom vedla kai nj mu recem pa je to to
• nuska16
27.5.2009 19:29
nuska16 pravi:sej fora je u tem d jst vem kok mu je ime kok se pise pa use to...sam ta moja prekleta sramezlivost...nwm zkai nism tk k nektere k lah do tipa kr stopijo pa mu recejo '' ej ti s pa men usec a bi sou z mano u kino ?'' al neki tazga, Dobim pa tut njegou msn sam pol bom tk par dni oklevala predn ga bom upisala pa to use pol pa nbom vedla kai nj mu recem pa je to to
em a das msn tvoj bi se se tm mal pogovarjale pa to ce hocs seveda • pumpkin.
• Od: 14.10.2008
27.5.2009 20:35
nuska16 pravi:sej fora je u tem d jst vem kok mu je ime kok se pise pa use to...sam ta moja prekleta sramezlivost...nwm zkai nism tk k nektere k lah do tipa kr stopijo pa mu recejo '' ej ti s pa men usec a bi sou z mano u kino ?'' al neki tazga, Dobim pa tut njegou msn sam pol bom tk par dni oklevala predn ga bom upisala pa to use pol pa nbom vedla kai nj mu recem pa je to to
hei... ei..če dobiš njegov msn...naj te ne bo strah..upiši ga..in začni pač tko da ga klikneš in rečeš...hei samo da veš js sm ta pa ta...in tko se ponavad začne pogovor no veliko sreče in upam, da ti rata • anchycka
• Od: 25.5.2009
27.5.2009 21:05
Ker čudž isti problemi...:-)no ja...če dobiš njegou msn,ne oklevaj k to ni fajn...k bojo počitnice in ti bo žou.tk da ga dodaj,pa lohk da te bo že sam uprašu kdo si,vsaj tko je blo pr men.res pa da sm ful žiučna sam...to je msn in te nima bit česa sram in strah...tk da se men z njim kt z drugimi.,sam u takih primerih se lahk zgodi da od žiučnosti krneki dougovezš pa se motš,tk da mal paz na to.drgač se ti pa ni treba bat.js sm tut ful žiučna prd njim,k dobesedno zablokiram.sam na msn ni tk hudo.uso srečo.
• pumpkin.
• Od: 14.10.2008
27.5.2009 21:07
anchycka pravi:Ker čudž isti problemi...:-)no ja...če dobiš njegou msn,ne oklevaj k to ni fajn...k bojo počitnice in ti bo žou.tk da ga dodaj,pa lohk da te bo že sam uprašu kdo si,vsaj tko je blo pr men.res pa da sm ful žiučna sam...to je msn in te nima bit česa sram in strah...tk da se men z njim kt z drugimi.,sam u takih primerih se lahk zgodi da od žiučnosti krneki dougovezš pa se motš,tk da mal paz na to.drgač se ti pa ni treba bat.js sm tut ful žiučna prd njim,k dobesedno zablokiram.sam na msn ni tk hudo.uso srečo.
podpis...sej msn ni took bav bav...boš vidla poj..pogovor sam steče good luck.. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.