Lasje in vse kar je povezan z njimi
• anchycka
• Od: 25.5.2009
Lasje in vse kar je povezan z njimi
27.5.2009 12:48
Elow.Tuki sm odprla temo o laseh,za vse,ki imate uprašanja powezana z lasmi karkoli,vprašajte in vam odgovorim v kratkem času. Fsm
• js.js.in.js
• Od: 15.4.2009
Re: Lasje in vse kar je povezan z njimi
27.5.2009 13:31
hej!
jst mam enu uprašanje...men se lasi fulll hitru mastijo posebnu pa tud k mamo telovadbo u šoli in pol k se spotiš itd. pa uporablam tud šampon za mastne lase sam mi ne pomaga...približnu po 3h dneh so lasi čist mastni in si jih morm spet umit...sam tulk pogostu umivanje pa ni lih zdravu...mi lohk mogoč kku svetujš kaj je za narest? • cocta
• Od: 4.5.2009
27.5.2009 13:48
js.js.in.js pravi:hej!
jst mam enu uprašanje...men se lasi fulll hitru mastijo posebnu pa tud k mamo telovadbo u šoli in pol k se spotiš itd. pa uporablam tud šampon za mastne lase sam mi ne pomaga...približnu po 3h dneh so lasi čist mastni in si jih morm spet umit...sam tulk pogostu umivanje pa ni lih zdravu...mi lohk mogoč kku svetujš kaj je za narest? Problem je v bistvu v šamponih.. Delajo jih za vzhodno (Balkan, te scene) pa zahodno (Nemčija, Francija, VB,..) Evropo. Nm v vzhodni Eu jasno uturijo slabšo robo, ki se dobi v Merkatorju in teh naših centrih. Tud če so tuje znamke, bojo v Merkatorju slabše kot pa recimo v Nemčiji. Zato pač kupuj v Müllerju, kamor pride vsa kvalitetna roba iz Nemčije itd. Osebno so mi res najbolši šamponi Gühl. Mislm pa da tud balzam zelo vpliva na to kok se ti bojo lasje zmastil, ker če ga ne uporabljaš (vsaj jz) je stanje slabše in še če si lase umivaš pogosto bojo bolj izmučeni, mastni, suhi, whatever. Lahko maš šampon proti mastnim lasem, balzam je pa pač pomembno da je čimbolj kvaliteten. Aja glede telovadbe.. prideš domov in si (pomoje) čimbolj z vodo spereš, zdrgneš, pa pač čist mal šampona. Itak je pa normalno če ti ratajo mastni v tko treh dneh in si jih tko tud umivaš (to je dvakrat na teden, kar je pač normalno za puberteto). Tojeto... • anchycka
• Od: 25.5.2009
27.5.2009 14:32
To je vrjetn vse res...kar se pa tiče samih las,je pa seweda tut to glede pubertete,da maš zrt hormonov powečan delovanje lojnic,sam to obdobje mine.To pa da si na tri dni umivaš lase,je pa normalno.Pa pri umivanju je pomembn da si jih dvakrat šamponiraš,ker se prvič ne peni,umazanija sam odstopi od lasišča,pri drugem se pa to tut odstrani z glave.In drugo umivanje zmeri ful dobr sper šampon,k če ga ne,se ti u krajšem času zmastijo in te lohk srbi glava.Lohk tut uporabš balzam za lase,k naj bo tut za mastne lase,mpk si ga ne masiraj,mpk dj bl po konicah,ker je na mastni osnovi in ti lahk še bl zmasti lase,pa tut fajn si ga sper.Pa čim manj se z rokami dotikaj las,kr to pospešuje mastenje.Vredu šamponi so od Schwarzkopfa Gliss kur,Keune pa če si kje v bližini ljubljane imajo v frizerskih salonih Lassana zlo vredu šampone za kupit.upam da sem kj pomagala.
• js.js.in.js
• Od: 15.4.2009
27.5.2009 16:29
anchycka pravi:To je vrjetn vse res...kar se pa tiče samih las,je pa seweda tut to glede pubertete,da maš zrt hormonov powečan delovanje lojnic,sam to obdobje mine.To pa da si na tri dni umivaš lase,je pa normalno.Pa pri umivanju je pomembn da si jih dvakrat šamponiraš,ker se prvič ne peni,umazanija sam odstopi od lasišča,pri drugem se pa to tut odstrani z glave.In drugo umivanje zmeri ful dobr sper šampon,k če ga ne,se ti u krajšem času zmastijo in te lohk srbi glava.Lohk tut uporabš balzam za lase,k naj bo tut za mastne lase,mpk si ga ne masiraj,mpk dj bl po konicah,ker je na mastni osnovi in ti lahk še bl zmasti lase,pa tut fajn si ga sper.Pa čim manj se z rokami dotikaj las,kr to pospešuje mastenje.Vredu šamponi so od Schwarzkopfa Gliss kur,Keune pa če si kje v bližini ljubljane imajo v frizerskih salonih Lassana zlo vredu šampone za kupit.upam da sem kj pomagala.
aha..no ma sej tku ku si napisala si tud umivm sam brez balzama...bom si od zdej naprej z balzamom pa bo vrjetn mal bulš... drgač pa tnx obema |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.