kako si sama postrižem lase?• dolce
• Od: 26.9.2008
kako si sama postrižem lase?
14.10.2008 15:43
ful mi je beeeednoooo hodit k frizeru ker me nikol ne pošiša tak kot bi jas rada... pa sm razmišljala da bi si sama postrigla lase... ima ktera kake izkušnje s tem al pa pozna kake trike? vem da si ene punce same strižejo lase jas pa si nekak ne upam. aja, mam pa douge lase do sredine hrbta pa bolj kodraste. v bistvu pa bi si jih rada skrajšala za kšnih 10 cm n mela stopničasto frizurco ker mam ful teške lase hvala že vnaprej za nasvete • kitty
• Od: 28.9.2008
Re: kako si sama postrižem lase?
14.10.2008 16:17
jaz si večkrat skrajšm konce in nardim plasti na ta način... če ti bo kj v pomoč...
[povezava] da boš pol ful natančno pošišana ne morš prčkvat... č maš kodraste lase se verjetn sploh ne bo opazlo da si se sama... velik sreče • rdeca
• Od: 12.10.2008
22.10.2008 20:45
js te lahko ostrižem...sm frizerka!!čist tko ko bi rada • dydy
• Od: 7.11.2008
8.11.2008 14:54
ej js sm se sama ostrigla pa pol mi je mama popraula sam tiso ko je štrleelo vn.. pa usi so mi rekli da mi ta frizura blj pristojik kt tista k sm šla k frizerki.... zdej k sm se sama ostrigla po cesti k hodm mulci kr gledajo za mano....hhee
• Maja5
• Od: 25.7.2009
25.7.2009 22:35
Naiboljše je, da greš h frizerki, ampak kam drugam kot ponavadi. Če se boš strigla sama ti to lahko prinese tudi težave in potem lasje ne bodo več tako lepi. Tudi sama imam kodraste in kar precej dolge lase. Ne upam si jih striči sama, saj bi si jih tako lahko pokvarila. lp
• lolipop12345
• Od: 25.3.2009
g
26.7.2009 12:36
Maja5 pravi:Naiboljše je, da greš h frizerki, ampak kam drugam kot ponavadi. Če se boš strigla sama ti to lahko prinese tudi težave in potem lasje ne bodo več tako lepi. Tudi sama imam kodraste in kar precej dolge lase. Ne upam si jih striči sama, saj bi si jih tako lahko pokvarila. lp
glej, če si ne želiš ene res waw frizure pa to, se lahko sama postižeš in si ne boš nič uničla... če pa bi npr. hotla kaj bl zakomplicirano pol je pa bolje da greš k frizerju.. meni je frizerka že 3x postrigla tko da sem tud jokala ko mi je blo TKOOO grozno.. res,.. beb .. • Maja5
• Od: 25.7.2009
Re: g
26.7.2009 13:41
lolipop12345 pravi:
Maja5 pravi:
Naiboljše je, da greš h frizerki, ampak kam drugam kot ponavadi. Če se boš strigla sama ti to lahko prinese tudi težave in potem lasje ne bodo več tako lepi. Tudi sama imam kodraste in kar precej dolge lase. Ne upam si jih striči sama, saj bi si jih tako lahko pokvarila. lp
glej, če si ne želiš ene res waw frizure pa to, se lahko sama postižeš in si ne boš nič uničla... če pa bi npr. hotla kaj bl zakomplicirano pol je pa bolje da greš k frizerju.. meni je frizerka že 3x postrigla tko da sem tud jokala ko mi je blo TKOOO grozno.. res,.. beb .. Ja, sj jst se drugač strinjam s tabo, samo če si pa želiš res profesionalno čupco je pa bolš d ne poizkušaš sama. • disketa
• Od: 26.7.2009
27.7.2009 12:52
hahah jaz sem pa ga včeraj zasrala s svojo frizuro.. XD
sem si hotla samo malo skrajšat franze ki sem jih mela na stran.. sej to sem že večkrat uspešno opravila.. samo pol jhe pršla lih mama v sobo pa sem preveč zarezala na eni strani.. tako da sem na koncu mogla vse postrišt na frufru XD pa sej ni tako grozno da bi mogla sredi poletja hodit z volneno kapo naokoli.. ampak nekako si nisem želela frufruja.. ma mislim da bo vse ok, samo navadit se morem xP • buupa
• Od: 19.4.2009
27.7.2009 13:43
dolce pravi:ful mi je beeeednoooo hodit k frizeru ker me nikol ne pošiša tak kot bi jas rada... pa sm razmišljala da bi si sama postrigla lase... ima ktera kake izkušnje s tem al pa pozna kake trike? vem da si ene punce same strižejo lase jas pa si nekak ne upam.
aja, mam pa douge lase do sredine hrbta pa bolj kodraste. v bistvu pa bi si jih rada skrajšala za kšnih 10 cm n mela stopničasto frizurco ker mam ful teške lase hvala že vnaprej za nasvete js sm se 1 leto sama frizeralaa.. k mi je frizerka 2× čis zasrala frizuro, pa sm bla žiučna in sm kr sama začela rezat.. pa mi je prvič ful dobr vn prišlo.. tk da sm kr nadaljevala. sei nism neki ful kompliciranega, ampak tko odspredi sm si pa mau špice stran. pa če je ke kai štrlelo.. drgač pa ne.. pred enim tednom sm se pa odločla it k frizerju (ena druga frizerka, k so jo usi tk hualil)... pa mi je rekla, da nei se več u žiulenju ne friziram sama.. k sm se baje neenakomerno postrigla pa ni vredu. in mi je mogla ful skrajšat lase, da bodo zdei enakomerno rasli... čeprou si ful želim meti douge lasse.. ampak sm zadovolna zdei in sm odločena da se več nikoli ne šišam sama.. tk da ti priporočam, da se NE frizeraš sama, ampak sam menjaj frizerja.. tut če bo tisti drugi mau dražji... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.