Kako naj ga prvič poljubim?• Mee...BITCH
• Od: 1.4.2009
Kako naj ga prvič poljubim?
25.5.2009 20:24
Jaa men je že kaki 2 leti všeč neki tip, in jaz tudi njemu!!!! pa mi ves čas njegovi frendi težijo kdai ga bom "ies" kušnla!!! pa da ga morm js ker si on ne upa...sam fora je pa v tem d si jes tut ne upam!!! in me zanima kko nej pač to nardim!!!
Hvala!!!.... • dari
• Od: 8.3.2009
...
25.5.2009 20:47
najlažje je dat poljub v slovo za prvič...
ko pač gresta kej pohajat skupej in se n koncu poslavljata pač se preprosto obrni k njemu in mu daj poljub na lice al pa na usta...kamr pač bo padlo..in mu reči čaw in odkorakaj stran.. • Mee...BITCH
• Od: 1.4.2009
Re: ...
25.5.2009 21:28
dari pravi:najlažje je dat poljub v slovo za prvič...
ko pač gresta kej pohajat skupej in se n koncu poslavljata pač se preprosto obrni k njemu in mu daj poljub na lice al pa na usta...kamr pač bo padlo..in mu reči čaw in odkorakaj stran.. Jaa...sam je fora da....nisva nikol nč skupi!!! sam vseen tnx • dari
• Od: 8.3.2009
Re: ...
25.5.2009 21:56
eucii pravi:
dari pravi:
najlažje je dat poljub v slovo za prvič...
ko pač gresta kej pohajat skupej in se n koncu poslavljata pač se preprosto obrni k njemu in mu daj poljub na lice al pa na usta...kamr pač bo padlo..in mu reči čaw in odkorakaj stran.. Jaa...sam je fora da....nisva nikol nč skupi!!! sam vseen tnx ja pol ga pa povabi vn... na kšno pijačko al kej tazga... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.