menstrualna skodelica

yancha • Od: 19.5.2009 • Prispevkov: 3
menstrualna skodelica 19.5.2009 19:56
mene pa zanima, če se jo da kupit kje, al samo prek neta? hvala!
yancha • Od: 19.5.2009 • Prispevkov: 3
Re: menstrualna skodelica 19.5.2009 19:56
se opravičujem Very Happy SKODELICA Laughing
Aljaa • Od: 24.6.2009 • Prispevkov: 72
Re: menstrualna skodelica 26.9.2009 13:53
a kej boli k si jo not daš???
pa a ti pač ne more vun padit pr športni aktiunosti?? : )

ko jz bi si jo res kupla sam če boli pol pa ne...
teiica • Od: 19.12.2008 • Prispevkov: 16
Re: menstrualna skodelica 26.9.2009 15:32
nč ne boli...prvič je mal čudn k si jo notr daješ...pol pa k gre enkrat notr...po prvem ciklu maš u tamalmu prstku hendlanje. vn ti pa nemore padt. zazihr..to je vakuum.
Aljaa • Od: 24.6.2009 • Prispevkov: 72
Re: menstrualna skodelica 26.9.2009 17:29
teiica pravi:
nč ne boli...prvič je mal čudn k si jo notr daješ...pol pa k gre enkrat notr...po prvem ciklu maš u tamalmu prstku hendlanje. vn ti pa nemore padt. zazihr..to je vakuum.

Ahaa tnx!
zto ker jz mam res ful močno menstro in sm že res iskala kej nouga. mislim deb pač nadomestilo vložke p tampone. k mi grejo že reees nažiuce,
pa tut mal čudno je k maš pr šprtni kratke hlače gor, med nogami maš pa neki vlkeega.. Laughing
metkabetka • Od: 12.11.2010 • Prispevkov: 3
Re: menstrualna skodelica 12.11.2010 12:22
Men jo je mami kupila v Dm-ju, ker jo je že sama uporabljala in ji je bla super. Potem sem jo pa še jaz in res nisem mogla verjet kako dobro deluje. Prej med menstro sploh nisem telovadila ker mi je bilo nerodno z tisto plenico okrog skakat, zdaj pa je res super. Samo malo se je treba navadit. Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.