Kako se najhitreje znebiš mozolja?• Smutzy
• Od: 12.4.2009
Kako se najhitreje znebiš mozolja?
18.5.2009 16:21
Elou!
Mee pa zanima kakšno "finto" amte vi, ko se vam pojavi kakšnem mozol, da vam čim hitrej zgine? Kr jst nimm dosti mozolou. Sam učasih mi pa kakšen pride tko pr ustnici, bradi itd. in res zgleda grdo (še posebi pri ustnici). Tko da me zanima kaj nardite in če pomaga? Neki sm brala da si daš z par minut na mozol led in zasledila sm tudi od zobne paste. Ma kdo izkušnje s tem (če ne, pa povejte s čim)? Deuje? tnxxx Papa <3333 • manxsi
• Od: 21.3.2009
Re: Kako se najhitreje znebiš mozolja?
19.5.2009 14:25
zobnaa pasta men pomaga, čeprov se ti kr dost pozna pol maš rdeče pa to .. ampak u treh dneh je spet ku novo (:
• rbd1
• Od: 13.3.2009
MoZoLii
20.6.2009 17:07
[i]Meni pomaga le če si dam zobno pasto, pa tudi da si iih ne stisneš ker potem ti nastaneiio le še več. Drugače pa mi ni kaii to dosti pomagalo. Mogoče pa pomaga kakšna krema proti mozolii. • rsyka
• Od: 19.6.2009
• Kraj: Lj.
20.6.2009 20:14
ej, ta zobna pasta kr pomaga. Drgač lohk probaš s kšnim alkoholom (domč šnopc) drgač pa najbl da pr mer pustiš. Vsaj pr men je tko , kukr bl kompliciram slabš je.
p.s. kar se tiče paste za zobe nej bo čim bol pekoča drgač sm pa slišala še za ta led da gor držiš neki cajta poj se pa namažš s sivkinim oljem in baje ful pomaga anpak nism še sprobala • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
3.8.2009 8:00
stisneš ga pa gotovo_________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
3.8.2009 10:30
stisni ga, ker meni najbol ugabno na človeko zgleda rumen mozol "bruh" • vanillagirl
• Od: 16.3.2009
• Kraj: Obala
3.8.2009 11:17
sam stiskat ga ne, ker potem ostane vdolbina/obroček ki se ti pozna..
zobna pasta meni zelo pomaga (paradontax drugače Daš na mozolj, tačas opereš zobe in potem spereš • miaTHEshoe
3.8.2009 11:19
vanillagirl pravi:sam stiskat ga ne, ker potem ostane vdolbina/obroček ki se ti pozna..
zobna pasta meni zelo pomaga (paradontax drugače Daš na mozolj, tačas opereš zobe in potem spereš ne pa ne ostane • ajnowajmWEIRD
3.8.2009 13:46
am ja baje da una glina pa zobna pasta drgač si pa stisnm popa če kri pride tkt k je res ornk nepotrebno velik mozol dam pa gor pasto da zapeče in pol veš da učinkuje.
probi mogoč ti bo ratal sam za zobne paste pa res ni nujn kero uporablaš.. usaj tko se men zdi * užiwi_ • JustMee
• Od: 26.7.2009
14.8.2009 18:32
eLLuuu...em leiite tko je to an...
mozoli pubrteta p take fore... jst mam tko 3 mozole čist pr obrveh..hahahah sm ok se ne vid tko če vidte d se je mozol začeu delat si NESMETE neki prčkat po njih al pa nasploh po faci!!!k pol se bakterije razmnužujejo al kok neii to rečm pa je shit...k je pa mozou beu si ga pa morte stisnt k če ne je pa spet shit!!muahaha em pa vodee veelik spijte pa od afrodite un kremco pač za piling si nabauvte pa ZMIR K SE POTIŠ PA TI POT TEČE PO FACE SI PEJT FACO UMIT....pa k se kopaš oz tuširaš si tko curek deii na mozole pa nasploh na faco.... • anchika96
• Od: 10.4.2009
14.8.2009 21:38
kok vm enim velja ko mate sam po en mozou.
drgac pa zobna pasta res deluje. pa ne vrjet tistim bye-bye spot! sos stick, pa nwm tistim garnier proizvodom pa podobnim usem tem. ta sranja ne delajo cist nc. najbols je pocakat, da sam zgine. lahk ga prekrijes s korektorjem pa ni tok vidn. pa kupi si kvalitetn korektor, da bo res dobr prekriu. tut kvalitetni so lahk zlo pocen. glej od manhattna (al karkol je ze) k so res dobr pa pocen Lp. • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
14.8.2009 21:45
Pa to je najbolše da greš k kozmetičarki, ker ti tak ona zna najboljše naredit, kar je pač prav. Vsaj jas bi šla. _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.