Depilacija & Britjee (vprašanja .. če se da odgovorit pl• THEnotFREAK
• Od: 25.4.2009
Depilacija & Britjee (vprašanja .. če se da odgovorit pl
17.5.2009 18:38
Noo js se hočem začet brit pod pazduho in me neki zanima :
1. Na kolk dni se morš brit (ponavadi)? 2. pAč kda morš zamenjat britvico (dni ...meseci?) 3. A je to enaka britvica kot pa za na noge ( ne mislim, se zdj z eno na nogah in pod pazduho brit .. sm zanima me, če kupiš enako ko pa za noge)? No to bo usee .. ja si lahk grem spremenit ime v THEfreak namest THEnotFREAk : ] • maych
• Od: 28.2.2009
Re: Depilacija & Britjee (vprašanja .. če se da odgovorit pl
17.5.2009 20:30
ha kok let maš ti.. kr js se brijem s peno pa s britvico pa za noge ni isto. pa če želiš met zmirej gladko se morš brit usaj 1x na tedn _________________ maych;) • THEnotFREAK
17.5.2009 21:15
maych pravi:ha kok let maš ti.. kr js se brijem s peno pa s britvico pa za noge ni isto. pa če želiš met zmirej gladko se morš brit usaj 1x na tedn
Ja tnxx .. drugač 13 let .. zdej sm pa js butasto tu vn izpadla Hh. • maych
• Od: 28.2.2009
17.5.2009 21:20
[quote="THEnotFREAK"][quote="maych"]ha kok let maš ti.. kr js se brijem s peno pa s britvico pa za noge ni isto. pa če želiš met zmirej gladko se morš brit usaj 1x na tedn Ja tnxx .. drugač 13 let .. zdej sm pa js butasto tu vn izpadla Hh.[/quote] nisi čudno izpadla ampak ma js komi 12 let od danes naprej(danes mam 12 let) tko da se brijem pa že 1 leto. tko da kr korajžno _________________ maych;) • zmajcy
• Od: 19.10.2008
• Kraj: Nova Gorica
18.5.2009 18:44
pod pazduho se moraš poleti brit tko na 2-3 dni, pozimi ni treba tolk pogost, sam poleti se tud kratke dlakce pač bol vidjo zato je treba bolj pogosto brit
britvica je seveda ista kokr tista za noge, jst ne uporabljam nobene pene al pa kej tazga, sam na koncu si dam gor after shave, zamenjaš jo pa ko je "umazana". sej to boš sproti vidla. prvič jo boš mogla verjetno takoj vržt u smeti, pol jo maš pa lah tud za večkrat. jst ponavadi 1 britvico uporabim za 1× se brit pod pazduho in nato po nogah, s tem, da jo umes mal očistim. pol jo pa vržem u smeti. msf • THEnotFREAK
29.5.2009 18:34
maych pravi:
THEnotFREAK pravi:
maych pravi:
ha kok let maš ti.. kr js se brijem s peno pa s britvico pa za noge ni isto. pa če želiš met zmirej gladko se morš brit usaj 1x na tedn
Ja tnxx .. drugač 13 let .. zdej sm pa js butasto tu vn izpadla Hh. nisi čudno izpadla ampak ma js komi 12 let od danes naprej(danes mam 12 let) tko da se brijem pa že 1 leto. tko da kr korajžno Čeprau sm mal bol pozno to vidla • busanc
• Od: 17.2.2009
2.6.2009 21:38
mene pa zanima kdaj ste se začele pu nagah briti
• xnobodyx
• Od: 7.5.2009
2.6.2009 22:16
takrt ko so kocine začele intenzivno rastt. haha ;P
ker pol ni blo več estetsko v kopalkah ane, pa je blo treba se znebit tega =)) • MADAFAKA
• Od: 6.6.2009
27.6.2009 13:26
js sn se po nogah pr 12 pod pazduho pa pr 11. noge si usake tri dni. pod pazduho pa usak dan kr se mi zdi estetsko. no kak komu.
a ve mogoč kdo kako unčikovito stvar za britje ki bi delovala najmanj teden dni? za kozmetičarko sm še premlada tko da to ne bi,je kaka krema al pa kej? • lolipop12345
• Od: 25.3.2009
gf
27.6.2009 13:41
mene pa zanima katere britvice uporabljate??
• XcrazyyX
• Od: 4.10.2008
27.6.2009 15:06
MADAFAKA pravi:js sn se po nogah pr 12 pod pazduho pa pr 11. noge si usake tri dni. pod pazduho pa usak dan kr se mi zdi estetsko. no kak komu.
a ve mogoč kdo kako unčikovito stvar za britje ki bi delovala najmanj teden dni? za kozmetičarko sm še premlada tko da to ne bi,je kaka krema al pa kej? dej se depilirat pa ti zdrži tudi 2 tedna. pod pazduho&noge;) _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • teiica
• Od: 19.12.2008
1.8.2009 23:35
jz hodm h kozmetičarki na voskanje da mi noge podepilera...stara sm 13 pa mi je čist ql. boš vidla sei so čist prjazne kozmetičarke umes se pa pogovarjata pa to k ti ona to dela. pa plačam usakič 24€-ni neki pocen ampak...sm ful zadovolna grem pa polet nekak na 1 mesec pozim pa na 2 mesca. pod pazduho si pa brijem sam razmišlam d bi si tut to začela dipilerat. • annnn
• Od: 6.10.2009
11.12.2009 19:25
Js mam tut en podobn problem. Kadar se brijem pod pazduho se mi vedno naredijo taki mali, nadležni mozoljčki in res ne vem kako bi se jih lahko znebila. Kak predlog? (:
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.