Depilacija & Britjee (vprašanja .. če se da odgovorit pl

THEnotFREAK • Od: 25.4.2009 • Prispevkov: 8
Depilacija & Britjee (vprašanja .. če se da odgovorit pl 17.5.2009 18:38
Noo js se hočem začet brit pod pazduho in me neki zanima :

1. Na kolk dni se morš brit (ponavadi)?
2. pAč kda morš zamenjat britvico (dni ...meseci?)
3. A je to enaka britvica kot pa za na noge ( ne mislim, se zdj z eno na nogah in pod pazduho brit .. sm zanima me, če kupiš enako ko pa za noge)?

No to bo usee .. ja si lahk grem spremenit ime v THEfreak namest THEnotFREAk : ]
maych • Od: 28.2.2009 • Prispevkov: 23
Re: Depilacija & Britjee (vprašanja .. če se da odgovorit pl 17.5.2009 20:30
ha kok let maš ti.. kr js se brijem s peno pa s britvico pa za noge ni isto. pa če želiš met zmirej gladko se morš brit usaj 1x na tedn Confused . ha js britvico menam po potrebi..sej boš dobla občutek kdaj ne več brije dobro pa boš zamenjala.. pa srečno !! havefun
Re: Depilacija & Britjee (vprašanja .. če se da odgovorit pl 17.5.2009 21:15
maych pravi:
ha kok let maš ti.. kr js se brijem s peno pa s britvico pa za noge ni isto. pa če želiš met zmirej gladko se morš brit usaj 1x na tedn Confused . ha js britvico menam po potrebi..sej boš dobla občutek kdaj ne več brije dobro pa boš zamenjala.. pa srečno !! havefun

Ja tnxx .. drugač 13 let .. zdej sm pa js butasto tu vn izpadla Hh.
maych • Od: 28.2.2009 • Prispevkov: 23
Re: Depilacija & Britjee (vprašanja .. če se da odgovorit pl 17.5.2009 21:20
[quote="THEnotFREAK"][quote="maych"]ha kok let maš ti.. kr js se brijem s peno pa s britvico pa za noge ni isto. pa če želiš met zmirej gladko se morš brit usaj 1x na tedn Confused . ha js britvico menam po potrebi..sej boš dobla občutek kdaj ne več brije dobro pa boš zamenjala.. pa srečno !! havefun[/quote]

Ja tnxx .. drugač 13 let .. zdej sm pa js butasto tu vn izpadla Hh.[/quote]
nisi čudno izpadla ampak ma js komi 12 let od danes naprej(danes mam 12 let) tko da se brijem pa že 1 leto. tko da kr korajžno
Re: Depilacija & Britjee (vprašanja .. če se da odgovorit pl 18.5.2009 18:44
pod pazduho se moraš poleti brit tko na 2-3 dni, pozimi ni treba tolk pogost, sam poleti se tud kratke dlakce pač bol vidjo zato je treba bolj pogosto brit
britvica je seveda ista kokr tista za noge, jst ne uporabljam nobene pene al pa kej tazga, sam na koncu si dam gor after shave, zamenjaš jo pa ko je "umazana". sej to boš sproti vidla. prvič jo boš mogla verjetno takoj vržt u smeti, pol jo maš pa lah tud za večkrat.
jst ponavadi 1 britvico uporabim za 1× se brit pod pazduho in nato po nogah, s tem, da jo umes mal očistim. pol jo pa vržem u smeti.
msf
THEnotFREAK • Od: 25.4.2009 • Prispevkov: 8
Re: Depilacija & Britjee (vprašanja .. če se da odgovorit pl 29.5.2009 18:34
maych pravi:
THEnotFREAK pravi:
maych pravi:

Ja tnxx .. drugač 13 let .. zdej sm pa js butasto tu vn izpadla Hh.

nisi čudno izpadla ampak ma js komi 12 let od danes naprej(danes mam 12 let) tko da se brijem pa že 1 leto. tko da kr korajžno

Čeprau sm mal bol pozno to vidla Smile sm useeh Happy B.day
busanc • Od: 17.2.2009 • Prispevkov: 9
Re: Depilacija & Britjee (vprašanja .. če se da odgovorit pl 2.6.2009 21:38
mene pa zanima kdaj ste se začele pu nagah briti
xnobodyx • Od: 7.5.2009 • Prispevkov: 18
Re: Depilacija & Britjee (vprašanja .. če se da odgovorit pl 2.6.2009 22:16
takrt ko so kocine začele intenzivno rastt. haha ;P
ker pol ni blo več estetsko v kopalkah ane, pa je blo treba se znebit tega =))
MADAFAKA • Od: 6.6.2009 • Prispevkov: 2
Re: Depilacija & Britjee (vprašanja .. če se da odgovorit pl 27.6.2009 13:26
js sn se po nogah pr 12 pod pazduho pa pr 11. noge si usake tri dni. pod pazduho pa usak dan kr se mi zdi estetsko. no kak komu.

a ve mogoč kdo kako unčikovito stvar za britje ki bi delovala najmanj teden dni?
za kozmetičarko sm še premlada tko da to ne bi,je kaka krema al pa kej?
lolipop12345 • Od: 25.3.2009 • Prispevkov: 93
gf 27.6.2009 13:41
mene pa zanima katere britvice uporabljate??
XcrazyyX • Od: 4.10.2008 • Prispevkov: 274
Re: Depilacija & Britjee (vprašanja .. če se da odgovorit pl 27.6.2009 15:06
MADAFAKA pravi:
js sn se po nogah pr 12 pod pazduho pa pr 11. noge si usake tri dni. pod pazduho pa usak dan kr se mi zdi estetsko. no kak komu.

a ve mogoč kdo kako unčikovito stvar za britje ki bi delovala najmanj teden dni?
za kozmetičarko sm še premlada tko da to ne bi,je kaka krema al pa kej?

dej se depilirat pa ti zdrži tudi 2 tedna. pod pazduho&noge;)
Re: Depilacija & Britjee (vprašanja .. če se da odgovorit pl 1.8.2009 23:35
jz hodm h kozmetičarki na voskanje da mi noge podepilera...stara sm 13 pa mi je čist ql. boš vidla sei so čist prjazne kozmetičarke Very Happy . me je blo na začetku res mal strah sam mi je pa zdej res uredu k mam po nogah čizz tanke pa redke dlakce pa sploh me ne boli več tok...mislm pač mal neprijetno začutš...me pa tko povoska pr bikini da se nč čes kopalke ne vid. k sm še mal preveč shy d b Embarassed i šla prou na bikini-črtico al kei brazilskega Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed drgač pa to tko zgleda)saj tm k jst hodm) pač prideš notr, pol k te sprejme greš u uno sobico k je notr kozmetičarka pa mene pač k me pozna žekr ve kai more narest se uležem na eno postlo k una u kkšni bolnci za prepelavanje al neki tazga...no pol me pa pač z baby pudrom pol mi pa parkrat potegne z enim takim smolnatim valčkom k je prou prijetni k je ta smola mal topla...pol pa uzame un trak pa tko parkrat hitro potegne da te sammal zapeče pa je, sploh ne boli hudo. pol pa tko pač po celih nogah. pol te pa z enmu olčkom zmasira po nogah pol ti obriše tist dol pol te pa še z eno peno proti vraščanju dlačic namaže pol se pa oblečeš...pa si fertik.
umes se pa pogovarjata pa to k ti ona to dela. pa plačam usakič 24€-ni neki pocen ampak...sm ful zadovolna grem pa polet nekak na 1 mesec pozim pa na 2 mesca. pod pazduho si pa brijem sam razmišlam d bi si tut to začela dipilerat. Very Happy HF Razz
annnn • Od: 6.10.2009 • Prispevkov: 30
Re: Depilacija & Britjee (vprašanja .. če se da odgovorit pl 11.12.2009 19:25
Js mam tut en podobn problem. Kadar se brijem pod pazduho se mi vedno naredijo taki mali, nadležni mozoljčki in res ne vem kako bi se jih lahko znebila. Kak predlog? (:
Petarda. • Od: 1.11.2008 • Prispevkov: 83
lasersko odstranjevanje dlak. 19.8.2013 14:04
Če katero zanima.

[link]

LP

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.