shuffLe.

1 | 2 | >>
tjazaa • Od: 12.4.2009 • Prispevkov: 5
shuffLe. 17.5.2009 17:23
heLou.

amm. en probLem mam.
no. jst sm se odLočiLa da grem trenerat shuffLe. & mi mat že dovol in use. sam nevem kje so te šole kjer učijo ta ples.

[link] to je shuffLe. in zelo me zanima kje bi bila najbližja šola kjer bi ta ples učili. živim pa v dolenskih toplicah. ( okolica nouga mesta)

..če veste kje naj bi ble te šole povejte alpa pošlte link.
huaLa (:
impulz • Od: 12.10.2008 • Prispevkov: 93
Re: shuffLe. 17.5.2009 23:10
lol men pa ta ples ful ne potegne..nja usak po svoje ja to je dost podobn jumpstyle....urška pa kazina mata msz to u programu
DeViLgIrL • Od: 27.10.2008 • Prispevkov: 97
Re: shuffLe. 18.5.2009 20:44
impulz pravi:
lol men pa ta ples ful ne potegne..nja usak po svoje ja to je dost podobn jumpstyle....urška pa kazina mata msz to u programu

jumpstyle pa shuffle čista razlika Wink
impulz • Od: 12.10.2008 • Prispevkov: 93
Re: shuffLe. 19.5.2009 0:26
DeViLgIrL pravi:
impulz pravi:

nja sry govorim kot človek ki nima pojma kko se to dela in ko vid posnetk mi je to prva asociacija
DeViLgIrL • Od: 27.10.2008 • Prispevkov: 97
Re: shuffLe. 19.5.2009 16:06
simpleeboran pravi:
DeViLgIrL pravi:
impulz pravi:

ubistvu sploh ni tko velke razlike. js znam oboje in je najbl zakon ko skup plešš Very Happy tko da je dost podobn

no ja kokr gledaš Smile ...drgač je pa jumpat lažje k shufflat Razz čprou je men osebno shuffel bl ušeč Razz
whoami • Od: 13.6.2009 • Prispevkov: 10
Re: shuffLe. 16.6.2009 16:12
meni se zdi da plesne šole za to ni Surprised oz. da bi to zvrst učili Surprised lahko se pa sama naučiš tak ko sem se jas Very Happy glej slow motion video pa posnemaj Very Happy deluje samo traja nekaj časa da not padeš Very Happy
whoami • Od: 13.6.2009 • Prispevkov: 10
Re: shuffLe. 16.6.2009 16:13
DeViLgIrL pravi:
simpleeboran pravi:
DeViLgIrL pravi:
impulz pravi:

ubistvu sploh ni tko velke razlike. js znam oboje in je najbl zakon ko skup plešš Very Happy tko da je dost podobn

no ja kokr gledaš Smile ...drgač je pa jumpat lažje k shufflat Razz čprou je men osebno shuffel bl ušeč Razz

jumpstyle je več skakanja gor pa dol Very Happy bolj smešno zgledaš Very Happy
shoot • Od: 31.12.2008 • Prispevkov: 28
Re: shuffLe. 16.6.2009 16:36
ful dobr...to bi jst tud hehe:D
Tweaker • Od: 14.6.2009 • Prispevkov: 20
Re: shuffLe. 16.6.2009 16:40
Shuflat pa res ni problem to še vsak drugi zna..., brezveze dajat dnarja za šolo če pa lahk se doma naučiš.
maia333 • Od: 1.5.2009 • Prispevkov: 35
... 16.6.2009 18:35
ja kokr praujo že drugi,se da naučit duma..
čeprou v urški lj majo ga..in to je zakoon trenerat ti rečm..
in kar se tm naučiš pa kar se duma,je k obvladaš velka razlika.
je pa to res norodobr ples,sam zaštekat morš pa je.
no hF*
halime • Od: 26.10.2009 • Prispevkov: 19
Re: shuffLe. 7.12.2009 21:43
prvo se moonwalk-at nauči
samo pazi ko vejko tolčeš pol pa...

Nazadnje urejal/a halime 7.12.2009 23:41; skupaj popravljeno 1 krat
Batman1 • Od: 27.8.2009 • Prispevkov: 107 • Kraj: gorenska
Re: shuffLe. 7.12.2009 22:21
oi ..no vidm da se zanimaš za shuffle ples ^^ zakon! no td jst se učim shufflat že 1 mesc ..sam ne vsak dan ...učim se pa prek Youtuba ..pač prek tutorial posnetkov... najlažji je da začneš z running manom..to ie osnova pa t shuffle . drgač pa vem da učijo v Urški tk shuffle kt jumpstyle .. men ie shuffle zakon. ampak ne smeš pa na zečetku hitet ..velikrat mi ie že **** k sm biu furjast pa mi ni šlo nekak ..poi sm pa počas po delih jemau ..no še zmer jemlem k se še zmer učim .. amm in nekak skz bl gre ..je pa res da more bit velik vaje da dobiš občutek pa ravnotežje. poi čez neki časa pa ko mislš ..da neki že znaš ..mislm ko se naučiš osnov pa preklopš na muzko da dobiš ritem .. in boš vidla efekt. je pa res še to da na posnetkih velikrat zgleda vse tk da gre vsem res gladko pa tk .. sam v živo ie mal drugač ..tk da na posnetkih ie velik bolš in zgleda kt da res skor "lebdijo" nad tlemi z vsemi temi muvi.. tk da .. kle maš par tutorialov za shuffle ..

[link]

[link]

tukei ie še slovenska stran shuffle.si pa si poglei forume k velik gor pišejo tisti k res znajo shufflat .. ^^
[link]

pa še en shuffle video od USc shufflerjev.....
[link]

ewo tk jst sm končal z pisanjem ..upam da ti bo všeč.. pa ostalim isto... shuffle je bit kul.!!

to vse sm napisu zato ker mam rad shuffle ..ker ie neki novga.se skoz bl šir po sloveniji med nami..mladimi ..in ie ful dobr.

lepo se mei ..če pa še kei za prašat sm pa tk al tk dosegliu na zasebnih al pa tuki pod to rubriko kei prašaš ^^ ...pa btw..nism jst že nekak genij v shufflu .. sam velik sm preštudiru o shufflu ker sm se zalubiu vanj heh . papa
LZyMN • Od: 29.11.2009 • Prispevkov: 130
Re: shuffLe. 7.12.2009 23:15
Oh celo tema na moj najlubsi ples se je nasla Smile

najprej da opisem kko sm jst zacel. sam shufflam ze 2 leti Wink kolkr se spomnm sm bil eden izmed prvih v sloveniji k so sploh se ucili ta ples. *proud* Razz drgac pa tko ti bom razlozu najbols da si najprej pogledas prva dva videoposnetka k jih je objavu nekdo pred mano Smile kr prek njih se bos naucila prvih osnov k jih je treba znat to je Running Man(bom kasneje krajsal z RM ker hitreje natipkam) in Shuffle Step(Bom krajsal SS Smile ). Najprej se ta dva koraka nauci cimbols, kolkr loh. pozabi na muzko. sam ta dva koraka se uci. ko se ti bo zdelo da si jih dovolj pogruntala da loh jih delas gladko brez da se spotaknes, brez da mislis kaj moras narediti itd. se nauci kako med tema dvema korama zamenjati. se pravi iz RM v SS in obratno.

ko bos to znala kot sem ze prej omenil (z lahkoto) ukljuci glasbo. najbols bo ce bo to glasba z enakomernim ritmom(najveckrat elektronska). najprej poskusi z Houseom/minimalom ker je najpocasnejsi izmed vse elektronske glasbe. in poskusaj uloviti ritem s plesanjem Smile nic novega se ne bos ucil razen uloviti hitrosti. kar pa je zelo(poudarjam ZELO) pomembno Smile noben ne zeli izgledati kot bedak in zaostajati za udarcem 5 sekund mar ne? Wink

ko ti to vse rata kot sem opisal. pa zacni pocasi ukljucevati se preostali del telesa v sam shuffle(roke, trup, glava) da ne zgledas kot kip ki shuffla Smile

k bos vse to obvladala pa zacni dodajat se spinne(obrati) kicke(udarce z nogo) ce ne ves kaj je to si poglej kaksen tutorial(najbolj priporocam od BigMilana ker najbolje razlozi) in bos pomoje takoj vec razumela. sam sem potreboval priblizno 2 mesca da sem znal vsaj kolikor toliko Smile pa se nisem se trudil vsak dan tako da bi lahko celo prej Wink

[link]

ce te zanima kako shufflam Wink

pa se nekaj. pij VELIKO tekocine ker te sam shuffle zelo izmuci Smile

ce potrebujes se kak nasvet veselo vprasaj Wink
Re: shuffLe. 7.12.2009 23:30
ei Lazyman ..ta posnetk k ie twoi ne dela..mislm pr 11sekundah se ustav..maš mogoče še kakšnga da mal pogledamo kako shufflaš?
Re: shuffLe. 7.12.2009 23:34
black0star0 pravi:
ei Lazyman ..ta posnetk k ie twoi ne dela..mislm pr 11sekundah se ustav..maš mogoče še kakšnga da mal pogledamo kako shufflaš?

urm nazalost ne. sam men pa par folka dela o_O strange...
Re: shuffLe. 7.12.2009 23:36
aha sei dela zj .. prj neki ****.. dobr shufflaš sam bl tk lazy heh xD
Re: shuffLe. 7.12.2009 23:37
black0star0 pravi:
aha sei dela zj .. prj neki ****.. dobr shufflaš sam bl tk lazy heh xD

mja sej tud ne shufflam tok dost. Smile ne grem jst lih tolk hard kolkr vecina folka na youtubu. jst sm bl v drugacne vode to k sm snemu je bla cist sprememba in je vidt da se parkrat cist zgubim Razz pa v supergah sm ful navajen shufflat tko da ja =P
Re: shuffLe. 7.12.2009 23:39
fajn fajn ..s ke pa si drgač?
Re: shuffLe. 7.12.2009 23:44
black0star0 pravi:
fajn fajn ..s ke pa si drgač?

Postojne Smile pa dejmo ne zaspammat teme da si loh se ksn vsaj kej prebere Smile
halime • Od: 26.10.2009 • Prispevkov: 19
Re: shuffLe. 7.12.2009 23:46
LZyMN pravi:
Oh celo tema na moj najlubsi ples se je nasla Smile

najprej da opisem kko sm jst zacel. sam shufflam ze 2 leti Wink kolkr se spomnm sm bil eden izmed prvih v sloveniji k so sploh se ucili ta ples. *proud* Razz drgac pa tko ti bom razlozu najbols da si najprej pogledas prva dva videoposnetka k jih je objavu nekdo pred mano Smile kr prek njih se bos naucila prvih osnov k jih je treba znat to je Running Man(bom kasneje krajsal z RM ker hitreje natipkam) in Shuffle Step(Bom krajsal SS Smile ). Najprej se ta dva koraka nauci cimbols, kolkr loh. pozabi na muzko. sam ta dva koraka se uci. ko se ti bo zdelo da si jih dovolj pogruntala da loh jih delas gladko brez da se spotaknes, brez da mislis kaj moras narediti itd. se nauci kako med tema dvema korama zamenjati. se pravi iz RM v SS in obratno.

ko bos to znala kot sem ze prej omenil (z lahkoto) ukljuci glasbo. najbols bo ce bo to glasba z enakomernim ritmom(najveckrat elektronska). najprej poskusi z Houseom/minimalom ker je najpocasnejsi izmed vse elektronske glasbe. in poskusaj uloviti ritem s plesanjem Smile nic novega se ne bos ucil razen uloviti hitrosti. kar pa je zelo(poudarjam ZELO) pomembno Smile noben ne zeli izgledati kot bedak in zaostajati za udarcem 5 sekund mar ne? Wink

ko ti to vse rata kot sem opisal. pa zacni pocasi ukljucevati se preostali del telesa v sam shuffle(roke, trup, glava) da ne zgledas kot kip ki shuffla Smile

k bos vse to obvladala pa zacni dodajat se spinne(obrati) kicke(udarce z nogo) ce ne ves kaj je to si poglej kaksen tutorial(najbolj priporocam od BigMilana ker najbolje razlozi) in bos pomoje takoj vec razumela. sam sem potreboval priblizno 2 mesca da sem znal vsaj kolikor toliko Smile pa se nisem se trudil vsak dan tako da bi lahko celo prej Wink

[link]

ce te zanima kako shufflam Wink

pa se nekaj. pij VELIKO tekocine ker te sam shuffle zelo izmuci Smile

ce potrebujes se kak nasvet veselo vprasaj Wink

ej js bi samo vprašo če je prbl. isto ko đeksonov moonwalk
Re: shuffLe. 7.12.2009 23:48
a shuffle če ie podobn kt jacksonov moonwalk?
Re: shuffLe. 7.12.2009 23:51
ne. + moonwalk ni jacksonov Smile drgac pa ja nekateri shufflerji uporabjo moonwalk sam ga ni tko lahko. rabs kr neki prakse da ga ustavs v sam shuffle Smile sam k se navads pa gre. da pa odgovorim se enkrat na vprasanje ne ni podobno k so koraki cist drugacni Smile
Soundbox • Od: 23.11.2009 • Prispevkov: 470
Re: shuffLe. 8.12.2009 3:33
black0star0 pravi:

pa še en shuffle video od USc shufflerjev.....
[link]

ne boš verjela, ampak o Klemzyju in njegovih prijateljih piše tut na eetaq portalu..
[povezava]

drgač pa tale Klemzy zelo obvlada, vsi v USC obvladajo..tko da se vm splača pogledat njihove filmčke in se iz njih sami učit..
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: shuffLe. 8.12.2009 10:35
kera fejk majca haha (:

Nazadnje urejal/a PorceLan 9.12.2009 21:47; skupaj popravljeno 1 krat
the.bLonde.one • Od: 1.12.2009 • Prispevkov: 161
Re: shuffLe. 8.12.2009 22:12
to je blo lansk let na naši šoli popularno..
pa so uni k smo se mi učil od nih šli zdej na sredno..
tko no res so znal pa dal se je od nih učit.najd koga da te na uči je
še najbolš al pa če res na you tubu kej pogledaš...
zdej je ta ples tko bl izumru (na naš sql)..mamo pa u klasu shufflerja ( s hlačami <3 phat x3) pa shufflerko...bez hlač pa še zmer znain je carka
fsm<4 velik vesela pr shufflanju
Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.