Kdaj so vam oz.bi vam pustili da tip prespi pr vs doma??1 | 2 | 3 | >>• Krissy
• Od: 9.4.2009
Kdaj so vam oz.bi vam pustili da tip prespi pr vs doma??
17.5.2009 14:26
Weilla
Jst bi rada zvedla kdaj so vam tstari dovolil da tip prespi pr vs doma al obratno??? k meni ne dovoliju..pa smo že tku vsi skupej ful navezani..pa s tipam hodva že eno leto.. Pa če ma kdo kak nasvet kku to prepričt tstare d bi dovolil?? Tnx Baiiii • XcrazyyX
• Od: 4.10.2008
Re: Kdaj so vam oz.bi vam pustili da tip prespi pr vs doma??
17.5.2009 18:36
ni šans meni nebi dovolili xD stara sm 15 drgač.
hm če so tvoji taki ku moji jih neboš prepričala drgač pa provi pač tko.. da sej nebo nč, samo prespau bo in nč druzga al nvem neki pač nakladi _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • Krissy
17.5.2009 22:19
jah nevm...Obup v glavnem...
ma sej vrjetno gre z nami na morje tko da bova tm spala skup..pole za naprej pa upam da boju pustil...i hope so tnx za nasvet..bom nakladla:P • Krissy
18.5.2009 21:11
ma ja??????
ku dorooo...kako si jih pej prepričla?? • doubleR
• Od: 26.3.2009
19.5.2009 15:45
men nebi težil samo pravjo da nebom kej naredu • smallvillegirl
• Od: 12.10.2008
• Kraj: deskle
Men dovolijo...
19.5.2009 16:07
Meni dovolijo, mam 14 let , sam itak bo pr men spau šele ko bojo počitnice kr zdj je še sql _________________ Metal is my Music & I love it ! • Krissy
19.5.2009 20:02
Ku maste doreee staršeMi2 sva že 1 leto skup pa še ne pustijo....obup... • buupa
• Od: 19.4.2009
20.5.2009 14:38
Krissy pravi:Weilla
Jst bi rada zvedla kdaj so vam tstari dovolil da tip prespi pr vs doma al obratno??? k meni ne dovoliju..pa smo že tku vsi skupej ful navezani..pa s tipam hodva že eno leto.. Pa če ma kdo kak nasvet kku to prepričt tstare d bi dovolil?? Tnx Baiiii če starši nevejo, da vidva hodita.. pol lahko rečeš, da je tvoj frend.... če pa vejo, pa recimo povabi njega pa še kako frendico (usaj prvič... da bota vidla, da ni nič takega) pa pol frendico prosi, če bi spala drugje kt viduaa.. k bi drugače mal čudn zgledalo.. sam ne da bi se pol frendici zamerila ... ali pa še en način.. če maš brata ali sestro.. pol povej da boš ti spala pr bratu oz. sestri, fant bo pa sam na tvoji postelji.. in večer pač recimo u tvoji sobi na postelji gledata televizijo in ti "čisto slučajno zaspiš" in te noben več ne zbudi.. in lahko spita skupaj... drgač pa.. če bi moji vedli da bi fant spao pr men.. mi nebi dovolili (mam 14 let)... če bi rekla, da je frend, bi verjetno... • BubbaFluxy
• Od: 3.5.2009
20.5.2009 22:48
mah men neb nikol pustil.
edin lani sta on pa še en frend prespala pr men ampak to je bla izjema kr fotra ni blo duma in še to sm komi mtko prepričala. pa takrat sva sam bluzla, nisva še bla zares skup. fajn je blo, edin ponoč ko sm napou spala je pršla mat prečekirat če sm še v svoji sobi, da nism slučajno k nima šla met orgijo -__- vsaj tko si js to razlagam. zdej, ko sma tak doug skup pa ni šans da bi mi pustil. še po 18 mi vrjetn ne bojo. • blondi
• Od: 23.6.2009
23.6.2009 23:20
Krissy pravi:Ku maste doreee starše
Mi2 sva že 1 leto skup pa še ne pustijo....obup... hvala enako... • Tweaker
• Od: 14.6.2009
24.6.2009 0:16
Pr nm dovolijo punce prespijo, pa tipi tut, ni itak nobenga problema, če se pa dol dajejo se pa ponovad frendi, ne gostitelji Nazadnje urejal/a Tweaker 24.6.2009 12:22; skupaj popravljeno 1 krat • Duda
• Od: 12.3.2009
24.6.2009 10:29
blondi pravi:
Krissy pravi:
Ku maste doreee starše
Mi2 sva že 1 leto skup pa še ne pustijo....obup... hvala enako... Tut pr men je isto.. • aaliyah
• Od: 17.8.2009
20.8.2009 23:24
aam men so pr 15ih, čeprou je pa res d prejšnih tipov sploh nism predstavla doma, tko d niti ne vem a bi mi pustil tut prej, al bi prepovedal xD
zdej pa ubistvu že skor živiva skupi, pa se še nč niso prtožvt začel xD • BuBu
• Od: 25.3.2009
21.8.2009 8:25
hhh js še rečt neb upala.. • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
21.8.2009 9:54
Meni že od nekdaj mama pusti, pa tui zaj ko sem starejša nea gnjavi nekaj. Drugače pa tak, če bi ne rekla, bi tak vseeno šla, tak da itak brezveze da ne reče._________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • malavesnika
• Od: 20.7.2009
21.8.2009 14:33
Duda pravi:
blondi pravi:
Krissy pravi:
Ku maste doreee starše
Mi2 sva že 1 leto skup pa še ne pustijo....obup... hvala enako... Tut pr men je isto.. enako ko je bratranec punco domu prpelu pa je bil star kakih 17 je bolo za fotra pa mat prezgodi u glavnem groza • missbauer
• Od: 14.6.2009
25.8.2009 23:37
Mah teh starih res ne razumem...kaj je fora prespat sj to še ne pomen da boš kr delu tisto...ker to pač lah delaš tut kje drugje ne samo doma...
• maLa123
• Od: 14.3.2009
26.8.2009 10:37
js spLoh nwm če bi upaLa rečiT.k če sma že sama u sobi mami usakih 15 min Preverja kua se noT dogaiaa.drgač pa vejo da hodma jaa.!
• sanjaradasanja
• Od: 9.8.2009
26.8.2009 17:44
BuBu pravi:hhh js še rečt neb upala..
jst se n azačetku tud nism upla ampak sm pol kr enkrt pr večerji zinla in sm bla presenečena kr so mi kr dovolil in zdej j že skor cele počitnce spal pr men aja pa skup sva 5 mescu • Screaam
26.8.2009 18:02
ja no js tut boLš d sploh rečem ne če bi pršl do tega useen mi je pa fajn pr tistih starših k majo teorijo: bolš doma k kje drugje. • BuBu
26.8.2009 18:07
sanjaradasanja pravi:
BuBu pravi:
hhh js še rečt neb upala..
jst se n azačetku tud nism upla ampak sm pol kr enkrt pr večerji zinla in sm bla presenečena kr so mi kr dovolil in zdej j že skor cele počitnce spal pr men aja pa skup sva 5 mescu hudo.. to kr bleknš..jz bi rekla d bi se kšnmu pr nm zaletel. haha. • Screaam
26.8.2009 18:09
BuBu pravi:
sanjaradasanja pravi:
BuBu pravi:
jst se n azačetku tud nism upla ampak sm pol kr enkrt pr večerji zinla in sm bla presenečena kr so mi kr dovolil in zdej j že skor cele počitnce spal pr men aja pa skup sva 5 mescu hudo.. to kr bleknš..jz bi rekla d bi se kšnmu pr nm zaletel. haha. pr nm bi uzel d se hecam • BuBu
26.8.2009 18:29
Screaam pravi:
BuBu pravi:
sanjaradasanja pravi:
BuBu pravi:
jst se n azačetku tud nism upla ampak sm pol kr enkrt pr večerji zinla in sm bla presenečena kr so mi kr dovolil in zdej j že skor cele počitnce spal pr men aja pa skup sva 5 mescu hudo.. to kr bleknš..jz bi rekla d bi se kšnmu pr nm zaletel. haha. pr nm bi uzel d se hecam hahaha. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.