akustična ali klasična kitara?

DeViLgIrL • Od: 27.10.2008 • Prispevkov: 97
akustična ali klasična kitara? 12.5.2009 23:16
no jst sm se pa odločla da si kupim kitaro..no ja sej igranje kitare je moja želja že od kar vem za sebe...sam mam pa problem kr nevem al naj si kupm akustično kitaro al klasično...

-sicer sm začetnica..
-firma mi glih ni pomembna...pač glauno da ni neka shit kitara..ampak taka bl solidna
-pa cena naj nebi bla katastrofalna..kr za začetk si ne mislm kupvat neke fajn drage kitare

..pač zdej pa bi lpo prosila..če mi lahk kdo svetuje k ma npr. izkušnje pa to..al je bolš da kupm klasično al akustično Smile

aja pa še zanima me mnenje glede uglaševalca..ja/ne?zakaj?kakšn? itd.

tnx Razz
disketa • Od: 26.7.2009 • Prispevkov: 310
Re: akustična ali klasična kitara? 13.8.2009 15:00
heheh upam da ni odgovor prepozen.. xP

ampak vsaka ima svoje prednosti & slabosti.. klasična ma (ponavadi) naprimer najlonske strune, ki so lažje za začet, ker ne 'režejo' tolko v prste da potem skeli.. lahko pa majo tudi pol-pol (3 debele strune kovinske, 3 tanke pa najlonske).. majo pa kovinske strune dooosti lepši zvok.. in pri klasični kitari mene ful moti to, da ma bolj širok vrat.. je pa manjša od akustične.. ampak jaz bi na tvojem mestu vseeno akustično Razz
glede uglaševalca pa.. kupi ga, če nimaš posluha Wink ker meni mi niti ne rabi XD

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.