HELP! PRVI KISS!

monja • Od: 10.11.2008 • Prispevkov: 82
HELP! PRVI KISS! 7.5.2009 21:26
JOJ HELP! BLIŽA SE MI PRVI KISS! KAK GA NAJ IZVEDEM? PLISS DOSTI NAPIŠITE! HELP!

MONJINA SEKA ALJA

HVALA RvM*
dari • Od: 8.3.2009 • Prispevkov: 127
... 7.5.2009 21:34
ne se obremenjevat.. boš že vidla kko morš kdr boš pred situacijo...
leila • Od: 18.1.2009 • Prispevkov: 24
Re: HELP! PRVI KISS! 7.5.2009 23:35
elou Very Happy

lj zgodil se bo k boš najmn prčakvala. sam predn te bo poljubu ga globok poglej u oči. in pol lpo pač se dotaknta z ustncami. ampk POČASI nikamor ne hitet. in pa na use ostalo pozab, prepust se temu občutku. pa bo zlo lpo.Very Happy zdej z jezikom pač se mal igraš... tko ga vrtiš p to ane Razz sj boš vidla bo šlo samo od sebe. sam ne se mu umaknt! xD in pa če tip obvlada je še tok bolš Razz

upam da sm kej pomagala. Very Happy uživi čau! Very Happy
monja • Od: 10.11.2008 • Prispevkov: 82
Re: HELP! PRVI KISS! 12.5.2009 17:57
leila pravi:
elou Very Happy

lj zgodil se bo k boš najmn prčakvala. sam predn te bo poljubu ga globok poglej u oči. in pol lpo pač se dotaknta z ustncami. ampk POČASI nikamor ne hitet. in pa na use ostalo pozab, prepust se temu občutku. pa bo zlo lpo.Very Happy zdej z jezikom pač se mal igraš... tko ga vrtiš p to ane Razz sj boš vidla bo šlo samo od sebe. sam ne se mu umaknt! xD in pa če tip obvlada je še tok bolš Razz

ja pa kam naj jezik dam????
nissa • Od: 9.3.2009 • Prispevkov: 19
Re: HELP! PRVI KISS! 12.5.2009 19:57
monja pravi:
leila pravi:
elou Very Happy

ja pa kam naj jezik dam????

hehehhee .. ja kam bi dala jezik . xDD
v usta al kam Smile sej boš widla Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.