Sem lezbijka, če so mi zadnje čase všeč punce?• smoki
• Od: 17.10.2008
Sem lezbijka, če so mi zadnje čase všeč punce?
27.4.2009 12:01
jah mam en probłemčk ubistvu ni ampk ušeč so mi punce nevem ampak zadnje čase sploh se ne zanimam za fante torej asm istospołno usmerjena al ne.? • anjja
• Od: 11.1.2009
Re: Sem lezbijka, če so mi zadnje čase všeč punce?
27.4.2009 14:41
Hm.. To ni nic posebnega. Naj te nebo sram zaradi tega. Verjami prišla si v takšno obdobje pubertete ko neveš kaj si želiš. 1. resne zveze in tako dalje..
Tudi sama sem imela takšne občutke ampak verjami da so mi kasneje bol postali všeč fantje. In ne skrbi to ni nič resnega btw. če bi delala anketo.. verjami da bi veliko punc v takšnih letih priznalo da je poljubilo prijateljico.. ker je tisti trenutek čutila nekakšno privlačnost uživajte :* • smoki
28.4.2009 20:08
anjja pravi:Hm.. To ni nic posebnega. Naj te nebo sram zaradi tega. Verjami prišla si v takšno obdobje pubertete ko neveš kaj si želiš. 1. resne zveze in tako dalje..
Tudi sama sem imela takšne občutke ampak verjami da so mi kasneje bol postali všeč fantje. In ne skrbi to ni nič resnega btw. če bi delala anketo.. verjami da bi veliko punc v takšnih letih priznalo da je poljubilo prijateljico.. ker je tisti trenutek čutila nekakšno privlačnost uživajte :* hmm jah maš prow no upam d je to sam začasna stvar k vełik ljudi ma take za kšne spake ałpa neki :/ hvała (: • cold
• Od: 15.4.2009
29.4.2009 17:33
vsi obljubljajajo da je samo puberteta in da bo minilo?!
lahko bo minilo, lahko nebo. mislim da nima veze da čakaš da bo šlo mimo in se tačas ves čas sekiraš... razmišljaš kaj je narobe s tabo in kako bi to preprečila, spremenila... ma jst mislim da ne se neki sekirat, lahko bo šlo mimo, lahko ne, važno je to da veš da to ne pomeni da bi blo s tabo kej narobe, da ti tega ni treba skrivat in da si kar si. mislim da spolna usmerjenost ni nekaj najvažnejšega, po čemer lahko sodiš druge ljudi. in mislim da najbolj važno je to da imaš nekoga rad, ne glede na spol. =) lahko si, lezbijka, lahko bi, lahko si čisto "straight" in bo šlo mimo... a ima smisel zapravljat čas z ugotavljanjem kaj si in predaljčkanjem? uživaj življenje! drgači pa, če se bo slučajno izkazalo da so ti všeč punce, vedi da je še veliko takih in da nisi edina. samo malo pobrskaj po netu pa boš videla koliko je takih punc samo pri nas... velikokrat boš še naletela na negativne odzive, a tisti ki so res pravi prijatelji te bodo vzeli tako kot si, tisti ki pa niso, pa tako ali tako niso vredni tvojega sekiranja... mislim pa da na splošno ni res da te jemljejo za "spako"... danes se večina ljudi zaveda da moramo biti strpni, in mislim da v večini ljudje potem to dobro sprejmejo... sicer pa: kdo pa pravi da moraš po celem mestu raztrosit kakšna je tvoja spolna usmerjenost? tudi če bi bila v zvezi(s punco) po tem nebi bilo nobene potrebe... poveš, komur zaupaš, tistim za katere veš da imajo pozitiven odnos do tega... vendar najprej sprejmi sama sebe: si kar si in boš to tudi ostala! vedi pa da na spolno usmerjenost ne moreš vplivat, ne ve se še ali je pogojena zgolj z geni in hormoni ali nanjo vpliva tudi vzgoja, vendar naj bi se oblikovala nekje do sedmega leta starosti... tvoja izbira je zgolj ali boš sledila svojim željam in poslušala svoje srce, ali boš poslušala družbo in se "poskušala spremeniti"-neuspešno(to ti lahko povejo mnogi pred tabo)! sledi svojim željam in srcu in ne obremenjuj se glede tega kaj si drugi mislijo, kakšna je tvoja spolna usmerjenost in druge "nalepke" ki bi ti jih družba rada podtaknila... in nazadnje karkoli si: važno je zgolj to da ljubiš! srečno! p.s.: če imaš še kakšno vprašanje mi piši ZS • smoki
14.5.2009 17:43
cold pravi:vsi obljubljajajo da je samo puberteta in da bo minilo?!
lahko bo minilo, lahko nebo. mislim da nima veze da čakaš da bo šlo mimo in se tačas ves čas sekiraš... razmišljaš kaj je narobe s tabo in kako bi to preprečila, spremenila... ma jst mislim da ne se neki sekirat, lahko bo šlo mimo, lahko ne, važno je to da veš da to ne pomeni da bi blo s tabo kej narobe, da ti tega ni treba skrivat in da si kar si. mislim da spolna usmerjenost ni nekaj najvažnejšega, po čemer lahko sodiš druge ljudi. in mislim da najbolj važno je to da imaš nekoga rad, ne glede na spol. =) lahko si, lezbijka, lahko bi, lahko si čisto "straight" in bo šlo mimo... a ima smisel zapravljat čas z ugotavljanjem kaj si in predaljčkanjem? uživaj življenje! drgači pa, če se bo slučajno izkazalo da so ti všeč punce, vedi da je še veliko takih in da nisi edina. samo malo pobrskaj po netu pa boš videla koliko je takih punc samo pri nas... velikokrat boš še naletela na negativne odzive, a tisti ki so res pravi prijatelji te bodo vzeli tako kot si, tisti ki pa niso, pa tako ali tako niso vredni tvojega sekiranja... mislim pa da na splošno ni res da te jemljejo za "spako"... danes se večina ljudi zaveda da moramo biti strpni, in mislim da v večini ljudje potem to dobro sprejmejo... sicer pa: kdo pa pravi da moraš po celem mestu raztrosit kakšna je tvoja spolna usmerjenost? tudi če bi bila v zvezi(s punco) po tem nebi bilo nobene potrebe... poveš, komur zaupaš, tistim za katere veš da imajo pozitiven odnos do tega... vendar najprej sprejmi sama sebe: si kar si in boš to tudi ostala! vedi pa da na spolno usmerjenost ne moreš vplivat, ne ve se še ali je pogojena zgolj z geni in hormoni ali nanjo vpliva tudi vzgoja, vendar naj bi se oblikovala nekje do sedmega leta starosti... tvoja izbira je zgolj ali boš sledila svojim željam in poslušala svoje srce, ali boš poslušala družbo in se "poskušala spremeniti"-neuspešno(to ti lahko povejo mnogi pred tabo)! sledi svojim željam in srcu in ne obremenjuj se glede tega kaj si drugi mislijo, kakšna je tvoja spolna usmerjenost in druge "nalepke" ki bi ti jih družba rada podtaknila... in nazadnje karkoli si: važno je zgolj to da ljubiš! srečno! p.s.: če imaš še kakšno vprašanje mi piši ZS mhm ubistvu maš prou hvala mau sm se zamisłna no pa tud zdej zadne cajte ni več tko kokr prej d so mi ful ušeč p to , pomojem je so to sam hormoni (: • pupaa94
• Od: 15.3.2009
13.6.2009 21:10
no tale punca cold al akj je k je napisala ceu ruman ima čist prav res je tako.
tudi samam sm v pubrteti in sm se že eneparkrat žvalila z punco pa si mislim pa kaj če bi bila lezbika bi pač bla ampk so mi še vedno všeč tipiin sem z njimi večkrat v spolni aktivnosti z punco tiste trikrat k sva s ez frendico zažvalile zarad fore.ampk to so hormoni pač v tem obdobju odkrivaš pa spoznavaš kaj si če si lezbika pa si pa sej to ni nč kej tacga. • Southwind
• Od: 23.2.2010
23.2.2010 23:43
smoki pravi: jah mam en probłemčk ubistvu ni ampk ušeč so mi punce nevem ampak zadnje čase sploh se ne zanimam za fante torej asm istospołno usmerjena al ne.?
Mislim, da nisi. Saj vsaka ženska pogleda za drugo, priznam, tut jaz. Sama sem imela tudi kratko avanturo z žensko, pa se zato nimam za istospolno usmerjeno.. Bila je samo radovednost, kako je, če si z istospolnim partnerjem. Mislim, da tudi pri tebi gre za nekaj podobnega. Lp, Southwind • Rocafella
• Od: 24.1.2010
24.2.2010 0:15
mah, jas sem tut enkrat pomislila da sem lezbijka, sam sem na koncu ugotovila da je to samo neka fizična privlačnost in da si sploh ne morem zamišljati da bi bila dlje časa v zvezi z žensko, tak da se pomoje da ugotovit tut tak da pogledaš v kakšnih razmerjih se vidiš v prihodnosti ali pa npr. si predstavljaš tisto katera ti je všeč z nekaj napakami in potem vidiš če bi ti bila še vedno všeč ali ne itd....
• to.sem.jaz
• Od: 21.5.2010
22.5.2010 21:34
ja, js se isto strinjam s cold. use je lepo opisala.
men osebno pa so že par let ušeč tud punce. sam nism lih lezbijka no. pač ušeč so mi punce in fantje.. je pa že blo tud par avanturc s kakšno prijateljico. (: • Cikita
• Od: 27.6.2010
• Kraj: Kranj
27.6.2010 18:14
morm rečt da sm tud js mela eno obdobje k so me prvlačle punce,misnla sm na njih želela sm si stik telesni z zensko. no istočasno so mi bli tud moski ušeč,tko da sm bla lih tm na uni prelomnici kaj bi sploh rada ? potešila sm svojo skrito željo bla sm z punco seveda sej prov vidis probas use u lajfu ,enkrat se zivi. no . usen ssm raj za mosko popularnost bolj,čeprov tud punce obvladajo • to.sem.jaz
27.6.2010 18:15
Cikita pravi:morm rečt da sm tud js mela eno obdobje k so me prvlačle punce,misnla sm na njih želela sm si stik telesni z zensko. no istočasno so mi bli tud moski ušeč,tko da sm bla lih tm na uni prelomnici kaj bi sploh rada ? potešila sm svojo skrito željo bla sm z punco seveda sej prov vidis probas use u lajfu ,enkrat se zivi. no . usen ssm raj za mosko popularnost bolj,čeprov tud punce obvladajo
če lah prašam... kok si ti pol zdej stara ?? (: _________________ live for the moment. • Cikita
• Kraj: Kranj
27.6.2010 18:17
celih 22. let • to.sem.jaz
27.6.2010 18:30
Cikita pravi:celih 22. let
no to pa je že neki (; _________________ live for the moment. • Petx3
29.6.2010 18:45
jaz mislim, daje v nastniških letih, ko delajo hormoni čisto normalno čete privlačij osebe istega spola..
Nevem to je moje mnenje. Lep pozdrav • Lalala3
• Od: 21.7.2010
4.8.2010 12:51
Sei tud meni so ušeč punce tko lpo izgledajo pa to...Sam ko pa vidm tipe je pa šee bulš ♥ A to se tebi ne dogaja ? O___o • brego
• Od: 2.8.2010
4.8.2010 14:33
Zanimivo punce, meni niti na kraj pameti ni prišlo, da bi zažvaljil tipa. Se vidi, da so družbeni predsodki do lezbijk dosti manjši kot do pe.drov. lp • pk4life
• Od: 20.7.2010
4.8.2010 15:00
^^ to pa.. tipi očitn sen nimamo tok podiwjanih hormonow.. no če sploh hah.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • brego
• Od: 2.8.2010
4.8.2010 17:23
HAH, punce vam povem, da ni lepšjega darila kot se ena punca, seveda samo za eno noč.
• deathstar
• Od: 2.11.2009
7.8.2010 15:34
uf, pa še kak trga moške .. ;D haha.
pa tole, če so hormoni al pa ne .. ****. jas sn že tud bla z obojimi, sam 1x si mlad, nevem zaka bi se sekirau. (: ajde, ful mi je biu bad prvo ko so mi začele bit všeč tud punce, sam saj sploh ni tak slabo.. ^^ pa se tud ne smatram za lejzbiko, pač sn mnenja da ˝lubezn˝ nea glea glede na spol, barvo kože, religijo, blah blah blah.. no, velik sreče. (: |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.