Ah the smotane ljubezenske pesmi xD

xxUsiixFreakxx • Od: 26.4.2009 • Prispevkov: 5 • Kraj: ...somewhere over the rainbow in my own ŁittŁe worŁd with unicorns o.O ... wanna join me?? =D
Ah the smotane ljubezenske pesmi xD 26.4.2009 13:44
a kdo tuki piše /al pa je napisu kkšno ljubeznsko pesmico?... jst sm zdeii pred kratkim k sm mela 2 tedna depresije xD... ewo jo:

Nekaj je narobe

Nekaj je narobe...
Nekaj kar me duši,
komaj mi živeti pusti,
srce mi trga od bolečin,
da še bolj mučen vsak je spomin,
ki povzroča rane skeleče,
solze njih krvavo rdeče,
vznemirjajo moje telo trpeče...

Nekaj je narobe...
To si ti,
krivec za moje solzne oči,
ti, ki čisto nič te ne gane,
ne bolečina moja ne žive rane,
namerno pred vsem si zatiskaš oči,
puščaš me samo v gosti megli,
čeprav veš, da si moje te srce želi...

Am ja... ta pesmica je nastala zarad moie zamorjenosti k se je u mojm Łove Łajfu use kr naenkrat obrnl... in prvič u lajfu sm prjela za nož pa mal experimentirala Embarassed ... brezveze use skup k s tem itak lohk dosežm sam še slabš stanje (moja roka se mi je kr ful zasmilla zdele k sm se spomnla Crying or Very sad ). No ja...Đizuuss! bolš papirje uničvt z glupimi verzi k pa uničvt svoje telo!

Uglavnm... če ma še kdo kkšno pesmico... pa lohk pove še kako je nastala (mislm s kkšnim razlogom)... Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.