Všeč mi je tip, k vse babe norijo za njim, on pa se rad zeza

PinkiPinkica • Od: 21.4.2009 • Prispevkov: 21
Všeč mi je tip, k vse babe norijo za njim, on pa se rad zeza 21.4.2009 15:46
No mene neki zanima...js sm fuul zalublena u enga tipa pač...je mal mn ko en let stari ud mene športnik tko k js in use...ja problem je to da use babe norijo za nemu ta je največji...ampak je tak d se ne zalub tko hitr ampak sam zajbava js sm pa tko d mi ni lih usak ušeč ane ampak more bit že res nawem kwa d mi je ušeč...in ko bi ga jz dobila..pozna me pogovarjal smo se welikat...ogromnkat ga srečam...KWA NJ PROSM POMAGIIIITEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!
saasy • Od: 10.1.2009 • Prispevkov: 16
Re: bi prosila za naswet tistih ki že imajo izkušnje PROSIIM 21.4.2009 16:55
PinkiPinkica pravi:
No mene neki zanima...js sm fuul zalublena u enga tipa pač...je mal mn ko en let stari ud mene športnik tko k js in use...ja problem je to da use babe norijo za nemu ta je največji...ampak je tak d se ne zalub tko hitr ampak sam zajbava js sm pa tko d mi ni lih usak ušeč ane ampak more bit že res nawem kwa d mi je ušeč...in ko bi ga jz dobila..pozna me pogovarjal smo se welikat...ogromnkat ga srečam...KWA NJ PROSM POMAGIIIITEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!

ja čim večrat se pogovarji z njemu...tkod a se mau bol spoznata....pa mu namigni da ti je všeč...pa boš vidla kva bo ...
love9bitch • Od: 28.3.2009 • Prispevkov: 112
Re: Všeč mi je tip, k vse babe norijo za njim, on pa se rad zeza 21.4.2009 17:59
mogoce, je on sramezljiv ali pa si ti-.-
povei mu, ko bosta sama.
Petarda. • Od: 1.11.2008 • Prispevkov: 83
Re: Všeč mi je tip, k vse babe norijo za njim, on pa se rad zeza 21.4.2009 18:41
Oila..jest sm mela isti problem..Very Happy sam se usee da rešt.Razz No ja pr men je blo tko da sm jest neki časa tipa skos klikala na msnju..pa skos sva se puguvarjalaaa use..in pol sm ga skos mnkat...sm pač mal pustila da bi še on menee mal začeuu..no ja..in pol sva se pučas zmenila da va šla en dan pač na kufee da se va puguvurilaaa an..tip valda ni biu resn pa nčč..dobr skos mi je pol začeuu nabijat da me ma najraj pa to an..sam je dost gadno k pol neveč č se ruga al resn mislm..No pr temu se je izkazal da prej ni mislu resn...zdej pa sej mal spremenu pa to:P pa usak dan sva zdej zuni pa se mava najbol:D no uglaunem..1 kurak je to..da se ful z nemu puguvarjaš...pa ne tist k tebe najbol zanima...tut u tistmu k nega naprimr..basket, fuzbal,..sam je pa res da morš met mal pojma u temu xD k drgač pol neveš kua puvedat an..xD 2. kurak je..bot za kšne scenee pa fotr ..da se bota mal smejala pa to...k eni res nimajo radi nevem kua resne žoke mislm tko..da se nikol nesmeji..=) ( Hmm..nwm kašna si..k te nepuznam..tko da nwm :S) 3. kurak je pa daaa..ga puvabš vn..pa mej nove ideje kua bota delalaa...tko da mu bo zanimiu u tvoji družbi:D Twisted Evil Twisted Evil ZdeJ pa AKCIJA,..Razz upam da tiu ratal:S HF.* čaučy
ashe • Od: 29.3.2009 • Prispevkov: 11
Re: Všeč mi je tip, k vse babe norijo za njim, on pa se rad zeza 27.4.2009 0:20
ko boš prvo kot prvo nardila stvari ki so naštete nad mano. kose bosta menla (****š msn), bla na kavi, zuni, na sprehodih, ko bosta mela bolj globoke teme, postala frenda itd... in če ti takrat ne uspe... pol piš pa jamri da neveš kaj narest. do takrat pa velik sreče. Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.